Wkidk

Hvordan til at gøre en ipod cover

iPod covers er cool og funktionelle men kan få temmelig pebret. For at gøre din egen iPod cover, prøv en af ​​de følgende metoder.

Steps

Hvordan til at gøre en ipod cover. Trace omridset af din ipod på et stykke tyndt pap.
Hvordan til at gøre en ipod cover. Trace omridset af din ipod på et stykke tyndt pap.

Slip-on gaffatape dæksel (med eller uden åbninger)

 1. 1
  Trace omridset af din ipod på et stykke tyndt pap. Find et stort stykke pap om tykkelsen af ​​en kornsort boks eller bagsiden af ​​en notesbog og tegn omridset af din iPod på det (forlader ekstra pap til senere). Følge konturerne af de nederste hjørner af iPod. Men sørg de øverste hjørner er ikke afstumpede og rund, i stedet forlænge linje på tværs af toppen af ​​iPod udad og træk lige linjer langs siderne af din iPod opad for at møde dem, så de øverste hjørner kommer sammen i spidse, halvfems graders vinkler.
  • Må ikke bekymre dig, hvis din sporing ikke perfekt kramme kanterne af iPod, i stedet efterlader et lille udhæng på alle sider for at tillade iPod til at passe ind.
 2. 2
  Klip og bagpanelet fra pap. Placer pap på en cutting-venlig overflade (ex. et skærebræt eller selvhelbredende mat) og skæres ud af området af pap du lige spores med en hobbykniv. Derefter spore denne udskæring på karton og klippe det ud af en anden tid, hvilket gør, at de to er identiske. Når du er færdig, test-passe dem ved sandwiching din iPod inde i dem. Foretag justeringer efter behov.
 3. 3
  Skåret ud kantpaneler fra pappet. Kantning vil dække toppen, siderne og bunden af ​​iPod og vil passe mellem de to face paneler, du allerede har skåret ud. Du skal bruge to separate kantlister: én til den øverste kant af iPod og en anden for de sider og bund:
  • Måle længden og bredden af ​​den øverste kant. Skære en strimmel af pap, der er den samme længde som, men omkring 1/16 af en tomme større end denne kant. Må ikke bekymre dig om regnskab for konturerne på de øverste hjørner, og disse vil ikke faktor i dette stykke kant.
  • Måle længden og bredden af ​​de to sider og bund. Enten folde en syning målebånd rundt alle tre sider i en kontinuerlig måling eller holde en lineal på plads, linje i toppen af ​​udskæringen op med 0-mærket på linealen, og rul udskæring langs linealen for en kontinuerlig måling. Skær en længde af pap til størrelse, udvide dens længde lidt at tage højde for det faktum, det bliver nødt til at bøje omkring iPod. (Du kan altid forkorte det senere.)
 4. 4
  Måle længden af den ønskede frontklappen. Med dette design sidder dækslet flap over forsiden af ​​iPod. Hvis du ikke har til hensigt at bruge iPod, mens den er dækket eller ikke huske at løfte klappen for at få adgang forsiden, gør det forreste flap hele længden af ​​iPod. Hvis du ønsker at gøre dit cover funktionel, men du kan brugerdefineret frontklappen, så du kan stadig få adgang til skærmen og / eller klikhjul:
  • Hvis du har en iPod touch, måle længden fra toppen af ​​iPod til toppen af ​​skærmen.
  • Hvis du har en iPod med et klikhjul, kan du enten måle længden fra toppen af ​​iPod til toppen af ​​skærmen (for at holde både skærmen og hjulet overdækket) eller fra toppen af ​​iPod til toppen af klik hjulet (for at dække skærmen, men ikke hjulet).
 5. 5
  Skær et rektangulært panel til at danne den forreste flap på din iPod cover. Bredden er simpelthen bredden af ​​iPod, mens længden er målingen, du har foretaget i det foregående trin.
 6. 6
