Wkidk

Sådan ser godt i billeder

Ser godt ud i billederne gør du føler dig mere tryg ved dig selv, hvilket er vigtigt. Hvis du er en af ​​de mennesker, der ser dårligt i billeder, er denne artikel lavet til dig.

Steps

Sådan ser godt i billeder. Lær hvorfor du ser dårligt i billeder.
Sådan ser godt i billeder. Lær hvorfor du ser dårligt i billeder.
 1. 1
  Lær hvorfor du ser dårligt i billeder. Kig på billeder af dig selv og billeder af andre mennesker og finde ud af, hvorfor de ser godt, og man ser dårligt. Nogle problemer er:
  • Billeder i skyggefulde områder
  • Pletter, sorte hoveder
  • En frisure eller tøj valg, der ikke passer dig
  • Buskede øjenbryn
  • Skelede eller lukkes øjne
  • Forkert vinkel
 2. 2
  Husk, nogle gange, selvom du ser godt ud i et foto, vil du ikke tænke så hvis du har analytisk / self kritisere.
 3. 3
  Se godt ud og forberede sig, før du tager billeder. Kom ud tøj, der er din favorit og ser rigtig godt ud på dig. Ensfarvede skjorter normalt ser bedst. Find hvilke farver ser bedst på din hud tone. Hold dig væk fra crazy prints, der vil trække opmærksomheden væk fra dit ansigt. Også klogt valgt dit outfit - nogle outfits vil gøre visse dele af din krop ser uforholdsmæssig.
 4. 4
  Kig på mange typer af frisurer at se, hvilken en der passer dig bedst. Hvis du har et bredt ansigt, så prøv at bære dit hår ned. Dette vil gøre dit ansigt ser mindre og mere proportional. På den anden side, hvis du har en lille ansigt bære dit hår op og ud af dit ansigt. Bangs kan gøre en høj pande synes mindre.
 5. 5
  Husk, du er unik, og der er ting du kan gøre for at gøre de stærke funktioner i dit ansigt skiller sig ud. Understreg dem!
 6. 6
  Ryd din hud. Alle hudtyper er forskellige, konsultere en hud-pleje faglig eller tale med din læge om den bedste hudpleje for dig. Hvis du har fedtet hud, vaske dit ansigt med en bums kæmper sæbe. Dup tørre din hud, og anvende en toner. Efter anvendelse af toner, sat på en god fugtighedscreme på dit ansigt i et frisk udseende. Påfør din make-up som sædvanlig. Husk, et godt fundament er nøglen til store makeup, såvel som at vælge de rigtige farver (for at matche dit outfit, og ser godt ud med din hudfarve og øjne). Hvis du har mørke rande, købe under øjnene blegemiddel. For at understrege dine øjne, købe øjenskygge, der forbedrer din øjenfarve.
 7. 7
  Godnat og sov godt. Dagen før du får dit billede taget, så sørg for du har en god nat søvn. Hvis du har mørke under øjnene kredse, og derefter sætte to skiver agurk på dine øjne. Sørg for at du ikke er stresset ud - det vil vise i billederne.
 8. 8
  Føl dig tryg. Sørg for at du føler dig stolt af hvem du er. Hvis du føler at du er grim, så vil du ikke se dit bedste i billedet. Når smilende i fotos, være sikker på det er en ægte smil. Hvis du falsk dit smil, så vil du se virkelig dårlig. Så føler og ser glad samt. Hvis du er utryg med dine tænder, lære at smile med munden lukket og 'smil med dine øjne. " Husk, du kan eksperimentere med alle de forskellige former for følelser. Det vigtigste er altid at være opmærksom på din krop. Forsøg ikke at bøje din krop i ubehagelig eller akavede udgør - bare være dig selv, og lad dit humør overtage din krop. Må ikke bare nøjes med en halv-filt følelser - engagere sig helhjertet i skuddet.
 9. 9
  Find et godt sted at tage billedet. Hvis du tager det i et skyggefuldt område på billedet kan se dårligt - rode med din hudfarve og gøre dig se ældre ud. På den anden side, hvis det er for solrigt og lyse, så billedet vil være for svag og vil se vasket ud. Så få et dejligt sted at tage billedet - den ene med en god baggrund og flot belysning.
 10. 10
  Find inspiration. Find billeder af dig selv, venner eller en berømthed, som du mener ser godt ud. Hvad gør dem ser godt ud? Deres udgøre? Hår? Smile? Efterlign det, indtil du opnår dit look!
 11. 11
  Praksis foran et spejl eller et kamera. I løbet af denne tid, beslutte hvilke holdninger man ser bedst i eller hvilken måde du ønsker at smile, etc. På den måde når kameraet kommer ud til en fest, vil du se fejlfri!
 12. 12
  Smil! En dejlig blød smil vil fungere perfekt. Men husk, at du stadig ønsker at smile.
  • Må ikke gøre dine tænder skiller sig ud. Du ønsker ikke dine tænder til at være den første ting folk bemærker i billedet. For at medvirke til at undgå, at det sker, børste dine tænder på forhånd (hvis muligt) og sætte tungen bag dine top fortænder.
  • Tænk på en vidunderligt lykkeligt øjeblik og ser lige over kameraet. Smilet vil tilflyde dit ansigt, og du vil se dejlige.
  • Prøv at fnisende at gøre dit smil ser mere naturlige ud.
  • Smile med dine øjne også.
  • Smil naturligt. For at hjælpe dig gøre dette, satte spidsen af ​​tungen på bagsiden af ​​dine top tænder. Det hjælper virkelig!
  • Gør din pose mere naturligt ved at gøre din krop ansigt ene side og dit ansigt vender kameraet. For at undgå lukkede øjne, se lidt til side af blitzen.

Tips

 • Altid se på den positive side, ikke den negative side.
 • Giv en dejlig smil, ikke for stor eller for lille.
 • Stå ikke lige som en pind, gøre lidt udgøre at se cool.
 • Være sikker ser ikke alt for klassiske eller stram eller rodet, hvis du gør du vil se at perfektionere ikke være alt for perfekt eller det vil se for mærkeligt på billedet.
 • Tag brusebad om morgenen af ​​billedet dagen, så du føler dig frisk.
 • Sørg for at du er i godt humør og føler sig godt. Hvis du har en mavepine, så prøv at springe billedet dagen.
 • Prøv rejser og se, hvad der ser bedst.
 • Hvis du er tung, skyde fra en højere vinkel.

Advarsler

 • Sørg for, at makeup ser naturligt. Hvis du sætter masser af makeup, vil du se virkelig falsk!
 • Må ikke presse dig selv for meget at se godt ud.