Wkidk

Hvordan til at ryge en cigaret

Klar til at lyse op? Rygning kan se enkle, men der er mere i det end bare suger røg. Uanset om du ryger rent for show, eller hvis du ønsker at lære at ryge uden at se akavet eller goofy, vil denne artikel vise dig, hvordan du gør det. Som du uden tvivl er klar over, sædvanligt cigaretrygning indebærer det en betydelig risiko for død af kræft blandt andre alvorlige sundhedsmæssige risici.

Steps

Hvordan til at ryge en cigaret. Sæt cigaret i munden.
Hvordan til at ryge en cigaret. Sæt cigaret i munden.

Første del: belysning op

 1. 1
  Tamp flokken. Der er visse forberedende ritualer forbundet med rygning, og Chief blandt dem er "pakke". Dette opnås ved at invertere en uåbnet pakke cigaretter, og rappe det smart, tre og seks gange mod et bord eller din håndflade (spanking kamelen). Dette kondenserer løs tobak, så det er lidt strammere i papiret og i teorien lidt glattere brænder og holder længere.
 2. 2
  Åbn pakken. Enten rive den ene ende af den eksponerede sølvfolie eller flip-top pakninger, fjern cellofan, så folien.
  • På dette tidspunkt, skal du fjerne mange mennesker den første cigaret, vend det, så tobak side er opad, og derefter erstatte det i pakken. For nogle er dette for held og lykke. For andre er det bare et ritual, som de kan have lært fra en anden ryger. Under alle omstændigheder er den heldige cigaret den sidste røget én.
 3. 3
  Fjern en cigaret. En ny pakke med cigs vil være forholdsvis tæt pakket. Vend pakken af ​​udsatte cigaretter og rap mod din finger for at tilskynde cigaretterne til at komme ud af flokken. Når man er kommet langt nok til at tage op med fingrene, så gør det.
  • En pakke, der er blevet delvist tømt vil være meget nemmere at hente cigaretter.
  • Der er en betydelig grad af kølighed bibringes, når man fjerner den spirende cigaret med tænder og læber, snarere end fingre.
 4. 4
  Hold cigaretten. Uanset om du trækker det fra flokken med fingrene eller din mund, vil du i sidste ende være at holde cigaretten. Det er et helt personligt valg med ingen regler, men der er nogle fælles metode til at ryge for at være opmærksom på:
  • Classic. Hold cigaretten mellem pege-og langfinger, mellem den første og anden kno, palme vendt nedad.
  • Sofistikeret. Samme som Classic, men med håndfladen opad og fingrene peger opad.
  • Casual. Cigaret er indstillet bag anden kno langfinger, og fastgøres ved at vikle pegefingeren omkring det. Hånden er i en afslappet, lukket stilling, med palmer mod dig eller nedad.
  • Euro I. cigaretten holdes mellem tommel-og pegefinger, palme ud, cigaret peger udad.
  • Euro II. Cigaretten holdes mellem tommel-og pegefinger, palme over for i og lidt op, med filter ende pege direkte på dig. Dette er, hvordan de altid spottet den nazistiske spion i film. (Eller ved ikke at holde det på denne måde, er de, hvordan fandt De Europæiske spioner).
  • Palmed. Cigaret er klemt mellem tommel-og pegefinger, men håndfladen vender ind, og cigaret udskilles i hånden, peger i retning af indre håndled. Nyttigt, når du ikke ønsker det at være indlysende, at du ryger.
  • Feminin. Cigaret holdes mellem den første og anden knoer af indekset og midterste fingre. Hånd er afslappet og bøjet bagover, med håndfladen opad.
 5. 5
  Sæt cigaret i munden. Hvis du trak den ud af pakken med dine tænder, er du allerede der. Hvis ikke, sættes den filtrerede enden af ​​cigaretten mellem dine læber.
  • Nogle foretrækker at ryge på den ene eller den anden side, andre i midten. Hvis du ønsker at vide, før du lyser op i offentligheden for første gang, så prøv at øve med en pen eller blyant til at se, hvad der føles rigtigt for dig.
  • Hvis du ryger ufiltrerede cigaretter ("straights") i teorien er det ligegyldigt, hvilken ende du sætter mellem dine læber. I almindelighed vil du dog indsætte enden med logo eller mærke på den.
 6. 6
  Lyser op! Medbring din tændstik eller lighter op til spidsen af ​​cigaretten, og suger som hvis du sutter en milkshake gennem et sugerør. Indånd ikke når tænde en cigaret: bare tage et par kort, fast trækker på det for at få tobakken tændt. Factory-made cigaretter vil generelt lyse hurtigt og brænde ensartet.

