Wkidk

Sådan dyppe røgfri tobak

Gad vide, hvordan at dyppe? Pack en læbe? Eller brug Skoal, rub, fugtige snus, røgfri tobak? Disse er alle sætninger til dypning røgfri tobak, som denne artikel vil nemt forklare, hvordan man gør.

Steps

Sådan dyppe røgfri tobak. Åbne dåse skråtobak bruge hånden.
Sådan dyppe røgfri tobak. Åbne dåse skråtobak bruge hånden.
 1. 1
  Åbne dåse skråtobak bruge hånden. Bestem friskhed tobakken ved at kontrollere, om det er fugtigt og behageligt aromatisk.
  • Røgfri tobak er også tilgængelig i poser eller tasker. Fremgangsmåden til dypning er den samme uanset. Men dåser er den mest almindelige beholder til røgfri tobak.
  • Hvis du er nybegynder, så prøv at få langt skårede tygge tobak. Det er nemmere at knibe og nemmere at holde på ét sted i munden.
 2. 2
  Pak dåsen. Denne valgfrie trin hjælper kompakt dip, så det er nemmere at få fat i, og du kan få mere ind i samme størrelse i munden.
  • Den nemme måde at gøre dette på er bare bang dåsen et par gange på alt lige fra dine ben til en tabel.
  • Jo mere raffineret måde er at holde dåsen med tommelfingeren, mellemledere og ring fingre, så pegefingeren til at forblive løs. Flytte hånden hurtigt op og ned, tvinger løs pegefinger for at gøre en slag støj på siden af ​​tin. Virkningen af ​​din finger vil pakke dip.
 3. 3
  Snup en knivspids af tobak. Tage det første dip fra en frisk dåse er sværere end noget andet tidspunkt, men du skal bare arbejde fingrene dybt ind i tobak og trække en knivspids. En knivspids er normalt omkring det beløb, du kan klemme mellem tommel-og spidsen af ​​din pegefinger. Hvis du er ny til at tygge, mindre er bedre.
 4. 4
  Sæt knivspids af tobak mellem dine læber og tandkød. Sørg for, at placeringen er pakket ind som du ikke ønsker løst tobak svæver omkring munden og få sluges ved et uheld.
  • Når du starter, anbefales det at sætte det på underlæben, fordi en overlæbe placering er sværere at vedligeholde. Eksperter kan sætte dip på overlæben, eller gør en hestesko (hele vejen rundt underlæben). Pak dip med din tunge, hvis det er nødvendigt, for at sikre den er indlæst på plads.
 5. 5
  Vent safterne opbygge i munden. For at få mere saft, arbejde læben ind og ud. Må ikke tygge det, i modsætning til skråtobak (såsom Red Man), behøver du ikke tygge dip. Den nikotin absorberes gennem din læbe uden rent faktisk at tygge tobak.
  • For nogle nedskæringer, kan du nødt til at arbejde dit spyt ind i tot dip. Dette skyldes, at nogle nedskæringer vil give dig bomuld-mund, og du ønsker at få din tot fugtig at begynde at producere spyt.
  • Hvis du er ny til tobak, kan du opleve en behagelig brummer eller kvalme efterfulgt af opkastning. Hvis du begynder at svede, føler dig syg eller ubehageligt lyse ledes straks slippe af med dip, fordi du snart kan blive syge.
 6. 6
  Spytte saften. Vente, indtil din mund er fyldt væsentligt med tobakkens juice.
  • Du kan bruge en brugt plastflaske som en spitter. Sørg for at lukke dækslet til vandflaske efter spytte ind i det, men som det kunne spilde.
  • Du kan også bruge en spittoon eller MudJug. Den MudJud er som en spittoon medmindre det er designet, så det ikke kan vælte, hvorved spilde dip juice.
 7. 7
  Opbevar ubrugte dukkert i et køligt sted. Et køleskab eller fryseren ville være fint. Dette vil hjælpe den mod udtørring.

Tips

 • Til din første dip, holde sig væk fra de stærkere dips såsom København og Grizzly. Prøv Skoal eller en billigere mærke som Longhorn eller Husky. Disse har mindre nikotin og vil give dig mindre af en "head rush" (brummer).
 • Hvis du senere bliver vant til tobak, kan du begynde at "gut", eller svale sagde juice. Men du vil få syge, hvis du forsøger dette, før din krop er helt vant.
 • Wintergreen flavored dips og visse mærker (såsom Grizzly, Stokers, Longhorn og Hawken), vil give dig, hvad øser kalder "Gator Lip", som er, når tandkødet får rynket.
 • Mens denne artikel taler om dukkert i dåser, dyppe i poser kan være lidt nemmere at administrere, da det er renere, ikke kræver pakning, og regulerer passende størrelser.
 • Grundigt rense munden med vand eller en anden drink bagefter. Der er ikke noget værre end at føle let kvalme fra den indledende dip, så sluge en blanding af dip spyt og blade.
 • Altid tjekke datoen på kan du købe. Butikker vil ofte sælge dig forældede eller i nærheden af ​​udløbet tobak. Datoen for fremstillingen bør være inden for en måned eller udløbsdatoen må endnu ikke bestået.
 • Drikke noget umiddelbart efter en dukkert er ubehageligt, da smagen er stadig i din mund. Det minder om at børste dine tænder og drikke noget. Husk at swish omkring nogle vand i munden en spytte det ud før drikker, hvis du kan.
 • Må ikke spytte dip ud på gulvet eller andre steder, at nogen kan træde i det. Du kan spytte i en beholder. Det tager kun et par slobs at andre ønsker at tage skridt til at forbyde brugen af ​​dette produkt.
 • Forsøg ikke snus, indtil du bliver mere vant til nikotin.

Advarsler

 • Når afhængige af tobak, er det meget svært at holde op. Se for detaljer.
 • Røgfri tobak kan forårsage kræft og tandkødssygdomme. Det er ikke et sikkert alternativ til rygning.
 • Røgfri tobak indeholder nikotin ligner cigaretter, og er stærkt vanedannende. Den sikre vej til ikke blive afhængig er ikke at prøve det. Teenagere, der bruger tygge er mere tilbøjelige til at blive rygere senere i livet.
 • Skrå kan forårsage dårlig ånde, gule eller brune tænder, revnet eller blødende læber, vigende tandkød til det punkt dine tænder falder ud og hjertesygdomme. I nogle tilfælde kan du miste hele din kæbe.