Wkidk

Sådan toiletpapir et hus

Nogensinde ønsket at prank en ven? Få nogen tilbage for at være betyde? Toilet papering er en sjov, harmløs sjov, der kan blive husket som en spændende oplevelse for de kommende år.

Steps

Sådan toiletpapir et hus. Få masser af toiletpapir.
Sådan toiletpapir et hus. Få masser af toiletpapir.
 1. 1
  Få masser af toiletpapir. Køb dine stash før solnedgang, som du vil se temmelig mistænkelige købe toiletpapir klokken 10:00 om natten. Den bedste form for toiletpapir at få, er dobbelt ruller. Det varer meget længere, så du kan normalt få 4 eller 5 kast over en moderat størrelse træ og tungere vægt gør det nemmere at kaste præcist. Derudover en enkelt billig rulle toiletpapir kun får 2 eller 3 kast mere end et træ.
 2. 2
  Vælg et tidspunkt. Den tid bør være en, hvor folk er stadig ikke op og gå deres hunde. Vær sikker på at få oplysninger om, hvor sent nabolaget forbliver normalt op. Dette kan være meget nyttigt, og nogle gange ikke at vide, hvordan sent at gå kan være meget pinligt, når du møder op et sted med en masse poser. Må ikke gå for sent, skønt! Hvis du venter for længe, ​​vil du få søvnig og muligvis falde i søvn, hvilket vil ødelægge natten!
 3. 3
  Overvej, hvad tid på året det er. Hvis det er i løbet af sommeren, hverdage er et must, da de fleste voksne vil gå i seng temmelig tidligt. Under resten af ​​året, er det godt at plukke en nat, når du har følgende fridag (såsom dagen før Spring Break eller dage i Presidents 'Weekend er meget gode dage at ramme). Husk, at i løbet af sommeren vil du nødt til at holde op ekstra sent, fordi mange mennesker vente, indtil det er meget sent at gå i seng. En masse at vælge hvor og hvornår afhænger af hvor du bor, så gør kloge beslutninger!
 4. 4
  Må ikke flipper ud, hvis du laver støj, når du ankommer til huset. Hvis nogen nyser, eller du falder over en pind, så fortvivl ikke. Ingen kommer til at stå op midt om natten for en mindre støj. De vil dog vågne op og kigge ud af vinduet, hvis støjen fortsætter. Så stoppe støjen ASAP, men ikke løbe væk.
 5. 5
  Træk en lang arm bredde af toiletpapir fra rullen, når du går til træer. Hold roll ligesom du ville holde en cykel håndtag, men lodret. Kast rullen ind i træet. det skal trail op og over smukt, og knipse på jorden på den anden side. Gå til den anden side, og gentag om nødvendigt. For buske, trail toiletpapir over dem, og skub vælter sig i toiletpapir dybt ind buske, for at gøre det toilet tapetseret indeni, og ud.
 6. 6
  Gør bogstaver på ryggen af biler med toiletpapir (dette er valgfrit, og ganske let). Finde ud af hvad du kommer til at stave. Det bør være 5 bogstaver eller mindre. Du kan skrive, "vi vinder" eller noget lignende. Må ikke skrive noget ondt eller grusom, fordi hvis du bliver fanget, kan det ligne hærværk end en sjov. Anyways, pull off nok toiletpapir, spytte på ryggen hvert par inches, og sted på bilen. Det vil ikke efterlade mærker, men det vil tage et stykke tid for dig at få det rigtige. Du kan også skrive på vinduer med bilrude maling. Sørg for at det er den slags lavet til bilruder, så det ikke pletten. En fælles ordsprog at skrive er "Got'cha!"
 7. 7
  Rip små stykker toiletpapir i metermål og spreder dem over hele plænen. Masser og masser af små stykker er meget gode.
 8. 8
  Sørg for at smide ruller over høje grene i træerne. Hvis du kun får de nederste grene, kan det nemt blive taget ned, du ønsker dit hårde arbejde at bo i et par dage.
  • Bemærk: hvis du rammer huse ofte, eller bare ønsker at gøre en forbløffende finish, gøre noget kreativt som at binde sløjfer rundt lys eller laver smileyansigter på indkørslen. Brug din fantasi!