Del to: rygning

 1. 1
  Inhalerer røgen. Når din cigaret er tændt, skal du trække lidt røg ind i din mund. Når du først starter, undgå at bringe i alt for meget røg-vil du fortryde det, når du tænder grønne og starten hoste.
 2. 2
  Hold røgen i munden et øjeblik. Dette vil lade det køle ned, hvilket vil hjælpe med at holde din hals fra at blive irriteret. Det vil også ændre smagen af ​​røg, som er uacceptabel for nogle. Dette vil afgøre med erfaring.
 3. 3
  Tag cigaretten fra munden. Som du tager det ud, inhalerer røgen ned i lungerne ved at tage en dyb indånding. Dette vil hjælpe med at undgå irriterende din hals og udløser hoste refleks.
  • Bemærk, at dette ikke er som at ryge en joint, hvor du inhalerer direkte ind i dine lunger.
  • En alternativ form for indånding kaldes frenching. For at gøre dette, før du indånder, skubbe noget af røgen tilbage i luften (uden udånding), og da det kommer din mund, suge det ind med din næse. Dette kan tage lidt øvelse at perfekt.
  • Som du fortsætter med at ryge, vil din tolerance for røgen stige. Det er her, problemerne opstår: jo mere tolerance har du for den blotte handling inhalere røg, jo lettere vil det være at ryge. Jo mere du ryger, jo mere vanedannende nikotin du indtager-nikotin du bygge en tolerance for. For at få den samme følelse, du gjorde fra din første cigaret, du har brug for større mængder af nikotin, hvilket gør du ryger mere.
 4. 4
  Placer din hånd. En del af ritualet af rygning er, hvor du placerer din cigaret hånd, når du fjerner cigaret fra munden. Som at holde en cigaret, er der ingen hårde og hurtige regler, men der er fælles praksis, afhængigt af køn rygeren.
  • Kvinder har ofte rotere deres arm fra skulderen, holde cigaretten på munden niveau til den ene side, med håndfladen op og hånd vender udad.
  • Mænd rotere deres arm ved albuen, at holde deres håndflade indad, og sænke deres hånd til midten torso.
 5. 5
  Blæs røgen. Når du flytter din hånd i position, blæse røgen ud gennem munden eller næsen. Der er ingen rigtige eller forkerte måde at gøre dette, men du vil udvikle præferencer.
  • Nogle siger blæser ud gennem næsen lader dem få mere smag fra røgen, mens andre ikke kan lide den brændende fornemmelse.
  • Nogle mennesker lader røgen "drible" ud af deres mund, exhaling langsomt, mens andre blæse den ud med magt.
  • Med praksis, kan du lære at blæse røg ringe ved at danne din mund i et "O" form, så ved hjælp af din hals til at skubbe røgen over din tunge og gennem dine læber.
 6. 6
  Tryk asken. En anden rituelle (endnu nødvendig) del af rygning er zappe væk fra asken. Som du brænder cigaretten, vil den del, der er blevet røget forbliver på spidsen af ​​din cigaret som et fint gråt aske, der er bemærkelsesværdigt ihærdige. Stadig, når det når et vist punkt, tager tyngdekraften over, og asken vil falde til jorden. Hvis du går ned ad gaden, er dette ikke et problem. Men hvis du er stående indendørs, de fleste mennesker rynke panden på at have cigaret aske faldt på deres etage, så det er bedst at bruge et askebæger til at fjerne asken fra din cigaret.
  • Hvordan du holder din cigaret vil bestemme, hvordan du svirpe din cigaret.
  • Hvis du holder det sådan, at filteret ende er i nærheden af ​​din tommelfinger, en hurtig svirp over askebægeret, og asken vil tumler pænt ind i bakken.
  • Hvis du holder cigaretten klemme mellem tommel-og pegefinger, vil et hurtigt tryk i midten af ​​cigaretten med dit indeks eller ringfinger sende disse aske tumbling.
  • Du kan også trykke cigaretten sig mod kanten af ​​askebægeret, så asken opfordres til at falde ind i bakken.
 7. 7
  Stub det ud. Når du er færdig med cigaret, vil du ønsker at bortskaffe det sikkert. Du gør dette ved at slibe det og stubbing den i askebægeret, indtil den stopper rygning. Udenfor slibe cigaret mod en ikke brændbar overflade, indtil det er ude, derefter sælge cigaretten ordentligt. Ingen ønsker at beskæftige sig med dine brugte skod, det er uforskammet, rå og socialt uacceptabelt. Zappe dine skod ud af vinduet er også ekstremt farligt, og har været starten på mange skov-og pensel brande. Bliver fanget svippede, og du kan blive idømt en bøde tungt. Bliver fanget forårsager en pensel brand, og du kigger på alvorlige juridiske problemer.
  • Hvor meget af cigaretten du ryger, før du er færdig, afhænger af, hvor meget af en cigaret, du kan lide at ryge. Selvfølgelig, vil du ikke ryge filteret, og hvis rygning straights, er der kun så meget cigaret du kan ryge, indtil du er stegning dine læber.
  • Mange folk ryger, indtil det er lige over filteret, eller indtil du ikke kan sætte det i munden.
  • Andre foretrækker at sætte en cigaret efter den når halvvejs, så røgen forbliver renere og køligere.

