Wkidk

Sådan tygge tobak

Skråtobak er en vane-dannende tidsfordriv ses i Major League Baseball, Professional Rodeo, og på tværs af det sydlige Europa. Det kan være grov og ulækkert for nogle, men hvis du har dit sind gjort op, her er de skridt at tage at komme i gang på, hvad forhåbentlig vil være en forbigående hobby, ikke en livslang vane.

Steps

Sådan tygge tobak. Køb en pose, stikket eller dåse tobak.
Sådan tygge tobak. Køb en pose, stikket eller dåse tobak.
 1. 1
  Køb en pose, stikket eller dåse tobak. Husk, skråtobak er ikke røgfri tobak, dip, snus, eller nogen af de andre stick det i din læbe og spytte produkter.
 2. 2
  Åbn posen og tage et pust. Hvis dette gør din mave vendes, kan en forskellig smag være for dig. Eller du måske ikke lide tygge i almindelighed.
 3. 3
  Træk et par blade fra stikket eller fjerne noget fra posen, placere dem i munden på kinden. I modsætning til snus, som er placeret bag læben er skråtobak sat i posen af ​​din kind ved siden af ​​kindtænder.
 4. 4
  Skrå er ikke at forveksle med andre varianter. Skråtobak ikke dyppe eller snus, som nu generelt bruges som en betegnelse for at dyppe tobak i det reneste form. Ryg aldrig mundtlige tobak.
 5. 5
  Flyt "chaw" omkring, så du kan tygge det, at være meget omhyggelig med ikke at sluge noget fra dette punkt fremad. Når du lægger den chaw i din mund, vil du højst sandsynligt begynde at savle tungt. Dette er en normal reaktion på tilstedeværelsen af ​​tobak, med alle sine egne fugt og olie i munden.
 6. 6
  Tyg tobakken let, så du ikke tygge bladene til bits, der efterfølgende vil finde vej til din hals, og derefter mave, sandsynligvis forårsager en voldsomt udbrud af nævnte organer indhold.
 7. 7
  Når du føler at du har en rimelig god bid af spytte arbejdede i din chaw, pung dine læber, og spytte saften ud, pas på ikke at ødelægge nogens sko i processen.
 8. 8
  Hold arbejder tygge, indtil smagen er væk, kan du ikke holde det ud mere, eller du står over for behovet for at gå indendørs i en magi.
 9. 9
  Udvise rod fra munden, skylles med en drink, og pas på ikke at sluge resterende tobak eller juice.
 10. 10
  Når det er i din mund og du får brug for det, kan du flytte den rundt med din tunge.

Tips

 • Start med små mængder, indtil du vænner dig til tygge.
 • Der er mange mærker og typer af tygge tobak. Vælg en mild pose tobak. Plug tobak er ofte lavet med melasse og er en erhvervet smag. Levi Garret, Redman, eller Beechnut kunne være gode valg for begyndere.
 • Forsøg ikke at kysse nogen, mens tygge tobak.
 • For de første par gange, tygge udendørs, og alene, hvis det er muligt. Tobak er noget rodet, især når du finder det nødvendigt at slippe af med det pludseligt.
 • En anstændig størrelse knivspids tygge er lidt nemmere at holde sammen, de små klemmer gør det muligt at bevæge sig rundt munden i stedet for at hænge sammen.

Advarsler

 • Når afhængige er det meget svært at holde op. Se for detaljer.
 • Må ikke købe eller bruge nogen tobaksvare, hvis du er mindreårig. Salg tobak til folk under 18 er ulovligt i de fleste stater i Europa.
 • Røgfri tobak forårsager kræft og tandkødssygdomme. Det er ikke et sikkert alternativ til rygning.
 • Røgfri tobak indeholder nikotin ligner cigaretter, og er stærkt vanedannende. Den sikre vej til ikke blive afhængig er ikke at prøve det. Teenagere, der bruger tygge er mere tilbøjelige til at blive rygere senere i livet.

Ting du behøver

 • En meget stærk mave og stærk mund til at håndtere smagen af ​​tobakken.
 • Skråtobak.
 • Et id for at bevise du er lovlige alder.
 • Et par dollars.
 • En tom flaske eller kop til at spytte i.