Tips

 • Også være opmærksom på huset. Er der lys på? Er vinduerne åbne? Husk, du kan stadig TP dem uden at blive fanget, skal du bare være ekstra forsigtig.
 • Rejser i to eller flere grupper, så du ikke vil ende op af dig selv.
 • Tag billeder i slutningen at beundre derhjemme, så forlade, fordi blitzen kan vågne op ejerne. Hvis noget er tvivlsom, så gør det i slutningen! Blot en advarsel, ikke sætte disse billeder online, kunne nogen slå dem i, og du kan blive fanget.
 • ALTID gøre det med venner og være kreativ (barberskum, gafler, makuleret papir.) En anden ting er at skrive en besked i gården med something.You kan bruge billige shampoo og vand. En sidste ting: være billige, have det sjovt og være smart om det!
 • Vær stille. Det er så irriterende, når du går TPing, og folk er revnet op eller har højt hviske samtaler. Bliver højt vil vågne op naboer eller ejerne af huset, og du kan blive fanget.
 • Sørg for, at nabolaget / hus, du kommer til at ramme ikke har 24 timers sikkerhed kameraer. Hvis de ikke regne ud, hvad tid de går ud og ramte derefter. Hvis de forsøger at være super stealth ved at skjule bag buske, træer, etc. og også ved at holde dit ansigt dækket med en skimaske for eksempel. Eller du kan bare prøve et andet hus / kvarter.
 • Bær marineblå tøj og sko. Du kan også bære mørke greens, brun og grå (i et omfang, fordi det kan synes mistænkelige). Du kan ligne et fjols, men navy blå (ikke sort - hvis du bærer sort, og du bliver fanget af politiet går til / fra, vil du ser ekstremt mistænkeligt, og hvis eventuelle forbipasserende biler / naboer ser dig, du er død) er stor aften camouflage.
 • Vær forsigtig med huse, der indeholder karnapper, især hvis du vil let ses gennem dem.
 • Gør det på en nat, det kommer til at regne, så toiletpapir sticks
 • Bær løbesko. Hvis du har brug for at køre på fortovet, du ikke vil være i stand til ud køre en person med noget at beskytte deres fod. Du bør træne dig selv forud for at gå tid til at køre stille og roligt på alle overflader. Stealth er et must når undslippe nogen i mørke.
 • Tag en sprayflaske med vand og dug overflader som biler, vil papiret holde sig til det godt.
 • Gå til huset. Hvis du kører, og så du bliver fanget, kan de ikke genkende dig, men de kan genkende din bil! Hvis du skal tage din bil, parkere den et par huse væk. Du kan også ønsker at dække dit nummerplade, så hvis de forsøger at læse din plade, vil de ikke være i stand til. Bare sørg for at tage låget snart. Teknisk set er det ulovligt. Tag det fra den anden du er ude af syne.
 • Med én person på hver side af bilen rulle under og de andre kaster over, indtil hele bilen er dækket.
 • Hvis du gaffel someones yard at se, om det kommer til at frost i morgen, hvis det gaflerne vil bryde når ejeren forsøger at trække dem op.
 • Må ikke æg huse eller biler eller lægge jordnøddesmør på ofrets garageporte, hvilket resulterer i pletter, og det skræller malingen væk fra biler.
 • Overveje at fokusere på kendte huse, snarere end fremmede hjem. På den måde vil de tror det er en joke, mens andre måske synes, det er en forbrydelse.
 • Parkere din bil væk fra huset, nogle huse har kameraer, og du ikke vil have dem til at finde ud af, hvilken bil er din.
 • WRAP hegnet, vævning det, dække det!
 • Layer tøj med lysere farver nedenunder. Denne måde, hvis du kører, kan du tage din mørke øverste lag og smide det et sted. Så vil du blive set iført et nyt lys farve derfor vil folk ikke tror, ​​at det var dig, der de så. kun gøre dette, hvis du kan snige sig ud af deres øjne for et øjeblik. Hvis adspurgte siger du så en person med en mørk skjorte løbe ind i skoven eller ind i en gård. Piger hvis du bærer dit hår op tage det ned hurtigt, når du gør dit kostume forandring.
 • Hvis du ønsker, rulles TP omkring en bil og få det vådt til at lave en "skal".
 • Kast papiret så højt som du kan, det gør det ser meget bedre, og ejeren vil ikke kunne få det hele ned.
 • Også, hvis der er sne gå baglæns at sidespor dem og gøre dem tror du gik den modsatte vej.
 • Igen, være hurtig, men ikke forlade uden beundrer dit arbejde. Sørg for ikke at blive fanget med din vagt ned, mens du gør dette.
 • ALDRIG glemmer dine leverancer, hvis nogen løber ud på dig, altid få fat i det, så du har en anden [tredje eller frem] skudt senere. Tildel nogen hurtigt dette job.
 • Køb nogle normale væv du blæse din næse med, og sprede det over hele plænen. Også de små firkanter gør det nemt at lave breve til at skrive ting.