Tips

 • Passe på ikke at tænde filteret ende af cigaretten.
 • En lille mængde af røgen vil forblive i lungerne, undertiden for et par timer, indtil den absorberes eller udåndes gennem normal vejrtrækning.
 • Rygere tolerere både nikotin og de forskellige kemikalier i tobak, (svimmelhed, kvalme, osv.) samt de negative fysiologiske virkninger af carbonmonoxid meget mere end ikke-rygere. Rygere ikke længere opleve den "store", at første gang rygere gør.
 • Menthol cigaretter, bortset fra duften af ​​brændende tobak, også medføre en svag mynte aroma samt en mentholated kølende fornemmelse, beslægtet med det normalt er forbundet med forkølelse.
 • Når du først begynder at ryge, afprøve forskellige mærker og typer af cigaretter for at finde ud af, hvad du foretrækker. Der er hundredvis af sorter i Europa alene.
 • De fleste rygere ikke forlader cigaret i munden, da det er svært at trække vejret normalt (uden at inhalere røg, hvoraf nogle vil forlade filteret uden at trække på det), og den varme røg fra enden brænder næsen og får i øjne. Nogle rygere, dog formår at gøre det.
 • Blot sutter i små mængder røg uden at inhalere kan med praksis, producere en overbevisende skildring af en ryger. Røgen bliver tykkere og vil ikke blive udstødt med så meget som kraft, som hvis det var indåndes.

