Wkidk

Sådan sløre baggrunden af et fotografi

Hvordan professionelle fotografer gøre disse fantastiske oprigtige portrætter, hvor emnet er i perfekt fokus, men baggrunden er en sløring? Følg anvisningerne nedenfor, og du kan gøre det også!

Steps

Sådan sløre baggrunden af et fotografi. Fyld rammen med emnet (specifikt hoved og skuldre).
Sådan sløre baggrunden af et fotografi. Fyld rammen med emnet (specifikt hoved og skuldre).

Indledende billeder

Blænde (F Stop) | Skyd en serie billeder med linsen på vid gab og stoppet ned et eller to stop.]] Ved at skyde på forskellige åbninger, får du at vælge den mest tiltalende billede.

 1. 1
  Fyld rammen med emnet (specifikt hoved og skuldre).
  • Fokusere direkte på øjnene.
  • Bemærk: næse, ører og hår vil være i varierende grader af fokus. På mindre åbninger (f/16, øverste billede), vil på baggrund af et skud være i fokus. Ved større åbninger (f/1.8, nederste billede), vil baggrunden blive sløret.]]

Zoom ind

 1. 1
  Begræns dybdeskarpheden yderligere ved at zoome ind. At gøre så overfladisk en dybdeskarphed som muligt, en lang / telelinse indstillet på maksimal zoom bruge. Stå så tæt på motivet som muligt.
  • Bemærk: Hvis du har en meget lang linse, kan dette stadig være ret langt væk.

Pan

 1. 1
  Gryde med et bevægeligt mål. Hvis motivet bevæger sig, som det er bilen ses på billedet nedenfor, skal du flytte kameraet med at følge motivet og holde det skarpt, mens sløre baggrunden.
 2. 2
  Prøv noget andet at afbalancere baggrundssløring, du ønsker imod motivsløring du ikke ønsker.
  • Prøv en 1/125 sekund lukkertid til at begynde.
 3. 3
  Hold din krop og kameraet så stabil som muligt. Spore motivet gennem søgeren, og sikre, at dit kamera fokuserer korrekt på motivet. Tag billedet med tillid.
  • Denne teknik bruger sløret baggrund til at fremhæve bevægelse af emnet, mens baggrunden sløret udelukkende gennem en lille dybdeskarphed bruges til at gøre emnet skiller sig ud fra sine omgivelser.

Photoshop

 1. 1
  Alternativt kan du også ansætte photoshop. Du skal blot vælge baggrunden og bruge sløring filter. Husk, at denne teknik ikke skaber sande dybde - det slører alt i baggrunden ensartet snarere end uafhængigt baseret på afstanden fra linsen. Et sløret billede "in camera" indsamler visuel information fra en scene, et Photoshop sløret billede aldrig kan få, fordi dataene ikke er der i en Photoshop-fil. Den "in camera" billede er en langt sandere og økologisk image / record.
 2. 2
  Hvis du bruger en opdateret version af Photoshop, så prøv at bruge "smart sløring" valgmulighed. Dette filter vurderer den række af pixels i baggrunden og forgrunden og giver dig mere kontrol over billedet. Filteret er også justeres som gør det muligt for fotografen at manipulere billedet endnu mere.
 3. 3
  Færdig.

Tips

 • Denne effekt er forårsaget af en lille dybdeskarphed. Andre end imaging størrelse og bred blændeåbning (f/1.8-2.8), er der andre faktorer, der påvirker dybdeskarpheden, herunder (a) brændvidde af linsen, og (b) afstanden fra motivet.
 • På grund af deres lille afbildningsplanet / chip størrelse, har peg-og-skyd film kameraer (110 s med 13 x 17mm imaging størrelse eller Super 8, etc.) og digital video og still-kameraer (1/3 "imaging chip) svært ved at opnå disse resultater. Det er nemmest at vælge en 35mm (eller større) film SLR kamera (24 x 36 mm imaging størrelse for standard stadig fotografering), et digitalt spejlreflekskamera, eller en professionel video kamera (2/3 "imaging chip) og udstyre den med den slags linsen beskrevet ovenfor. Med nogle lange zoom peg-og-skyd kameraer (6x-12x), kan du stadig få en masse baggrundssløring. Zoom ind, og indstil største blændeåbning er muligt (prøv tilstanden blændeprioritet ).
 • Hent DOF (Depth of Field) Master Charts og vælg den relevante blænde for afstanden fra motivet til baggrunden. Ideelt emnet vil være direkte på den ene tredje linje (egentlige fokus afstand).

Ting du behøver

 • Kamera med en stor imaging plate / chip, såsom en 35mm film kamera.
 • En "hurtig" linse, det vil sige en linse med en maksimal blænde (åbning) på F/2.8 eller større. Det lavere f-tal, jo større blænde. Store åbninger, sammenholdt med billedsensoren størrelse giver meget lavvandede dybder felt: de udvisker området foran og bagved motivet.