Wkidk

Sådan opretter du en malekabine i din garage

Maleri på jorden er rodet og hård på ens ryg og maleri udendørs kan føre til vragrester fanget i malingen finish. Denne guide vil lede dig gennem at skabe din egen malekabine til brug i en garage (eller på en terrasse, der forbinder til glasskydedøre). Større pre-fab malekabiner kan koste tusindvis af dollars, og mindre malekabine kits kun tillade maleri mindre objekter, men dette standen vil nemt koste mindre end 75€ USA og vil være i stand til at håndtere både spray-maling dåser og spray-maling kanoner.

Steps

Sådan opretter du en malekabine i din garage. Saml din PVC og mark off punkter, hvor du bliver nødt til at skære.
Sådan opretter du en malekabine i din garage. Saml din PVC og mark off punkter, hvor du bliver nødt til at skære.
 1. 1
  Visualiser design. Hvis det ønskes, kan du justere paintbooth størrelse i henhold til dine behov. En 8-fods (2,43 m) brede paintbooth er egnet til en to-bil garage eller en stor terrasse. For mere snævre kabiner, justere længden af ​​de tre 8-fods rør og top-midterste to rør.
 2. 2
  Saml din PVC og mark off punkter, hvor du bliver nødt til at skære. Hvis du bruger en sav til at gøre cut, tegner sig for yderligere 1/16 eller 1/32 af en tomme (1,6 eller 0,8 mm). Denne ekstra tildeling er at rumme bladets tykkelse (kaldet "savsnittet"), og eventuelle un-level nedskæringer, der skal slibes ned.
  • De fleste 10-fods (3,05 m) sektioner af PVC rør købt rent faktisk vil være lidt længere end annonceret. Dette giver entreprenører eller nogen arbejder med PVC-rør lidt spillerum til at gøre nedskæringer. Det er ikke ualmindeligt at have 10-fods-2-tommer (3,1) rør sælges som 10-fods (3.05m) rør.
  • For eksempel design, er de sektioner, du har brug for (se også de »Tips 'for et diagram af rør nedskæringer):
   • tre 8 'sektioner (2,43 m)
   • én 5'11 "3/4 del (1,82 m)
   • to 4 'sektioner (1,22 m)
   • to 3'11 "7/8 sektioner (1,22 m)
   • seks 3 'sektioner (91cm)
   • to 2'7 "3/4 sektioner (80.6cm)
   • to 26 "3/8 sektioner (67cm)
   • to 20 "sektioner (50.8cm)
   • otte 2 "1/2 sektioner (6,35 cm)
 3. 3
  Skær stykker til længde i overensstemmelse med de mærker, du har foretaget.
  • Fastgør hvert rør før opskæring. Brug en lille arbejdsbord (traditionelle definition) med to planker, der fungerer som en skruestik eller en tabel monteret skruestik.
  • Skær rør med en PVC sav eller clamp-style rørskærer. En bladet fræser vil give rene snit, men kan være langsommere end at skære med en PVC sav. Saven vil efterlade en glat side og en ru side af PVC-rør. Glem ikke at skære otte 2,5 "tilslutningsrør til at slutte par af konnektorer.
  • Ryd op eventuelle ujævne ender og PVC shag med en klinge og / eller slibning blok.
 4. 4
  Udlæg rørene efter størrelse at støtte i hurtigt at samle standen. På dette tidspunkt, at de fire nederste rør (den kabine ben) er rimelig flad og plan. Da der er seks 3-fods (91-cm) sektioner, skal du vælge fire af disse rør med de mest niveau ender. Sæt dem til side til de nederste rør.
  • Som et alternativ, kan du bruge en ekstra fire 't' stik til at fungere som fødder. Når malekabine er færdig, vil det være tung nok til at blive på plads.
 5. 5
  Saml rørene. Under samlingen er søger en anden hjælp tilrådeligt. En person er i stand til at samle strukturen, men to mennesker arbejder sammen, vil resultere i en hurtigere, nemmere og mere sikker montage. Vær sikker på at planlægge ud af gulvplads til at rumme standen. Fastgør hvert rør ved fuldt indsætte det i PVC fælles. (Det er yderst vanskeligt at bryde 2,25 "PVC-rør eller led med bare hænder, så gælder masser af pres for at sikre en stram pasform.)
  • Begynd at samle siderne.
  • Dernæst samle top-midterste to rør med "t" stik og ned-pipe.
  • Sidste, forbinde alle de vandrette rør til de to sider paneler. Når du arbejder med den første fuldt monteret sider panelet lægge den fladt at indsætte vandrette rør, der udgør Booths loft og bagside. Når alle de vandrette rør er installeret, læn det forsigtigt over på sin top, forlader PVC leddene til at understøtte de fleste af strukturen vægt.
 6. 6