Advarsler

 • Du kunne blive fanget, og slog op. Hvis personen åbner døren og ser dig toilet papering, de bedste ting er ikke at run.That vil straks få dig en positiv id. Hvis du ikke bliver set, du kunne løbe ind i skoven, hvis du er tæt på, eller hop nogle hegn, og hvis der i en bil komme ud af syne derefter skjule i nogle buske, indtil varmen dør ned. Gøre noget, du kan for at føre personen så langt væk fra dit hjem som muligt. Du behøver ikke have dem til at antage, at du bor, hvor du rent faktisk gør. Når du har mistet den person, omhyggeligt gøre din vej tilbage til dit hus.
 • Hvis en politibil kører op, kan du køre. Men først skal du vide, om de er tilbøjelige til at jage efter dig, vil nogle betjente køre dig ned uden problemer.
 • Husk, hvis du TP på nytårsaften, vil folk formentlig være vågen indtil mindst 12:30 Må ikke rettet mod mennesker, der får en fest.
 • Aldrig praler TPing et hus i det offentlige. Du kunne blive fanget, hvis ofre afkom eller venner er der.
 • Sæt din telefon på vibrate.You ikke ønsker en alarm gå ud på din telefon og vække dem op!
 • Sørg for at du kender personen i huset godt eller andet, de kan få meget vred ikke forståelse for, at dette var en joke.
 • Før du TP huset, sørge for der er ingen hunde. Barking vil vågne op ejerne. Hvis der er en hund komme væk så hurtigt som du kan.
 • Nogle stater kan faktisk overveje dette en forbrydelse. hvis det er tilfældet, kan du overveje ikke at gøre dette på alle, men du bør tjekke med retshåndhævelsen i din tilstand. hvis dette ikke generer dig, så held og lykke, men blive advaret om konsekvenserne.
 • I de fleste stater, er TPing ikke ulovligt. Hvis det ikke er i dit, kan politiet ikke gøre noget. De vil spørge, hvis du kender folk. Hvis du siger ja, vil han ikke synes, det er mistænkeligt, bare en joke på en ven. Det eneste, du kan komme i problemer efter er ulovlig indtrængen på privat ejendom, eller udgangsforbud, hvis du er mindreårig.
 • Hvis du er med andre sørg for at de vil aldrig fortælle nogen.
 • Må ikke nogensinde smide æg på huse eller biler, vil det tage malingen off ting. Der betragtes hærværk. Du kunne have bøder, og en straffeattest for det.
 • Må ikke TP et hus, hvis ejeren ikke finde de typer af vittigheder sjove. I nogle tilfælde kan TPing virke meget uhøfligt og gøre dig til at ligne en uvidende person.
 • Aldrig skrive på indkørsler eller mursten med noget. Nogle gange er det ikke kommer ud.
 • Ansætte brug af "kodenavne." Boligejere har fanget TPers fordi de hørte TPers kalde deres venner "ved navn" i gården. Naturligvis TPers er normalt kendt af medlemmer af ofre husstand.
 • Du må ikke tage for lang tid. Prøv at gøre det så hurtigt som dig, fordi kan hvis nogen, at du ikke tping spots dig, vil de kalder naboerne og fortælle dem, at de bliver toilet tapetseret
 • Forsøg ikke at smide toiletpapir over huset ved hjælp af kast metode, indtil enden, og ikke overdrive det, eller vil folk vågne op.
 • Altid være forsigtig, nogle af de mennesker, vil ikke sætte pris på dig rullende deres hjem.
 • Find særlige skilte og overveje muligheden for, at gå på en eller andens græsplæne i nogle tilfælde kan beskadige den.

Ting du behøver

 • Rygsæk eller affaldspose
 • Lookout spot
 • Sted at skjule toiletpapir
 • Mørkt tøj
 • Toiletpapir!
 • Et flag for at markere sejr!
 • Gafler til at holde fast i forhaven.
 • Eventuelt medbringe et videokamera til at optage (bare husk, dette tæller som "beviser").