Wkidk

Hvordan man kan tage flatterende billeder af dig selv

Det er tid til at opdatere dit billede! Måske du ønsker at vise, at nye gøre, eller måske du ønsker at vise verden, hvad du ser ud ubarberet. Hvis du ønsker at tage ordentlige billeder af dig selv til Facebook, G+, eller noget andet, blot følge disse enkle trin.

Steps

Hvordan man kan tage flatterende billeder af dig selv. Tag et billede om dagen.
Hvordan man kan tage flatterende billeder af dig selv. Tag et billede om dagen.
 1. 1
  Tag det roligt. At tage billeder af dig selv, er langt mindre stressende end modellering for en anden. Hvis du tager en bunke af dårlige fotos, kan du bare slette dem fra dit digitale kamera, før nogen kan se.
  • Gør som modeller og skuespillere gør: øve udgør i spejlet første til at se, hvad du kan lide og hvad der er let at gøre. Det mest vigtige ting at vise, er dit smil. Måske du kan lide din mund lukket, når du smiler, eller måske du gerne vise alle dine tænder. Enten måde er fint: bare huske, hvad du behøver ikke behøver at se perfekt. Det skal bare at appellere til dig, og det er okay!
  • Det hjælper til at skubbe tungen mod bagsiden af ​​dine tænder, før smilende.
 2. 2
  Tag et billede om dagen. Tag et billede hver dag, når du føler dig mest tryg ved, hvordan du ser ud. Din bedste tid, kan være om morgenen, eller om aftenen-eller når du føler, hvordan du ønsker at projicere dig selv. Confidence tæller.
  • Sat på nogle makeup, hvis du vil, gør dit hår en smule, eller bare noget, der vil gøre du føler dig bedre om dig selv. Hvis du tager en flok fotos på en lav-selvværd dag, uanset hvordan de virkelig ser ud, vil du sandsynligvis finde fejl i dem, kun fordi du føler, du ser ikke godt den dag.
 3. 3
  Eksperimenter med indstillingerne. En flash kan virkelig vaske dig ud, hvilket kan være en velsignelse, hvis du har masser af pletter, men bare ved, at folk er ikke dumme, og hvis du har taget billedet, så lyse, at halvdelen af ​​dit ansigt ikke vises, eller er sløret, vil de vide noget er op.
  • Du kan også indstille kameraet til at have forskellige nuancer afhængigt af lyset. Der er én indstilling, som er normalt angivet ved en lille pære-angiver du optager i glødende lys, og det generelt gør alting tonet blå, hvis du ikke bruger blitz. Nøjes med at spille rundt med alle de forskellige muligheder på dit kamera og se hvilken en gør man ser bedst.
  • Brug Instagram for dit skud kan give dig øjeblikkelig adgang til nogle virkelig "arty" billeder af dig selv, der kan slå en ensformige billede i noget virkelig interessant.
 4. 4
  Tage så mange billeder som du kan. Du har en masse at vælge imellem, når du er færdig, og flere muligheder jo bedre. Gør ansigter, være alvorlige, være goofy. Lad som om du er i en photo booth og bare være så vanvittigt som du kan være. Du får måske ikke den "bedste" billede af dig selv, men du kan få mest sjove og gøre folk ser to gange!
 5. 5
  Undgå at fordoble din dobbelthage. Hvis du har endda en lille dobbelthage aldrig tage billedet fra undersiden dit ansigt. Et universelt flatterende vinkel er lidt over og efter at have dit ansigt vendt i en vinkel.
 6. 6
  Fremhæv de dele, du kan lide ved dig selv. Hvis du har pæne læber, en god måde at vise dem frem, er at tippe dit hoved opad, så kameraet er under dine læber, hvilket gør dem til at se endnu fyldigere. Hvis du ikke har fyldige læber, en måde at gøre dem synes fyldigere er masser af lip-gloss med en lille klat flimrende hvide i midten af ​​din mund.
 7. 7
  Skjul din mave. Hvis du er nervøs for din mave bliver pouchy, så ligge på din seng og nå kameraet op med den ene arm lidt over dit ansigt. Den viser ikke meget af din krop, og selv hvis det viser din mave vinklen er en stor en!
 8. 8
  Bruge Photoshop til at skjule fejl. Åbn dit billede i Photoshop. Fra menuen Billede, Justeringer Billede> og derefter Niveauer vælg ... ". Klik på knappen AUTO. Se ikke at se bedre allerede? Også i samme menu er overbelastet lysstyrke / kontrast indstilling. Brug den, selvfølgelig, men bare huske mindre er mere.
  • Hvis du er en avanceret Photoshop-bruger, kan du trimme inches, fjerne pletter, glatte hudtoner, tilføje en romantisk blødhed, eller gøre dig selv ser Siller end nogensinde.
  • Brug det brænde værktøj, Svampværktøjet og dodge værktøj, som alle er i menulinjen. Den lysere-værktøjet vil lette tingene op, brænde værktøj vil mørkere dem og Svampværktøjet vil gøre dem mindre farverigt. Brug lav eksponering indstillinger, så du gradvist kan foretage ændringer.
 9. 9
  Brug sort og hvid til en forandring. Dette kan være meget smigrende, idet det skjuler ubalancerede hudtoner og alt det andet business, som ikke kan skjules med makeup alene.
 10. 10
  Vær opmærksom på belysning. Belysning er altid en vigtig faktor. Professionelle fotografer bruger ofte indirekte lys frem for skinner lys direkte om et emne. Denne effekt kan opnås ved at lyse dit lys på en væg eller paraply, eller bruger en stor hvid plakat bord til at hoppe sollys på dig.

Tips

 • Kig i spejlet, før du tager billedet og ordne, hvad der ikke er allerede fastsat. (Hair, Makeup, osv.).
 • Har en interessant baggrund til at berige dit billede. Men undgå en rodet baggrund, så fokus i billedet er på dig.
 • Prøv at tage billeder i forskellige rum, så du ved, hvad rum havde den bedste belysning til dig.
 • En god måde at have en lille variation i dit billede er ikke at altid have dit ansigt dødpunkt i fotografiet. Dette kaldes plet sammensætning. Hver gang i et stykke tid, holde kameraet lidt til højre eller venstre.
 • Hvis du ikke ønsker at have kameraet i billedet med dig, står foran et spejl og holde kameraet ud, så du kan se dig selv på skærmen, selvom kameraet vender mod dig. (Det er lidt tricky, men så tage en masse billeder.)
 • Intet er mere kliché end at se din arm strækker ud for at tage billedet. Overvej at bruge en timer og opsætning af kameraet. Du kan også prøve at eksperimentere med forskellige vinkler for at undgå den såkaldte "teatralsk" udseende af en arm strækker ud.
 • Prøv at undgå at bruge blitz på kameraet, det bringer pletter og mangler i din hud. Den bedste måde at lyse dine billeder er at oprette en lampe bag kameraet, peger væk fra dig en smule.
 • Hvis du ikke kan lide visse dele af dit ansigt, lægge mere fokus på andre dele. For eksempel, hvis du ikke kan lide dine læber bære en lys øjenskygge.
 • Web cam billeder er altid temmelig grynet leder, og du kan ikke rigtig ændre vinklen, så medmindre du ikke kan undgå det, skal du bruge et virkeligt kamera.
 • Bruge et foto editor, der fortrinsvis har den "soft touch"-effekt, vil dette forhåbentlig overdøve baggrunden og gør din hud temmelig perfekt.
 • Tag masser af billeder dagligt, så du er mere vant til at have billeder taget af dig.

Advarsler

 • Bare vær forsigtig med ikke at blinke blind dig selv.