Wkidk

Hvordan man kan udvikle sort-hvid film

Spar penge og have det sjovt på samme tid ved at udvikle din egen sort-hvid film. Det er hurtigt og nemt!

Steps

Hvordan man kan udvikle sort-hvid film. Når kemikalier er blevet blandet og lagret i gallon kander, skal du bringe dem til den korrekte temperatur.
Hvordan man kan udvikle sort-hvid film. Når kemikalier er blevet blandet og lagret i gallon kander, skal du bringe dem til den korrekte temperatur.
 1. 1
  Fortynde kemikalier. Mest fotografiske kemikalier kommer i koncentreret form, som skal blandes med vand. Du kommer til at bruge måleglas at måle kemikalier og vand, og gallon kander til at gemme dem.
 2. 2
  Udvikleren - 01:03 Chemical til vand mix. Det vil sige, 1 del udvikleren til 3 dele vand. Dette giver dig en "stock" løsning. Fyld en gallon kande med denne stamopløsning. Stamopløsningen blive fortyndet mere før du bruger det på filmen. Når du fortynde stamopløsningen, vil du have en "working" løsning.
 3. 3
  Stop bath - 1:63 Chemical til vand mix. Bland stop bad og vand sammen og opbevares i en gallon kande. Dette er en arbejder løsning.
 4. 4
  Fixer - 01:04 Chemical vand blandes. Bland fixer og vand sammen og opbevares i en gallon kande. Dette er også en brugsopløsning.
 5. 5
  Hypo-clearing agent - Bland den fulde pakke (4,4 ounce) med 1,25 gallon vand. Dette kemiske kommer som et pulver, og du har brug for at sikre, at det er grundigt blandet. Opbevares i en gallon kande.
 6. 6
  Når kemikalier er blevet blandet og lagret i gallon kander, skal du bringe dem til den korrekte temperatur. Fyld en stor vask (ligesom din køkkenvask) med vand, der er 68 grader Fahrenheit (20 grader Celsius). Brug termometeret til at få den korrekte temperatur. Dette er meget vigtigt. Nu lægge dine gallon kander af kemikalier i vasken, flydende i vandet. Disse kemikalier skal være 20 grader, når du bruger dem. Du kommer til at sætte dem i 68 graders vand, fordi temperaturen af ​​vandet kommer til at falde en smule og samtidig bringe de kemikalier til den korrekte temperatur. Du må virkelig være meget nøjagtig, når det kommer til de kemiske temperaturer. Mere end 1 grad over eller 1 grad under 20 grader kan have en stor effekt på filmen. Husk, det endelige kemiske ønskede temperatur er 20 grader, og du er iblødsætning kemikalier i 68 graders vand, fordi gallon kander vil sidde i vandet i mindst 30 minutter, og vandtemperaturen vil falde et par grader i løbet af denne tid.
 7. 7
  Pop åbne filmhylster, fjerne filmen, indlæse film på filmen, og placer hjul inde i Elueringskar. Dette skal være i komplet mørke. Intet lys overhovedet. Ingen røde sikkerhedslys enten. Tag saks, oplukker, film dåser film hjuls og Elueringskar ind i et støvfrit rum, som du kan lave lystæt. For øjeblikket, kan du få værelse lysene tændt.
 8. 8
  Placer de værktøjer ud foran dig, eventuelt på et skrivebord. Du kommer til at være lastning filmen på spolen i komplet mørke, så sørg for at lægge de værktøjer på en måde, som du kan finde dem i mørke.
 9. 9
  Slukke lyset. Brug oplukker til pop bunden off filmhylster, som bør være meget let. Mens kun rører filmnegativ fra kanterne, trække filmen ud af beholderen. Filmen vil blive tapede til centrum filmen spole. Sørg for at du skære den ud til højre i bunden af ​​spolen, eller du vil være at skære gennem dine billeder. Også skære tippen af ​​film (den ulige formede stykke, der stikker ud af dåsen, når du først køber film), så det er fladt. Du behøver kun at skære ca 1 cm fra spidsen
 10. 10
  Spole filmen på filmen hjul. Selvom det ikke berøre overfladen af ​​den negative, skal du skubbe det negative ind i åbningen på rullen. Glide omkring 4 inches af film i rullen. Begynder at gå filmen på spolen ved at dreje den ene side af rullen og tilbage. At være klar på dette, holder din venstre hånd stabil, og med højre hånd vride højre side af rullen fremad, og derefter bringe den tilbage. Fortsæt med at gøre dette, indtil al filmen er indlæst på spolen
 11. 11
  Placer hjul inde i Elueringskar, og skru låget på tanken. Tanken er nu lystæt, og du kan tænde for lyset. Selvom fremkaldertank har et hul i toppen for at hælde i de kemikalier, er det i virkeligheden lystæt. Hæld vand i tanken, lad stå i 1 minut, dette kaldes pre-befugtning og vil gøre filmen svulmer op og acceptere udvikleren løsning. hæld vandet ud
 12. 12
  Bring Elueringskar til vasken, hvor du har de kemiske kander flyder i vand. Kontrollér udvikleren kemikalie med termometeret. Hvis det er ved 20 grader Celsius, så du er klar til at gå. Hvis det er højere end 20 grader, så hold øje hver 10 minutter, indtil den er klar. Hvis det er under 20 grader, tilføje nogle varmt vand til vasken gallon kander flyder i. Hæld 1 ounce af bestanden udvikler opløsningen i måleglasset, og derefter tilsættes 7 ounces 20 grader celsius lager> vand til det. Du gør et "working" løsning ved hjælp af en 1:07 kemikalie til vand ratio. For at opsummere, du har lavet en stamopløsning af udviklingen kemikalie ved hjælp af en 1:03 kemisk koncentrat til vand-forholdet, og derefter blandes denne bestand løsning med en 1:07 arbejdsmiljø kemikalie til vand ratio.
 13. 13