  Finjuster forsamlingen. Den endelige montering af denne booth bør være rummelig nok til at gå inde for kortere mennesker. (Taller mennesker kan være nødvendigt at bøje sig ned en smule.) På dette tidspunkt, er standen stadig bevægelige, men kun ved skiftevis bevægelse mellem en eller to ben ad gangen. Placer standen for at give mulighed for fri walking adgang omkring alle sider. Træk lidt ned på hvert hjørne for at sikre, at strukturen er stabil og sikker.
 7. 7
  Vedlæg standen i plast. Lay plastic over kapsling så 25-fod (7,62-m) længde dækker den længste dimension, 8-fod (2,44-m) bredde plus 6-fod (1,83-m) sidevægge. Der vil være sidesten plastik, som du kan klippe og bruge senere som en strimmel under blæseren. Efterlade nok plastic omkring forsiden af ​​standen til at folde over og overlade dinglende at fange overskydende sprøjtestøv (6 in / 15,24 cm bør være fint). Wrap resterende plastic over den bageste del af paintbooth at dække bagsiden. Levne plads til at tilføje dit fan (s). Det er her de hurtige greb klemmer er nyttige i at holde plasten på plads. Den plastiske vægt burde være nok til at holde det fra at flytte, men vinden vil let skubbe det ud, indtil standen er færdig.
  • Påfør gaffatape, mens skære plastfolie, afspærring siderne af kabinettet. Hvis din paintbooth er installeret i et blæsende område, så sørg for plast er tæt mod PVC-rør. Brug klemmer til at holde plastik på plads, mens man måler, klippe, og placer gaffatape.
 8. 8
  Fastsætte drop klud inde i kabinen. Den 4-fods (1,22-m) bred klud skal være placeret således, at hjørnerne hvile under hvert ben af ​​paintbooth. Sørg for at det er fladt, og skub eventuelle folder eller ujævnheder. Løft derefter hver af paintbooth ben, en ad gangen, for at skubbe drop klud kanter under hvert ben. Hvis kluden ikke passer til højre eller det ikke line-up under paintbooth ben, gå tilbage og visuelt inspicere benene. Hvert ben bør være næsten vinkelret på jorden (i en 90 graders vinkel).
  • Fastgør plastfolie til hjørnerne, drop klud og forsamlingen ben. Start på den ene side, fastgørelse af plastik til drop klud med gaffatape.
 9. 9
  Placer kassen fan (s). Ved hjælp af en lille trappestige, papkasser, eller en anden midlertidig struktur, placere Boxventilatoren høj nok til mindst klart midt PVC-rør i dit paintbooth. Placer strukturen uden for standen. Hvis det er nødvendigt på grund af begrænset plads, placere trappestige, så at den er omtrent en tomme fra den bageste, midterste PVC-rør. Dette vil placere benene på stigen i kabinen, men de vil let blive dækket plastik. Hvis du har plads, at placere stigen længere væk fra paintbooth vil skabe mere af en "tragt" effekt, med bedre vinkler til afbøje maling støv.
 10. 10
  Monter ovn filter (r) med kanalen tapethe sug af en kasse fan på høj hastighed er nok til at holde en ovn filter på plads.
  • Du kan vedhæfte det enten direkte til blæseren eller tapede til plastic omkring fan.
 11. 11
  Gør brug af din nye paintbooth! Skær bøjler til at hænge genstande før maling. Find et sted at hænge de malede objekter, hvis du planlægger at male flere elementer på én gang. Også holde en sprayflaske fyldt med vand i nærheden til lejlighedsvis tåge inde i kabinen. Dette vil hjælpe med at forhindre malingen støv hoppe fra væggene og drifting udenfor standen.
 12. 12
  Vedligehold din paintbooth. Oprydning oversprøjtning og maling støv er ikke en let opgave, men rense det op med jævne mellemrum, vil lette den samlede opgave. Tør oversprøjtning på PVC rør med passende maling opløsningsmiddel til maling, du har brugt. Kontrollere effekten af ​​malingen solvent på skrot PVC-rør (sidesten sektioner), før du bruger det på din paintbooth. Tør oversprøjtning før demontering din paintbooth til opbevaring, som at fjerne frisk maling er nemmere end at fjerne hærdet maling. Kassér plast og gulvmåtte ved opbevaring paintbooth. Den plastfolie vil kaste flager af maling, når det bøjer, og de fleste maleri måtter er beregnet til én anvendelse kun, de kan kun holde så meget maling støv, før de bliver ineffektive.
  • Når du stiller paintbooth ved at afbryde rør, kan det være nyttigt at markere enkelte stykker med deres samles placeringer. Skil så lidt som muligt at passe i din lagerplads. Hvis du har plads, så lad de forsamlede sider, men afbryde de vandrette rør og mellemledere nedfaldsrøret.

