Wkidk

Hvordan at posere til portrætter

Efter et par enkle regler vil dramatisk hjælpe din rejser, uanset om du tager billedet eller i det.

Steps

Hvordan at posere til portrætter. Placer den ene fod bag den anden, og drej den i en vinkel til kameraet, fortrinsvis 90 grader.
Hvordan at posere til portrætter. Placer den ene fod bag den anden, og drej den i en vinkel til kameraet, fortrinsvis 90 grader.
 1. 1
  Placer den ene fod bag den anden, og drej den i en vinkel til kameraet, fortrinsvis 90 grader. Dette har en slankende effekt, og ser mere naturlige ud.
 2. 2
  Placer din vægt på din ryg foden. Dette skaber en afslappet look. Placering af vægten på den forreste fod skaber en edgy look, mens lige så distribuere vægten ser stiv.
 3. 3
  Bøj hovedet let på skrå til den ene side eller den anden. Det er almindeligt at ønsker at "stå oprejst", men vippe hovedet vil gøre dig synes mere afslappet.
 4. 4
  Når du tænder dit hoved er det naturligt at vippe den mod skulderen, at du vender hen imod og det har et naturligt look, men hvis du vil have dit portræt at skille sig ud og tiltrække positiv opmærksomhed vippe hovedet den modsatte vej i stedet. Denne teknik vil gøre din nakke muskler flex på en attraktiv måde sliming nakken og bruges oftest som mannequiner.
 5. 5
  Hvis kameraet er i øjenhøjde eller lavere, lavere din hage lidt. Hvis du er bekymret for en "anden hage" hæve kameraet over øjenhøjde og kigge lidt op. Dette fungerer godt siddende.
 6. 6
  Placer dine hænder korrekt. Hænderne er ofte den anden mest fremtrædende træk i et billede efter øjnene, men vi ofte ikke ved, hvad de skal gøre med dem. Når hænderne er under taljen, håndled bør krøllede ned eller være neutral. Når hænderne er over taljen, bør håndleddene krølle op. Også, ikke gøre dem alt for fremtrædende. Hold tommelfingre og fingre i, og forsøge at undgå hænderne bliver fremtrædende i sammensætningen eller for tæt på kameraet i forhold til resten af ​​kroppen. Igen kan bryde reglerne skabe et edgy look.
 7. 7
  Smile. Ofte folk ikke føler sig trygge smilende på efterspørgslen. Selvfølgelig er det bedre at gøre det spontane, men ikke altid muligt. Husk, at en rigtig stor alle ud smiler sjældent ser falske ligesom de halve smil, folk nogle gange prøve. Når et smil ser "falske", er det fordi musklerne omkring øjnene ikke er involveret. Når du har brug for at smile på kommando, så tænk på først at oprette smil med dine øjne og dine læber vil følge. Også folk ofte forsøger at gå til den alvorlige eller tankevækkende udseende at undgå smilende, men ender med at ligne de er seriemordere eller halve søvn. Hvis du ønsker at gå til den eftertænksomme look, er det især vigtigt at huske de andre trin. Kig afslappet og vippe hovedet, mens du kigger mod kameraet med øjnene.
 8. 8
  Lær om hvad der udgør arbejdet for hvem.

Tips

 • Husk, at selv om fjollede ansigter er sjove, kan have et billede af dig selv med krydsede øjne og en skruet op ansigt i en high school årbog være beklageligt.