Wkidk

Hvordan man lærer rygning tricks

Her vil du lære, hvordan du gør rygning tricks. Denne artikel vil lære dig, hvordan du blæse no-, massive rygning, eruct røg, indefra og ud røg ringe eller lignende. Der er også en lille skridt for røg ring tricks (som ikke vil blive undervist, men fordi det er et trick guide, vil små forslag gøres). Everybody fortælle hvilke er dine bedste tricks!

Steps

Hvordan man lærer rygning tricks. Hold ryge på din hals, så det kommer ud kondenseret.
Hvordan man lærer rygning tricks. Hold ryge på din hals, så det kommer ud kondenseret.

Røg brister

 1. 1
  Hold ryge på din hals, så det kommer ud kondenseret: når trækker røgen i munden, inhalerer en meget kort byge af røg. "Det virker bedre, hvis du holder røg på munden"
 2. 2
  Lær at blæse det (sic) med en enkelt kæbebevægelse lavet med hjælp af din kæbe muskler (tyggemuskler). Vide, hvordan man blæse røg ringe på denne måde vil uden tvivl hjælpe en masse.
  • Bemærk: Andre mennesker vil fortælle dig at holde tungen ud af den måde, ting om stemmebåndene eller andre råd, men dens bedre at holde øve, indtil du føler dig tryg at holde nok røg på din mund. Derfor tager dens et must at mestre kæben bevægelse.

Røg ringe

 1. 1
  Impriming en potent burst af røg hjælper, hvis du starter i en rolig dag eller indendørs. Derefter skal du lære ting såsom:
  • Det er bedre, hvis du holder røgen i munden i stedet at indånde det.
  • Hvis forsøger tricks på ydersiden lukke dine læber mere end normalt er bedre, fordi den måde vinden ikke komme ind i munden (som dine læber naturligt vil have tendens til at gøre en rugby kugleform-lignende, tager det som en halv tomme af bredden og omkring en tomme i højden (1,27 cm -, 2,40 cm |).
  • Den position, hvorfra vinden kommer til dig fra, er meget vigtigt. Hvis det blæser fra bag sin meget svært, så prøv at få det til at blæse til dine ører, eller delvist på din kind.
 2. 2
  Sørg for at du først tjekke, hvor hurtigt vinden blæser er en vigtig kendsgerning også, fordi normalt vinden stopper, for en kort periode, og dens så når du er nødt til at være klar til at blæse.
 3. 3
  Hurtigt gøre ringen i den retning vinden blæser, men ikke pege på det med næsen, men at hjælpe dit hoved på en bevægelse ligner vippe, da dette gør luften til at stabilisere omkring dit ansigt. Flytning tilbage hjælper også i rolige dage.
  • Se, hvordan ringen mister sin form, i luften, hvis du gør det rigtigt, kan du se, hvordan det bevæger sig ved siden af ​​vinden, herunder hvordan det unddrager forhindringer eller rejser lange afstande.
  • De skal se ud som følger
  • Og som dette, når du har styr på dem Udestående røg ringe

Garrison s røg ring

 1. 1
  • Hyldest til Harry Garrison
  • Du er nødt til at blæse pæne ringe med henblik på at gøre dette trick.
 2. 2
  Sørg for at du er i et stille tomt rum.
 3. 3
  Læg din hånd ved siden af den side af dine læber, med bagsiden af hånden mod dig som i en salut position.
 4. 4
  Læne mod og blæse ringen, straks ledsager den med hånden, mens du træder fremad. Ringen skal blæses nedad og bly i en opadgående bevægelse.
 5. 5
  Må ikke komme i kontakt med ringen.
 6. 6
  Træk langsomt din hånd væk fra ringen bane.
 7. 7
  Beundrer din nye skabelse, da dette ringe tendens til at forblive længere takket være den "ekstra skub".

