Wkidk

Hvordan til at rulle en cigaret

Hvis du har brug for at rulle en cigaret, vil denne artikel fortælle dig, hvordan du kan gøre det, men det er bedst brugt som en ramme, der kan tilpasses til at passe den enkeltes behov.

Steps

Hvordan til at rulle en cigaret. Spred tobakken jævnt ud på det rullende overflade i en grov form af det færdige produkt.
Hvordan til at rulle en cigaret. Spred tobakken jævnt ud på det rullende overflade i en grov form af det færdige produkt.
 1. 1
  Spred tobakken jævnt ud på det rullende overflade i en grov form af det færdige produkt.
 2. 2
  Tag din rullende papir og lad den hvile med den krølle mellem tommel-og langfinger derefter hvile din pegefinger i den krølle at holde papiret ned på en hvilken hånd, du føler dig mest tryg. Brug den anden hånd til at foretage de nødvendige justeringer for at gøre papiret ligne en half pipe.
 3. 3
  Derefter bruge den frie hånd begynder ved den ene ende af volden og skrøbelig placere tobak på papiret starter med slutningen du holder det med. Gradvis overføre resten af ​​pælen fra den rullende overflade til papiret. Hvis det er nødvendigt, selv ud tobakken langs papiret for at gøre det konsekvent. Kom det så vandret som muligt hjælper cigaretten brænder mere jævnt. Hvis det er fugtigt eller klumpet, forsigtigt plukke hinanden alle klumper med fingrene. Du ønsker måske at forlade nogle hængende over enderne: du kan klemme det ud senere, og det vil holde enderne fra at være for snæver.
 4. 4
  Hvis du planlægger at bruge et filter, kan du enten indsætte den i den ene ende nu, eller giver plads i den ene ende og sæt det senere.
 5. 5
  Derefter tage fat i papiret med den anden hånd igen hviler den mellem dit mellemnavn og tommelfinger. Fjern pegefingeren, der var på din primære bedrift hånd. Papiret er nu hviler mellem indekset og tommelfinger af begge hænder med tobakken jævnt fordelt, bortset hvor din pegefinger var.
 6. 6
  Placer de midterste fingre, så de omtrent danner en lige linje fra den ene ende til den anden. Tommelfingrene skal holde udrullede cigaretten, så den er placeret lidt til undersiden af ​​den midterste fingre. Konturen af ​​fingrene bør iværksætte form af cigaretten.
 7. 7
  Nu ved hjælp af tommelfingeren, begynde at rulle cigaretten mellem tommel-og langfinger. Mens du gør det, efterhånden lægge pres mod enderne af cigaretten ved at forsøge at gøre dine tommelfingre og mellemledere fingre parallelt.
 8. 8
  Efter at tobakken er blevet væsentligt støbt ind i sin rette form, træk tommelfingrene nedad for at få kanten af papiret flugte med toppen af tobak.
 9. 9
  Øg trykket anvendes af tommelfingre, mens der flytter midterste fingre opad og færdiggøre den indledende rotation uden krølning bunden af papiret. Den forreste kant af papiret skal putte stramt bag tobak som du begynder at rulle. Dette kan tage et par forsøg: bare holde flytte den forreste del af papiret op og ned, og skub forsigtigt med tommelfingrene, indtil den fanger.
 10. 10
  Udfyld rullen indtil kant med limrester, og slikke. Forsegl cigaretten ved at anvende et jævnt tryk uden at foretage bøjninger i papiret.
 11. 11
  Knib off enhver tobak stikker ud af enderne.
 12. 12
  Eventuelt, skubbe eller folde papiret i en lille at indsnævre hullet i slutningen du agter at ryge. Nogle rygere foretrækker at let vride den ene eller begge ender af cigaretten. Dette vil forhindre tobakken i at falde ud af en dårligt pakket cigaret, eller klæber til dine læber, når du ryger.
 13. 13
  Hvis du forlod plads til et filter, skal du indsætte det i enden og guf papiret omkring det en smule.
 14. 14
  For en improviseret filter, klippe et rektangel af blødt pap eller stift papir. Lav to folder i modsatte retninger ved udgangen af ​​den ene side af pap til at gøre det som en N. Dette vil skabe noget at rulle rundt i tillæg til fange nogen form for tobak, som kan komme løs. Filteret skal rulles lidt mindre end enden af ​​cigaretten, så den let indsættes. Når cigaretten er tændt varmen fra røgen vil udvide filteret til en god pasform.
 15. 15
  Anvende enhver emballage til cigaretten, hvis det er nødvendigt.
 16. 16
  Færdig.

Tips

 • Filter tip (den type i en standard cigaret) kan købes fra de fleste butikker, som derefter kan føjes til din egen hånd valset cigaret.
 • At fugte alt for tør tobak straks, dyppe fingerspidserne i vand og forsigtigt ælte så meget tobak som du planlægger at bruge, indtil den er blødgjort og fingerspidserne er stort set tørt. Hvis det stadig virker tør, tilsæt mere vand, hvis det bliver for vådt, tilføje mere tørt tobak, indtil vandet er absorberet.
 • Sørg for at din tobak er købt fra en butik, der sælger rulletobak regelmæssigt, da det ofte kan være forslidt fra liggende i butikken i lang tid. Det afhænger også af populariteten af ​​brand.
 • Der er en forskel mellem brands selvrullerpapir, de er tilgængelige meget billigt, så du kan købe mange og finde den type / mærke du vil. I almindelighed "shag" - tobak skåret i lange fine bånd - er lettere at rulle i hånden, da det vil holde sin form bedre. Tobak skåret i små bidder er normalt bedre for rullende i en maskine.
 • Hvis du tilfældigvis har forslidt / tørt tobak sted en fugtig svamp i tobak pakke som denne re-fugter tobak noget til sin oprindelige tilstand. En orange-eller kartoffel skræl kan også tjene dette formål. Tilføjelse af en lille mængde vand vil også arbejde, men det vil tage et stykke tid at absorbere og din tobak vil være for våd eller tør i mellemtiden.
 • Nogle mennesker foretrækker at rulle en cigaret i en kegleformet form (til at lære at rulle på denne måde kontrollere youtube, vil dette reducere den mængde tobak, som du affald, da man ikke kan ryge det hele på grund af varmen, når cigaretten er næsten færdig.

Advarsler

 • Indhold kan falde ud i brændende Glød form og brænde huller i tøjet.
 • Rygning er meget farligt for dit helbred.

Ting du behøver

 • Tobak
 • Papers
 • Lighter (valgfri)
 • Filter materiale (valgfri)