Wkidk

Hvordan laver glød i mørke maling

Lær hemmelighederne til at gøre glød-in-the-dark maling. Det er så nemt, og du kan spare en masse penge.

Steps

Hvordan laver glød i mørke maling. Opnå glød-in-the-dark pulver.
Hvordan laver glød i mørke maling. Opnå glød-in-the-dark pulver.
 1. 1
  Opnå glød-in-the-dark pulver.
 2. 2
  Glow pulver kommer i forskellige kvaliteter lige fra grad 0 på den høje ende til 7. klasse på den lave ende. Den væsentligste forskel mellem kvaliteter er lysstyrken i forhold til omkostningerne. Inden for hver klasse, er der forskellige partikelstørrelser tilgængelige lige fra 8 mikron til 60.000 mikron. Større partikler er lysere, men også gøre en grovere maling, som kan så plettet.
 3. 3
  Hvis du planlægger at bruge en vandbaseret medium, så vil du har brug for "coated glød pulver" også kendt som "coated selvlysende pigment". For opløsningsmiddel eller oliebaseret medier, kan du bruge standard eller Uncollated glød pulver.
 4. 4
  Anskaf en maling medium
 5. 5
  Når du vælger en maling medium, kigge efter en maling, der er klar, tyk, og har ingen UV-filtre tilføjet. Opløsningsmiddelbaseret medier har skadelige dampe og er ikke sikker for børn og kan bryde i brand. En vandbaseret medium anbefales til indendørs brug eller i børneværelser eller med børns håndværk. Overvej at købe et medium, der er specielt designet til at suspendere selvlysende pigment.
 6. 6
  Tilsæt 20% vol. glød pulver til at male medium.
 7. 7
  Rør rundt og du er færdig.
 8. 8
  Afhængig af din pulver / medium kombination, kan din nye mix eller måske ikke har holdbarhed. Derfor er det kun blande hvad du kan bruge inden for en time.
 9. 9
  Færdig.

Tips

 • Bemærk, at mens pulver normalt sælges af Ounce (vægt mål), er malingen normalt sælges af Fluid Ounce (volumen foranstaltning). De to målinger ikke korrelerer.

Advarsler

 • Mens glød pulvere er for det meste sikker, kan de udgøre indånding farer. Også mange medier har andre farer. Derfor arbejder med glød maling er ikke egnet til projekter, der involverer børn.

Ting du behøver

 • Glow i mørke pulver