Tips

 • Når ændre din malekabinerne bredde og med en midterste støtte faldrør, beregne de to sider ved at halvere den valgte bredde, derefter trække 7/8 "fra hver halvdel til at rumme bredden tilføjet af midten 'T' stik.
 • Arbejde med PVC er en leg, hvis du samle en midlertidig struktur. Rørene skubber blot i stikkene og holde med deres egen friktion. Dette letter lagring af strukturen. Hvis du har brug for noget mere permanent, skal du bruge en specialiseret lim til PVC rør (kaldet PVC svejsning). Denne lim smelte overfladen af ​​PVC til obligationer rør sammen.
 • Her er en hurtig liste over mulige rør nedskæringer for de 8 'bred malekabine, ved hjælp af ni 10 "sektioner af PVC-rør:
 Pipe # Pipe Cuts
 
 1
 
 
 2
 
 
 3
 
 
 4 │ █ █ █ █ █ █ 3 ', 11 7/8 "█ █ █ █ █ █ █ ║ █ █ █ █ █ █ 3', 11 7/8" █ █ █ █ █ █ █ ║ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ │
 
 
 5
 
 
 6
 
 
 7 │ █ █ █ █ 26
 
 
 8 │ █ █ █ █ 26 3/8 "█ █ ║ █ █ █ 20" █ █ █ █ ║ █ █ █ █ 2 ', 7 3/4 "█ █ █ ║ █ █ █ █ 2', 7 3 / 4 "█ █ █ ║ ░ │
 
 
 9 │ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ 5 ', 11
 

Forklaring:
║ = et snit
█ = PVC-rør anvendes (svarer til ca 2 ")

Note: 2 1/2 "nedskæringer er opdelt i 2 grupper af 4 (selvom 2 'tilovers fra en 8' cut sektion er nok) Dette sker, fordi hver kapning med kun 2". Af rør, der skal afholdes i en skruestik er besværligt.

