Wkidk

Sådan bruger en vand bong

Ved første øjekast en vand bong kan se forvirrende, oprindeligt opfundet i slutningen af ​​1800 er en patenteret version kan findes på Europe Patent nummer 3.863.646 Kahler 4 Februar 1975. Ved hjælp af en vand filtreret enhed er en af ​​de reneste, mest jævne og sundeste måder at ryge tobak eller andre røgelige produkter.

Steps

Sådan bruger en vand bong. Fyld din bong med koldt vand.
Sådan bruger en vand bong. Fyld din bong med koldt vand.
 1. 1
  Fyld din bong med koldt vand. Koldt vand vil afkøle røgen så flere kan blive indåndet. Nogle brugere foretrækker fylde deres bong med is, og derefter tilsætte lige nok koldt vand, således at bong gør en boblende lyd, når inhaleres gennem. Nogle brugere foretrækker meget varmt vand, fordi dampen hjælper bringe fugt i lungerne. Den udtørrende virkning af røg, ikke varmen i røg, er den vigtigste grund til at mennesker hoste, mens du bruger en vand bong.
 2. 2
  Tjek din vandstand! Sørg for, at vandet ikke er for højt op. Det skal være så lav, at den ikke løber ud af carb, som du bøjer ned for at tage et hit. Og det skal være dybt nok til fuldt ud at rense røgen, mindst tre inches over bunden af ​​din skyder skal gøre. Jo mere vand der rører overfladen af ​​røg, glattere.
 3. 3
  Pack din skål. Sørg for, at det ikke er så fulde, at din rygning materiale vil falde ud af din skål. Normalt bør du pakke dit materiale til et medium-tight konsistens. Du ønsker at få så meget materiale i din bowl som muligt, mens du stadig være i stand til at trække luft igennem det med hver inhalerer.
 4. 4
  Placer din mund mod åbningen, danner en forsegling med dine læber. Sørg for, at hele åbningen er dækket, ellers vil du ikke være i stand til at drage nogen røg ud.
 5. 5
  Tag fat i bong, der dækker carb med én hånd. Den carb er et lille hul placeret et sted på din bong, normalt på siden.
 6. 6
  Tag plads og hvile bong på dit bryst / maveregionen
 7. 7
  Hold lighter op til din bowl samtidig inhalation. Din kammer skal fylde op med tykke røg. Inhale indtil du føler en tilstrækkelig mængde af røg har fyldt i kammeret. Afdække carb. Inhalerer røgen. Breathe alle røg ned i lungerne. (Sørg for at du klare det af alle de røg ingen af ​​dine venner ønsker at inhalere din uaktuelle røg!)
 8. 8
  Hold vejret. Forsøger at holde røgen i seks sekunder ved de fleste, er firs procent af røg absorberet på kontakt og resten absorberes i omkring fem sekunder. Hvis det er din første gang, skal du sørge undertrykke din hoste. Det er normalt for nye bong brugere at hoste ekstremt hårdt, så vær klar til dette. Normalt vil fem sekunder være godt for de fleste rygere blandinger. Langsomt udånder indtil du ser ikke mere røg der kommer ud af dine lunger.
 9. 9
  Slap af og nyd din røg!

