Wkidk

Hvordan til at krydse dine øjne


Ønsker du at irritere din forældre, underholde dine venner eller tilføje lidt noget ekstra til din "Crossing" dine øjne (lystfiskeri dem indad mod midten af dit ansigt), er en sjov, nem trick, der aldrig undlader at få en reaktion på nogle art. Ved ikke hvordan at krydse dine øjne? Følg disse enkle trin til at krydse dine øjne som de professionelle (eller lignende professionel eye-krydser ville gøre det, hvis eye-overfarten var en levedygtig karriere option).

Steps

Hvordan til at krydse dine øjne. Fokus begge dine øjne på spidsen af næsen.
Hvordan til at krydse dine øjne. Fokus begge dine øjne på spidsen af næsen.
 1. 1
  Fokus begge dine øjne på spidsen af næsen. Det kan føles lidt belastende øjet muskler, da du sjældent bruger disse muskler på denne måde. Dine øjne skal nu "krydses."
 2. 2
  Flyt dit blik opad, som hvis du var stirrede lige ud, men prøv at holde dine øjne vinklet indad som de var, da du var koncentreret om spidsen af din næse.
 3. 3
  Praksis. Du vil sikkert finde det vanskeligt at holde dine øjne krydsede når du stopper med fokus på næsen. Crossing dine øjne er en meget naturlig teknik, der giver dig mulighed for at fokusere på noget, der er meget tæt på dig, og så snart du sætter dine øjne væk fra det objekt (i dette tilfælde din næse), vil din hjerne automatisk forsøge at omlægge dit øjne på fjernere objekter, og derved uncrossing øjnene næsten øjeblikkeligt. Du kan dog kontrollere øjet muskler til at holde sig ude af fokus, men det kan tage nogle praksis. Glem ikke at holde dine øjne åbne, for at enhver kan se din skeløjet ansigt!

Alternativ metode

 1. 1
  Hold en eller øjenhøjde på armslængde. Fokuser på, at objektet, forsøger at ignorere alt bag det.
 2. 2
  Bring objektet tættere på dit ansigt. Gør dette langsomt, og sørg for at holde dit fokus på, at objektet alene.
 3. 3
  Stop, når objektet er tæt på dit ansigt. Når din finger eller pen er omkring 2-4 inches fra dit ansigt, bør dine øjne krydse. Tag et øjeblik til fortsætte med at fokusere på objektet med dine øjne krydses.
 4. 4
  Fjern genstanden fra din synsvidde, men ikke flytte dine øjne. Som med den teknik ovenfor, er at holde øjnene krydsede den hårde del, men det kan opnås med praksis. Du ved, når dine øjne "uncross", fordi dine øjne vil synes at "klikke" tilbage i fokus.

Tips

 • Øve i mørke omgivelser, eller med lukkede øjne kan hjælpe med, da der er mindre for dine øjne til at fokusere på, derfor muligvis gøre det nemmere at holde dine øjne krydses.
 • Når man ser ned på din næse, mange mennesker har en tendens til næsten lukke øjnene. Husk at holde dine øjenlåg åbne, eller ingen vil være i stand til at fortælle, at dine øjne er krydset.
 • Når du lærer at krydse begge øjne forsøger at krydse kun det ene øje for nogle reelle effekt! Start med at kigge hårdt med begge øjne til højre eller venstre og derefter krydse dine øjne uden at flytte både dine øjne tilbage til centret. Praksis i et spejl. Når du får god gør dette fra begge sider kan du lugter dit hoved og flytte ét kryds øje til den anden side med stor effekt.
 • Nogle mennesker er født med fejljusteret eller "krydset" øjne, eller de udvikler problemet, kaldet skelen, hurtigt efter fødslen. Skelen er en alvorlig bekymring. Hvis venstre ubehandlet den berørte person kan miste synet på det ene øje. Heldigvis er der temmelig effektive behandlinger, og krydse dine øjne med vilje ikke vil forårsage skelen.
 • Simpelthen bare fokusere på et objekt mellem dine øjne. Den bedste placering ville være på broen af ​​din næse omkring 1-3 inches væk!
 • Når du får fornemmelsen af, hvordan man kan krydse dine øjne, vil du være i stand til at gøre det nemt - og det samme - når du vil.
 • Hvis du har eller har haft "dovent øje", et øje tilstand, der forårsager det ene øje ikke skal arbejdes nær så meget som den anden, kan du ikke være i stand til at krydse dine øjne da den ene øje er over dominerende over den anden.
 • Næsten alle kan krydse deres øjne til en vis grad, men det er ikke så mærkbar på nogle mennesker. Hvis du er en af ​​de mennesker, tjekke den tilhørende Googles for andre tricks du kan bruge til at blænde din målgruppe.
 • Hvordan kan du vide, hvis du gør det rigtigt? Du kan ikke rigtig kigge i et spejl, fordi det vil forårsage dine øjne til "uncross". Den nemmeste måde at kontrollere, er at have en ven se dig og fortælle dig, hvis dine øjne rent faktisk krydses. Hvis du ikke ønsker at praktisere krydse dine øjne foran nogen, tage et billede af dig selv, når du tror, ​​dine øjne er krydset. Prøv at bruge et digitalt kamera eller mobiltelefon kamera til at gøre dette, så du kan se resultatet med det samme. Bare husk ikke at fokusere på kameraet. Vær opmærksom på, hvordan dine muskler arbejder, når dine øjne er krydset, og prøv at huske, hvordan de føler, så du kan gøre det igen. En alternativ måde er at kontrollere, om alt er sløret eller "fordoblet" eller ej. Når du krydser dine øjne, alt andet en tendens til at blive sløret eller "fordoblet."

Advarsler

 • Hvis du forsøger at fokusere på noget for tæt på dit ansigt, vil du sandsynligvis føle en smule anstrengte øjne. Mens lægerne siger, er der ingen sandhed i myten om, at dine øjne kan bo krydses, (se eksternt link nedenfor), kan du midlertidigt såre øjet muskler ved at krydse dine øjne i lange perioder. For at undgå stamme, så sørg for at give dine øjne en pause hver så ofte, mens du øver.
 • Nogle gange når du gør dette dine øjne ondt bagefter.