Dobbelt røg ring - inden i hinanden

 1. 1
  Begynde at gøre den fedeste ring du overhovedet kan.
  • Garrison s Smoke Ring virker meget godt for dette trick så godt.
 2. 2
  Da det bliver væk fra dig, hvis du stadig har røg i munden, kommer lidt tættere på det og forsøge at gøre en anden ring, men denne gang sigter efter midten af din tidligere ring. Hvis du ikke har fået nok ryge udnytte, give en anden pust og prøv som sagt før.
 3. 3
  Flere ting kan ske, for eksempel den anden ring bryde den første og absorbere det, gør en større ring.
 4. 4
  Hvis begge ringene overlever du kan tage din chance for at gøre en tredje lavpunktet de foregående, men hey, dens svært!
  • Gør dine ringe tyk og langvarig. Tynde, korte varige ringe er ikke godt for dette trick.

Bryder røg (bøvs)

 1. 1
  Du skal blot tage enorme hits og i stedet for at indånde røg i forsøge at "sluge" det.
 2. 2
  Tag din tid og forsøge at bryde ud.
 3. 3
  Hvis korrekt udført et stort røgsky skulle dukke op fra dybet af din mave. Meget sjovt at se, men det gør du føler dig syg.
  • For dette trick skal du bruge en rygende værktøj ved navn vulkan. Vandrør kan også anvendes. Du kan se, hvordan man opbygger en på dette link Smoke vulkan

Lav to røg ringe i ét slag

 1. 1
  Sæt din pegefinger i midten af din mund, mens du blæse en røg ring. Dine negle ender røre din overlæbe og munden på vid gab. Korte kortfattet burst af røg fungere bedre.

Massive rygning

 1. 1
  Med hjælp fra en almindelig rør eller et vandrør, du mængden af røg udvisning stiger betydeligt.
 2. 2
  Udnyt situationen og forsøge at forsigtigt blæse røgen på en flad overflade, såsom et bord, eller for eksempel på someones hår! Du vil se, hvordan det holder der et stykke tid, og det er så meget sjovt at se.
  • Som på mange andre tricks ikke synke røgen virker også.

Inside out røg ring

 1. 1
  Det ene er et vanskeligt at trække ud, fordi det ikke er lavet med røg, men med din ånde. Betingelserne skal være som følger:
  • Først skal det være en tåget dag, eller mindst et koldt. Når det er koldt, du ved, du kan se din ånde, så vi kommer til at bruge denne dampende ånde at gøre vores ringe.
  • For det andet skal også være en meget rolig dag, med ikke en enkelt luftbevægelse.
  • Og for det tredje sine næsten bydende nødvendigt, at dens mørke udenfor og dens også vigtigt at placere dig selv under en strålende lyskilde.
 2. 2
  Nu bare tage din tid og gøre ringe med din egen ånde. I første omgang kan være vanskeligt, fordi fraværet af puff og også fordi vejret er venlig off svært at se, men hvis du blæse ok ringe, du kan være i stand til at se nogle fantastiske ting.
  • Det er en tom ring omgivet af din dampende ånde, smuk i sig selv. Men mest markant, hvad der vil fange din opmærksomhed vil være de små ringe rejser i hele cylinderen åndedrættet omgiver. Som nøgleringe omkring en krave. Se nøje og blive overrasket.

Pro tip

Røg ringe

 1. 1
  Praksis udendørs at forbedre fasthed.
 2. 2
  Sigt på tingene.
  • Hvis dine Ringe nå en meter prøve objekter tæt på dig.
  • Hvis du kan skyde dem videre, sigte mod noget tænkelige. Indrammede billeder eller din flaske samling.

Advarsler

 • Der er en masse forskellige enheder derude, der også hjælpe dig til at udvise "røg", som ikke er så usundt og risikabelt som at ryge cigaretter, cigarer eller både. De kaldes elektroniske cigaretter. Spørg din lokale apotek eller læge for de mulige fordele ved at ændre dine ryger vaner.
 • Altid overveje de risici, før belysning én cigaret, endda være bekymret dem omkring dig, passiv rygning er ikke et spørgsmål om vittighed.
 • Rygning er meget usundt.
 • Må ikke begynde at ryge for at gøre dette tricks, kan det tage år at udføre nogle af de viste bevægelser.