  Med stopur i hånden, hæld arbejder udvikleren i hullet i toppen af fremkaldertank. Gør dette meget hurtigt og starte stopuret så snart du har hældt al udvikleren i tanken. Smack udviklingslandene tank på en tæller et par gange for at løsne eventuelle bobler, der kan være klamrer sig til filmen. Ryst beholderen i 30 sekunder. Gør dette ved hvirvlende tanken rundt. Du kommer til at forlade filmen i udvikleren for så mange minutter er passende for din film type (<a href = "Iw ==" http://www.digitaltruth.com/devchart.php "class =" ekstern fri " > http://www.digitaltruth.com/devchart.php "target =" _blank "> tjekke mas dev diagrammet </ a>). Ryst filmen i 5 sekunder hvert 30. sekund. Omrøring er meget vigtigt. Må ikke forsømme at omrøre fremkaldertank. Udviklingslandene kemikalier bliver opbrugt meget kort tid efter at komme i kontakt med filmen. Agitationen sikrer at friske kemikalier rører filmen. Men denne konsumption af de kemikalier er en vigtig del af processen. Over-agiterer kan give negative resultater eller positive resultater. Det afhænger af "look" du går efter. For meget uro øger kontrasten i billedet, men ofte vil du ødelægge filmen og se kædehjul mærker hvis du over har ophidset. Hvis du ønsker mere kontrast overveje skubbe forarbejdning.
 14. 14
  Når stopuret har nået 10 sekunder fra slutningen af din tid, begynde at hælde udvikleren ud af toppen af tanken og i vasken afløbet. Må ikke tage låget af udviklingslandene tank.
 15. 15
  For stop badet, kan du bruge vand ved 20 grader celsius. Hæld vandet i beholderen agitere for et par sekunder og hæld, gentag 4 gange. Eller alternativt kan du bruge stop bad kemikalie. Med stopur i hånden, hæld hurtigt stop badet ind i toppen af ​​den fremkaldertank indtil tanken er fuld. Der er ingen grund til at fortynde stop bad mere, så man kan hælde direkte fra gallon kande. Start stopuret når du har fyldt tanken op. Igen, smack beholderen mod en tæller et par gange for at løsne eventuelle bobler. Du kommer til at forlade filmen i stop badet i 1 1/2 minutter. Formålet stop badet er at neutralisere resterende udvikler tilbage på filmen, og standse fremadskridende.
 16. 16
  Når stopuret har nået 1 minut og 20 sekunder begynde at hælde stop bad ud. Nogle stop-bad-løsninger, ligesom Kodak Indicator Stop Bath, kan genbruges. Hvis dette er den kemiske, du bruger, så hæld stop bad tilbage i gallon kanden til senere brug. Ordet "indikatoren" i Kodak indikator Stop Bath den kemiske indikerer, når det ikke længere er noget godt. De kemiske, når de blandes med vand, er gul. Så længe stop bad forbliver gul farve, er det godt at bruge.
 17. 17
  Dernæst hældes fixer i tanken, indtil den er fuld. Antager din fixer forfortyndes, er der ingen grund til at fortynde fixer mere, så man kan hælde direkte fra gallon kande. Start stopuret når tanken er fuld. Du kommer til at forlade filmen i fikseringsopløsningen i 6 minutter, så få som 4 til hurtig fixer. Smack tanken mod disken for at fjerne eventuelle bobler. Omryst filmen i 3 sekunder hvert 30. sekund. Nogle mennesker ikke agitere under fastsættelse proces. Det er sikkert at åbne tanken helt efter 3 minutter.
 18. 18
  Når stopuret har nået 6 minutter, hæld fixer ud af tanken. Må ikke genbruge fixer. Du kan nu skrue toppen af ​​fremkaldertank og eksponere filmen negativt for lys. Når filmen er blevet "faste", er det ikke længere lysfølsomt. Resten af ​​processen er færdig med låget af fremkaldertank slukket.
 19. 19
  Hæld hypo-clearing agent i beholderen (med låget). Der er ingen grund til at fortynde hypo-clearing agent mere, så man kan hælde direkte fra gallon kande. Smack tanken mod disken for at fjerne eventuelle bobler. Du kommer til at forlade filmen i hypo-clearing agent for 1 1/2 minutter. Du kan agitere filmen en lille smule, hvis du vil.
 20. 20
  Mens filmen er i hypo-clearing agent, begynder at køre noget vand og bringe rindende vand til 20 grader celsius. Efter 1 1/2 minutter dumpe ud hypo-clearing agent. Må ikke genbruges dette kemikalie. Sæt fremkaldertank under rindende vand. Det er tid til at vaske alle de kemikalier off filmen. Du kommer til at forlade filmen under rindende vand i 10 minutter. Vandet skal fylde udviklingslandene tank og overløb. Lad det overløb. Hvert par minutter, dumpe vandet og lad tanken fyldes op igen med frisk rindende vand. Du ønsker at holde sig frisk 20-graders vand strømmer ind i udviklingslandene tank. Denne afsluttende vask del af processen er meget vigtig. Ti minutter er den mindste tid til at vaske filmen, men du kan gøre det længere. Det er også vigtigt, at du vasker filmen med 20 graders vand. Brug varmere eller koldere vand kan påvirke det endelige billede.
 21. 21
  Efter de 10 minutter er gået, løft film rulle ud af tanken og let ryst overskydende vand. Drej med uret hjul (kunne være mod uret, afhænger af, hvordan du holder spolen, så prøv dem begge), indtil den øverste halvdel af rullen kommer ud fra den nederste halvdel af rullen. Nu bruge en af ​​de filmklip og sæt den på enden af ​​filmen negative. Nogle klip har små "kroge" på dem. Du kan køre krogene gennem firkantede huller kører ned sider af filmen, og dermed undgå at punktere filmen negative. Ved at løfte op i klippet, træk filmen op på rullen. Hvis alt gik godt, bør du se dine billeder på det negative. Klippe den anden film klippet på bunden af ​​den negative. Dette vil virke som en vægt. Hæng den negative op til tørre i et rum temperatur, støvfri rum. Lad negativt at tørre i mindst 2 timer.
 22. 22
  Det var det! Du er alle gjort. Du kan nu tage negativer til en butik og har prints foretaget, lave dine egne udskrifter, eller scanne negativer og bestille prints online.

