Wkidk

Sådan vrikke dine ører

Vi har alle muskler, der vil flytte vores ører lidt rundt. Den generelle konsensus er, at evnen til at vrikke dine ører er takket være et gen, som er blevet slukket for nogle mennesker, selv om de fleste af os ikke naturligt ved, hvordan at vrikke vores ører frivilligt, selvom vi havde genet. Ligesom dyr kvikke op deres ører, mennesker kan, også, og det er muligt at lære hvordan.

Steps

Sådan vrikke dine ører. Vide, hvad du er ude efter.
Sådan vrikke dine ører. Vide, hvad du er ude efter.
 1. 1
  Vide, hvad du er ude efter. Dine øre vrikke muskler er dem over og bag ørerne. De vil flytte dine ører opad og bagud, når du anspændt dem. Konkret, de er de auricularis overlegne og auricularis posterior. Hvis du ikke kan vrikke dine ører, det mindste du kan imponere dine venner med de fancy latinske navne til musklerne.
 2. 2
  Prøv at bøje disse muskler. Da du aldrig har brugt dem før, bliver du nødt til at eksperimentere for at lære din hjerne hvilke muskler de er, og hvordan man kan fortælle dem at gå.
 3. 3
  Kig i et spejl eller føle dine ører, som du forsøger at bøje dit øre-vrikke muskler. Det kan føles mærkeligt i starten, og bevægelsen er temmelig subtil. At lære at vrikke dine ører kan være et spørgsmål om at anerkende noget, som du allerede gør (selv om lidt), og et vil fortælle dig, når du har fået det rigtige. Placer en finger som vist på fotoet for at hjælpe dig med at fokusere på de rigtige muskler.
  • Du kan bruge en masse tid hæve dine bryn eller åbne og lukke munden. Det er okay. Faktisk utilsigtet mange folk flytter deres ører, når de hæve deres øjenbryn. Ligesom det er svært at hæve kun din ringfinger, øret-vrikke muskler ofte opererer med andre muskler i nærheden.
  • Prøv at kigge meget overrasket eller er interesseret, med munden åben, og dine øjenbryn hævet. Ligesom dyr kvikke op deres ører, når de ønsker at være opmærksom, du måske også, uden at vide det.
  • Hvis din hovedbund eller hår bevæger sig, især når du hæver dine øjenbryn, så prøv at gøre det lidt mere, og se dine ører. Du er på rette spor.
 4. 4
  Isoler dine øre vrikke muskler. Du kan være i stand til at vrikke dine ører, men det vil ikke være så imponerende, hvis du nødt til at hæve dine øjenbryn eller kigge frygtelig overrasket hver gang. Du må ikke være i stand til at flytte dine ører uden at flytte din hovedbund, men du bør være i stand til at lære at flytte dem uden at flytte dine øjenbryn. Øv vrikke dine ører uden at flytte nogen andre dele af dit ansigt.
 5. 5
  Øvelse. Selv når du finder dit øre-vrikke muskler, vil dine ører ikke flytte langt, specielt ikke i første omgang. Du har sikkert gået hele dit liv uden at bruge dem, så de kan være lidt ude af form. Øv regelmæssigt og øret-vrikke vil vokse stærkere og mere udtalt.

Tips

 • Prøv at bære briller. Hvis de begynder at glide, kan du finde dig selv ubevidst forsøger at trække dem tilbage på før dine hænder kan skubbe dem op.
 • For at hjælpe dig med at isolere de muskler, der bevæger ørerne, prøve at lave en rigtig stort smil. Dette vil naturligvis gøre dine ører gå op og hjælpe dig til at føle de muskler, der vrikke dine ører.
 • Mens du kigger i et spejl, se om dine ører bevæge sig, når du... ofte gange, når en person smiler deres ører hæve eller flytte sammen med smil. Dette kan være et godt udgangspunkt for at forsøge at isolere disse muskler.
 • Ikke alle kan vrikke både deres ører, så sørg for du undgår at fokusere på det ene øre - du måske ikke mærke det andet øre vrikke!
 • Prøv at flytte det ene øre alene. Det er mere vanskeligt at flytte to ad gangen, som det tager forskellige muskler.
 • Cirka dobbelt så mange mænd som kvinder kan vrikke deres ører.

Advarsler

 • Øv alene. Du vil helt sikkert bruge lidt tid på at kigge dumt, før du får det rigtige.
 • Nogle mennesker kan finde denne proces vanskelig eller unaturligt. Hvis det bare ikke virker for dig, skal du ikke bekymre dig for meget. Det er ikke et specielt værdifuld færdighed.