 • Blæser luft over plastfolie kan forårsage en statisk ladning til at udvikle i plast, som derefter kan overføre til den genstand, der males. I mange maleri applikationer, såsom bilindustrien maleri, vil dette tiltrække støv til objektet blive malet, så selvom der er meget lidt støv i kabinen, kan en masse af det ender i din maling job. For at hjælpe modvirke denne effekt, undgå hængende genstande for tæt på plastfolie. Hvis det ønskes, kan løbe jordforbindelse stropper eller tråd langs indersiden af ​​paintbooth hjælpe.
 • Til dette design, er der tre midterste PVC-rør, der er 8 meter lang hver. Det kan let ændres til at designe en malekabine af enhver længde. Ved 8 meter bred, kræver hængende tunge genstande at male inde i et 'T' stik og rør løber ned for yderligere support. For at gøre dette, klippe top-midterste rør skæres i halve, minus en lille smule, for at tilføje 'T' og nedløbsrør. Hvis du ønsker at lave en stand, der er 6 meter bred eller mindre, eller du kun male lette genstande, kan du ikke brug for ekstra støtte på alle.
 • Denne paintbooth er virkelig en "fattige mands" version af en paintbooth. Det er et værktøj, og hvis det tjener sit formål, er det af værdi. Du kan bruge tid til at gøre denne paintbooth se pæn og professionel, men det kan kun være umagen værd, hvis den er beregnet til at være permanent.
 • Sørg for, at standen er sat i et godt oplyst område. Den tykke plastfolie bør tillade tilstrækkelig lys i at se, men vil ikke være lys nok til at hjælpe med at skabe kvalitet maling job. Hvis du ikke har nok ovenlys (fluorescerende belysning er bedst), brug position belysning til at minimere skabelsen af ​​skygger.
 • Design din egen PVC mount til at understøtte positionen og vægt box fans.
 • Denne struktur kan også konstrueres som fire flade rammer PVC, som derefter holdes sammen med heavy duty, nylon zip (kabel) bånd. Med denne metode PVC kan limes sammen, men hele samlingen let kan adskilles til opbevaring ved at skære zip bånd. Vær sikker på at fjerne blæseren før nedtagning af standen. Saml struktur, når du har brug for det med nye kabelstrips.
 • Udskift dit filter regelmæssigt. Den ovn filter vil i sidste ende fylde med oversprøjtning og malingsstøv. Hver gang filter skiftet, enten trække den eksisterende rørledning bånd holde det på plads, eller skære det ud med en kniv. Hvis du bruger en kniv, pas på ikke at skære plastic! Det kan være nyttigt at tilføje det nye filter med en anden farve gaffatape hver gang, så du ved, hvilken tape til at fjerne eller klippe, uden at røre den forkerte tape.

Advarsler

 • Altid bære en respirator og briller, når du maler. Hvis du kan lugte malingen gennem respirator, skal du kontrollere, at det passer godt eller skifte filterpatronen.
 • Oversprøjtning og male støv spredt over alt, hvis ikke ordentligt indeholdt med en balanceret luftstrøm. Der er behov for lidt mere luft trækkes ud versus luft skubbet ind i en paintbooth. Brug en ekstra ventilator (eller flere ventilatorer) for at bringe frisk luft til den åbne side af paintbooth.
 • Paint støv pletten tøj, hvis ikke fjernes hurtigt. Når maling støv absorberer nok fugt, vil det blive til en permanent farvestof. Enten bære gamle tøj, som du ikke vil noget imod at få farves eller bære en malers dragt, der dækker dine arme, hals og fødder.
 • Når maleriet i længere tid, tage masser af pauser.
 • Din udstødning fan vil fange nogle oversprøjtning hver gang du maler, fordi ovn filtre ikke vil fange alle spec af maling støv. Vær forberedt på at rense dine ventilatorbladene efter du er ved at bruge standen. Ellers gør denne fan din dedikerede paintbooth fan.
 • Sørg for tilstrækkelig ventilation, hvor du opbygger din malekabine og altid male med din boks fan tændt.
 • Brændbare dampe fra sådanne maleri kan antændes ved flere kilder i din garage. Lokale koder og / eller brand lovgivning kan forbyde en sådan aktivitet i din garage. Kontrollér først.
 • Har en brandslukker klar.
 • Tage forsigtighed, når der er åben ild i nærheden, såsom en pilot fra en ovn, varmtvandsbeholder eller komfur.
 • Box fans ikke bedømt 'eksplosion-bevis ", og nogle malingsfortyndere kan erodere motorviklingerne forårsager en kortslutning. Enhver gnist fra denne kortslutning kan forårsage de meget flygtige opløsningsmidler og / eller maling støv bliver trukket ud af standen af ​​blæseren til at eksplodere!
 • Paint belæsset luftfiltre er meget brandfarlige. Catalyzed maling (for eksempel to komponent bil maling) varmer op, da det hærder og kan forårsage dine filtre til selv antændes og bryde i brand. Når det er gjort maleri Fjern den brugte filtre og oversvømme dem i vand for at mindske risikoen for brand. Efterlad ikke filtre med våd maling i dem uden opsyn.
 • Læs og forstå alle instruktionerne til dit udstyr. Læs og forstå den tekniske datablad (TDS) og materielle sikkerhedsdatablad (MSDS) for malingen, du planlægger at bruge. Ofte er disse anvisninger omfatter nyttige tips, der giver dig mulighed for at male med succes.