Tips

 • Må ikke sætte bongs i munden (ligesom fotos), i stedet danne en forsegling med dine læber.
 • Please, ikke sætte munden på bong, som vist på billedet, skal du blot danne forsegling med dine læber.
 • Altid passere lettere med bong til den næste person til at være sikker på at holde styr på det.
 • Hvis du føler en hoste komme, trække din mund væk fra bong. Hoste i bong med slide stadig vil sende dias (og din rygning mix) flyvende ud.
 • Hvis du finder dine lunger er blevet ødelagt af en Toke, og du er i smerte, tage et par dybe indåndinger (selvom meget smertefuldt), og det vil tage væk smerte og lethed efter nogle få øjeblikke. Re-forfriskende dine lunger er nøglen til at undgå hoste og smerte.
 • Hvis rygning med andre mennesker, er det ikke anbefales, at du sætter bong i munden
 • Hvis du gør hoste og du finder dig selv at føle at du bare suget på den forkerte ende af en flammekaster, når du får frisk luft ned i lungerne, hvis din hals stadig brænder, vil normalt drikker noget sukkerholdige hjælpe. Cool og uden kulsyre er bedst. Den åbne dåse sodavand, der har været i køleskabet siden i går aftes blev blot din bedste ven.
 • Uændret og harsk vand kan generere en ganske ubehagelig lugt, hvis venstre i lange perioder. For at holde din bong nice smagning og glat, rengør det med en simpel blanding af Salt (Groft salt foretrækkes) og Sprit Salt> (isopropylalkohol 90-100%). Et par shakes og en sættetid vil opløse al harpiks. Dump denne opløsning i toilettet og skylle det samme, eller harpiksen vil holde sig til overfladen af ​​toiletkummen. Vær sikker på at skylle din bong grundigt, før fylde det at ryge igen.
 • Et vandrør er en god måde for en ny ryger at prøve at ryge. Dog være opmærksom på, at du ikke ønsker at indånde så længe eller så hårdt som erfarne rygere, da dette kan føre til et anfald af væmmeligt, bryst-splitting hoste.
 • Hvis du hoster i bong, kan du spilder bong vand på gulvet eller på dig selv. Hvis du spilder det på gulvet, vil det pletten og efterlade en lugt.
 • Hvis du trykker din lighter (metal) fladt på det dias, hvilket gør det næsten lufttæt vil hjælpe dig trække de resterende bits af dit mix.
 • Put et par dråber af mælk i med vandet. Dette lægger en foring omkring glasset, forhindrer harpiks klæber til siderne af glasset, og reducerer hårdhed. Vask det ud hver tre til fire dage.
 • Brug en tynd pind, fortrinsvis en unbent papirclips til stoke de resterende tilstoppet stumper af produktet og aske fra slide efter brug, hvilket gør det lettere og mere smidig for den næste person.

Advarsler

 • Aldrig være den, der vælter den bong og spilder bong vand. Vandet lugter frygtelige og er ekstremt svært at komme ud, især fra tæpper.
 • Hoste på en bong er en af de værste oplevelser i verden: det føles din hals er ved at bryde ud i flammer (for ikke at nævne forlegenhed foran venner) UNDGÅ hoste.!
 • Aldrig hoste mens din mund er stadig på bong. Du vil ende med at få din blanding våd, og alle dine venner vil være vred på dig.
 • Denne side refererer til dem som bongs fordi det er hvad de er bedre kendt som. Under henvisning til et vandrør som en bong typisk indikerer, at det bliver brugt til hash, hvilket er ulovligt. Prøv at komme ind i vane med at kalde det et vandrør i det offentlige og definitivt hvis du køber en. Hvis du går ind i en røg shop beder om en bong, chancerne er gode, du får smidt ud, uanset hvad du faktisk bruge det til. Kald det et vandrør.
 • Hvis det er muligt, bruge frisk rent vand til rygning dit produkt hver gang. Genbruge snavset vand nederlag formålet med en bong. Den bong er dit filter - holde den ren.
 • Må ikke drikke vandet, det er absolut oprørende og nederlag formålet med at ryge med en i første omgang.
 • Selv hvis du er en øko-venlig person, bør du ikke genbruge din rengøring løsning.
 • Dette er beregnet til lovlige stoffer alene. Google godkender ikke brugen af ​​ulovlige stoffer.
 • Når gøres ordentligt, kan dette være en sjov bonding oplevelse med din rygning venner, men husk: Bongs har en historie for at blive brugt som remedier. Vær forsigtig med det og ikke lade folk låne den, og de kan beslutte at stinke det op med noget ulovligt, fordærvet eller begge dele.
 • Vandrør, mens filtrering mere tjære og urenheder fra røgen, er ikke et sikrere alternativ til ikke-filtreret metoder. Røg er ikke beregnet til at være i menneskers lunger. Før du begynder at ryge noget, overveje de mulige virkninger på dit helbred.
 • For din første gang, ikke at indånde eller sluge, mens du ånder ud prøver, kan det være smertefuldt

Ting du behøver

 • En vand-bong
 • Tobak, eller ethvert andet ryges stof
 • En lettere