Tips

 • Efterlad filmen til at tørre i mindst 2 timer, men 4 timer er bedre. Hvis du fjerner filmen for tidligt, vil filmen krølle op virkelig dårligt, når man tager de klip fra. Jo længere du lader filmen at tørre, den ranke negativer vil være. (** A tørring "værelse / kabine" er en god måde at holde støv og fnug fra negativer.)
 • (** Disse dobbeltværelser asterisk er alle fra "mig"... jeg satte andre ideer i "trin", fordi jeg følte, at de var mere end blot "hints", som til teknik... det tog mig 10-15 år at opdage dem og etablere mine evner, uden internet... så jeg vil spare dig den tid ved at tilbyde dem her. Også, hvis en eller anden mærkelig grund, bør du ønsker at opnå et endnu finere korn i dine negs, kan du " Pull "filmen... undereksponere det... T-Max 400 skud @ 100, for eksempel (igen, to stop)... så UNDERDEVELOPING er, hvad du har brug for... så du kunne tage negs til eventuelt 40X og din "kornethed" ville være glat som silke... vanskeligt eller umuligt at finde. Men du har brug for masser af lys, eller en langsommere lukkertid (og sandsynligvis et stativ), eller begge dele, for at få de resultater, du ønsker.)
 • Øv lastning film på filmen hjul med lys på, ved hjælp af en junk rulle film.
 • Du kan nyde filmen i en anti-striber agent for 1 minut efter vaskeprocessen. Dette hjælper filmen tørre uden vand pletter. (** Foto-Flo er en god agent for dette.)
 • Nogle mennesker bruger flaskevand i stedet for postevand. Postevand indeholder mineraler, der kan påvirke det endelige billede.

Advarsler

 • Brug gummihandsker, når der beskæftiger sig med foto kemikalier. Også holde kemikalierne utilgængeligt for børn og kæledyr.
 • Nogle film skal udvikles længere eller mindre end andre. Du måske ønsker at kontrollere, hvor meget du skal udvikle din for.
 • Udsæt ikke din negativer for lys overhovedet, før de er fast! Hvis du gør det, vil de billeder blive ødelagt.

Ting du behøver

  • Dark Room
  • Et udviklingsland tank med en auto lastning film rulle.
 • En kviksølvtermometer.
 • 2 filmklip.
 • En oplukker.
 • En saks.
 • En 600 ml måleglas.
 • Fire 1-gallon kander.
 • Et stopur eller et digitalt ur med en timer på det.
 • Kemikalier. Du skal bruge:
  Film developer
 • Film!