Advarsler

 • Novice rygere kan opleve symptomer forbundet med nikotin forgiftning som deres kroppe tilpasser sig nikotin. Disse omfatter kvalme, svimmelhed og vil øget hjertefrekvens og forhøjet blodtryk. Hvis du lige er begyndt at ryge, være forsigtige overdreven rygning på kort tid kan resultere i opkastning.
 • Der må ikke ryges på en tom mave, da dette kunne fremkalde en følelse af kvalme.
 • Rygning kan forårsage fosterskader, for tidlig fødsel og aborter hos gravide kvinder.
 • Ryg aldrig eller lyse op omkring benzin eller andre flygtige brandfarligt stof.
 • Rygning er en brandfare. Sørg for at alle rygematerialer og askebægre er fuldt slukket når du er færdig og tage passende forholdsregler, mens rygning for at undgå forbrændinger.
 • Tobaksrøg er kræftfremkaldende og kan forårsage kræft i lunger, hals, mund, strube, spiserør, bugspytkirtel, og andre områder af kroppen.
 • Passiv rygning kan påvirke sundheden for dem omkring dig, især dem med kroniske hjertesygdomme eller lungesygdomme såsom astma. Begræns rygning til et enkelt rum, hvis du er i stand til. Ryge udenfor, hvis du er i tvivl. Rygning på indendørs offentlige steder og / eller arbejdspladser er blevet gjort ulovligt i mange steder. Dette kan omfatte firmabiler og væsentligt lukkede udendørs strukturer. I de fleste tilfælde "Rygning forbudt" skilte skal vises for at informere dig om loven.
 • Nikotin øger mavesyren, hvilket kan forværre symptomerne på irritabel tyktarm, duodenalsår og andre.
 • Bortset fra de sundhedsmæssige risici vil ryge cigaretter tendens til at forlade en lugt af dig, at nogle mennesker finder stødende. En regelmæssig ryger tendens til at blive mindre følsomme over for lugten af ​​cigaretrøg, og kan ikke indse, hvor stærk den er.
 • Rygning mindsker din evne til at smage og lugte over tid.
 • Nikotin er fysisk og psykisk vanedannende. Begge disse afhængighed kan begynde fra den første cigaret. Cigaretter indeholder tilsætningsstoffer for at forbedre tobakkens vanedannende, og mange mennesker er ude af stand til at stoppe med at ryge på trods af gentagne forsøg.
 • Rygning øger blodtrykket og puls. Dette sætter dig på en langt højere risiko for at få et hjerteanfald og kan forårsage slagtilfælde. I kroniske rygere dette kan forårsage hjertesygdomme.
 • Selvom de fysiske virkninger af nikotin er behageligt, store psykologiske virkninger forekommer der ikke forårsager nogen mærkbar "høj" fornemmelse. Den primitive, og ubevidst, hjernen modtager en falsk "belønning" fra virkningerne af nikotin. Hjernen reagerer på denne "belønning" ved at udvikle en meget stærk primitiv reaktion, som er nikotinafhængighed. Fysiske ændringer forekomme. Optagelse receptor vækst forårsager en kemisk ubalance i hjernen, som gør at brugeren føler sig deprimeret og ængstelig, når nikotin niveauet er lavt. Dette er forårsaget af hjernen forsøger at kompensere for frigivelse af så mange "belønning" kemikalier.
 • En voksen, der køber tobaksvarer for en mindre kan være i fare for at betale en stor bøde, retsforfølgelse, og endda en fængselsstraf, afhængigt af den lokale regulering.
 • Rygere erfaring nedsat appetit på grund af virkningerne af nikotin og tilfredshed eller mundtlige "behov". Vægtkontrol er en almindelig årsag folk nævner for fortsat rygning.
 • Rygning kan medføre seksuelle eller reproduktive problemer for både mænd og kvinder. Mænd kan opleve erektionsproblemer og faldt sædkvalitet, mens kvinder kan opleve infertilitet og overgangsalder i en yngre end gennemsnittet alder.
 • Rygning øger chancen for emfysem, kronisk bronkitis og andre lungesygdomme. Rygere er mere modtagelige for lunge-og hals infektioner på grund foring af lunger og hals bliver irriteret af røgen.

Ting du behøver

 • Pakke cigaretter
 • Lighter eller tændstikker
 • Askebæger