Ting du behøver

 • Ni 10 '(3m) sektioner af 1,25 "(30mm) PVC rør
 • Tretten 1.25 "(30mm) PVC 'T' stik
 • Seks 1,25 "(30mm) PVC 90 graders bøjninger
 • Et 10 '(3m) x 25 "(7,6) pakke af klar plast folie, 4 mil eller mindre (klar eller gennemsigtigt plastik for at tillade lys igennem)
 • One 4 '(1,2 m) x 15 "(4.6m) drop klud (helst med en ikke-sporing side at stoppe fra at spore sprøjtestøv omkring)
 • Et værktøj til at skære PVC rør (nedstryger, PVC sav, eller clamp-style rørskærer, der vil skære 1,25 "PVC)
 • One / + pakker med ovn filtre. Afhængigt af hvor meget maling du skal gøre i din nye kabine, vil du højst sandsynligt nødt til at købe mellem 1 og 2 pakker af 4 filtre hver. 20 "(50cm) x 20" (50cm) er en universel størrelse for de fleste box fans, men vælg den størrelse, der er nødvendige for blæseren du skal bruge. Du kan bruge en bedre filter lavet specielt til malekabiner, men det vil koste eksponentielt mere. En bedre filter vil fange flere sprøjtestøv samtidig lade mere luft igennem, men ovn filtre er omkring 5€ hver (i pakninger med 4). Furnace filtre er ikke perfekt. Hvis du bruger disse, vil du nødt til at rense væk fra nogle sprøjtestøv fra din boks fan (s).
 • One / + rulle gaffatape. Det vil tage mindst en ny rulle gaffatape til at forsegle plast, ventilator og filter.
 • One / + billige box fan til at hjælpe trække oversprøjtning gennem ovn filtre og ud af kabinen. Billige Ones kan sælge for omkring 10€. I en 8 '(2.4m) brede kabine, vil man arbejde for casual brug, men to eller flere vil fange og trække ud mest sprøjtestøv. I en 4 '(1,2 m) brede kabine, bør man box fan være rigeligt. Match din fan størrelse til dit filter. Regelmæssige box fans med en børste-motor vil ikke antændes eller eksplodere med koncentrationerne af maling dampe i en garage med en åben dør. Som et alternativ, købe en dyrere ventilator eller blæser, der er specielt godkendt til maling, hvis du planlægger at have begrænset ventilation eller brug ekstremt flygtige malinger.
 • Et middel til at montere din fan høj nok til at udtømme oversprøjtning fra top-bagsiden af ​​standen. Hvis din kabine er 6 '(1,8) høj, 20 "(50cm) boks fan bør være omkring 4' (1,2 m), op fra jorden. 4 '(1,2 m) Stiger fungere godt, hvis du har en eller flere fri, men du kan også finde store papkasser nyttigt, hvis dit budget er en prioritet.
 • Metal bøjler eller lignende tråd til at "hænge" dine objekter, der skal males
 • Valgfrit: Hurtige greb klemmer (dem, der visuelt repræsenterer en bøjet 'X' og åbne med en squeeze) for at slå hjørner af plastic til PVC-rør ramme.
 • Workbench, skruestik, eller andet apparat til at holde PVC-rør, mens der skæres
 • Adgangen til en en-bil garage eller større, eller en gårdhave med masser af godt vejr
 • Sikkerhedsudstyr:
  • Respirator bedømt til at filtrere kemikalier i det specifikke maling, du bruger
  • Goggles, hvis du bruger selvætsende maling (helst maling med syre)
  • Painter jakkesæt eller gamle tøj, du ikke huske at få plettet