Wkidk

Sådan slå


Casting på, er processen med at tilføje de allerførste sting onto strikkepind, før du begynder at strikke. Der findes mange forskellige metoder til casting på at strikke. Nogle af dem er meget elastisk og bedst for ting som sokker og hatte. Nogle af dem er meget stiv og uelastisk og bedst for ting som tørklæder. Der er også midlertidige støbte ons, der er designet, så du nemt afhente masker og strik den anden retning eller søm de to ender sammen (kaldet podning, ofte ved hjælp af Kitchener Stitch). Denne artikel vil vise to metoder, der er nemt for begyndere at samle op.

Steps

Sådan slå. Træk omkring ti inches af garn fra dit garn bolden.
Sådan slå. Træk omkring ti inches af garn fra dit garn bolden.

Baglæns loop slåes

Dette er en stor slåes for at lære at strikke, da det er meget nemt at lære. Det vil ikke gøre den pæneste kant, men det vil få dig begyndte at strikke hurtigt.

 1. 1
  Træk omkring ti inches af garn fra dit garn bolden.
 2. 2
  Foretag en Slipknot med en omtrentlig fem tommer hale på den ene side.
  • Lav en løkke i garnet.
  • Placer loop på toppen af ​​garnet til den side af sløjfen.
  • Saml garnet inde i løkken, og træk den igennem.
  • Træk knuden stramt, holde løkken foroven åbne.
  • Slip knuden på en strikkepind, og træk det lunt.
 3. 3
  Hold nålen med Slipknot i din højre hånd.
 4. 4
  Drape arbejdsmiljøet garn, garnet er knyttet til dit garn bold, bag din venstre hånd og over din håndflade. Hold din hale garn, den korte ende af garn fastgjort til ingenting, ud af vejen for nu.
 5. 5
  Placer nålen under garnet på tværs af din håndflade.
 6. 6
  Træk din håndflade fra garn, og der bør være en løkke dannet omkring din strikkepind.
 7. 7
  Træk denne løkke stramt. Du har kastet på din første sting!
 8. 8
  Gentag denne proces med hånden og garnet, indtil du har kastet på så mange masker, som du ønsker. Hold dine loops opad og ensartede; ikke tillader dem at blive vredet eller det vil være vanskeligt at strikke fra. Du ønsker også at lave løse loops med denne metode, stramme loops er meget frustrerende at strikke fra. Nu kan du begynde at strikke!

Lang hale slåes

 1. 1
  Lav en Slipknot at fastgøre strikkegarn til din strikkepind. For at gøre en Slipknot, afvikling en streng af garn på mindst 8 inches lang fra bolden i venstre hånd mellem tommel-og pegefinger.
  • Med din højre hånd, pak bolden ende af garnet med uret omkring din pegefinger og langfinger, med fingrene spredt ca 1 cm fra hinanden.
  • Træk en løkke af bolden ende af garnet gennem løkken garn rundt om fingrene.
  • Drop garnet off fingrene på din venstre hånd, mens du stadig holder på løkken med din højre hånd. Placer slip knude på din, og træk det lunt.
 2. 2
  Begynd at kaste på, sætte den første række af garn sløjfer på din strikkepind. En nem måde at gøre dette på er at bruge din tommel-og pegefinger.
 3. 3
  Hold nålen med skridsikker knude i din højre hånd. Hold bolden ende af garnet med bunden tre fingre på venstre hånd. Lad garnet til at krydse over håndfladen og uret over din tommelfinger. Med din strikkepind, øse op garnet i bunden af ​​tommelfingeren. Flyt nålen i urets retning og øse op garnet, der løber fra mellem nålen og pegefingeren.
 4. 4
  Drop løkken der er på din tommelfinger på strikkepind. Drop garnet i venstre hånd, og træk tråden stramt. Gentag denne proces, indtil du har kastet på antallet af sting, som du har brug for. Jo flere masker du stemmer på, det bredere din strikketøj vil være.
 5. 5
  Slå så mange eller så få sting, som du kan lide, så er du klar til at gå videre til den.

Ting du behøver

 • Et par store strikkepinde.
 • En glat, stor vægt ren uld garn.