  Opmål og marker de nødvendige åbninger på din papomslag paneler, hvis det ønskes. På forsiden panel, tegne enten et hul til skærmen, et hul til klikhjulet eller begge dele på bunden, et hul til kablet trækker, på toppen, et hul trækker til hovedtelefonstik og / eller låseknap; etc. Må ikke skære dem ud endnu.
  • Hvis du vil være fitting noget gennem hullet, såsom et kabel eller stik, skal du sørge for at efterlade en lille ekstra vrikke værelse.
 7. 7
  Lay alle kartonfyldet face-down og tape dem sammen med scotch-tape. Fra top til bund, bør face-down-paneler være: dække flap (hovedet), øverste kant (på hovedet), bagplade (højre side-up), bund / side kant (centreret vandret), og front panel (hovedet). Sørg for, at de er butted op mod hinanden og tape dem med scotch-tape til en let hold.
  • For at sikre, at åbningerne er markeret langs toppen og bunden af ​​kantning er rigtigt orienteret, hold din iPod med disse stykker, som du sætter dem på plads, være opmærksomme på, om en åbning bør være til venstre eller højre.
 8. 8
  Duct-tape panelerne sammen fra top til bund. Find en farvestrålende gaffatape på et håndværk eller kontor forsyning butik, hvis det ønskes. Afhængigt af bredden på din iPod, skal du anvende en eller to lange strimler af gaffatape fra top til bund i sammenhængende stykke (r), så det overskydende beløb til udhæng for nu. Derefter skæres specialmedier strips til at dække kant, der stikker ud til venstre og højre. Glat tape over pap til stramme adhesion.When du er færdig, vend det hele over og ved hjælp af kniv, trip den overskydende tape.
  • Taping panelerne denne måde vil ikke kun skjule pap på (hvad i sidste ende vil være) indersiden af ​​iPod dækning, men også danne indvendige hængsler langs kanterne, så det hele til at folde omkring iPod i sømmene.
 9. 9
  Skær de markerede åbninger ud af ipod paneler. Placer tapede pap ansigt op på en skærefladen og skær åbninger ud med en hobbykniv, og sørg for at skære igennem gaffatape på bagsiden.
 10. 10
  Fold tapede pap omkring ipod. Sørg for, at åbningerne flugter, og foretage justeringer efter behov.
 11. 11
  Holde den på plads omkring ipod, dække pap shell med ventilationskanal-tape. Du kan arbejde vandret, lodret eller begge dele afhængig af hvad ser du gerne vil, og hvad der giver mest mening for din iPod-model, og sørg for at folde tape ned over kanterne af pap så godt. Bare tape over åbningerne til nu, du vil skære dem åbne igen senere. Vær sikker på ikke at tape den forreste flap til hoveddelen af ​​iPod.
  • Må ikke lægge pap skallen fladt ud til kanal-tape den nøgne side. Selvom det er lettere at anvende tape denne måde, vil skallen ikke være i stand til at bøje, når du er færdig.
 12. 12
  Skære tapen væk fra åbningerne i pap. Brug din hobbykniv, slice på tværs af de åbninger, således at du kan folde de overskydende tape nedad gennem hullet, og dermed dækker de indvendige kanter af pap: Hvis åbningen er en firkant eller et rektangel, klippede et stort X mellem hjørnerne og fæld de fire trekanter af tape til at dække de indvendige kanter, hvis åbningen er cirkulær, skive på tværs af båndet som pie så mange gange som nødvendigt og fold ned de resulterende skiver.
  • Må ikke blot trimme væk overskydende tape, da det vil efterlade de indvendige kanter nøgne. (Du kunne teoretisk anvende tynde strimler af tape her, men de ville ikke vare længe på sådan en lille område.)
 13. 13
  Vedhæft en lukkemekanisme til din frontklap hvis det ønskes. Lim enten trykknapper eller velcro til hjørnerne så du kan holde din sag lukket.

Slip-on filtovertræk (uden åbninger)

 1. 1
  Klip et stykke filt til størrelse. Længden skal være dobbelt så lang som iPod plus en klap, bredden skal være bredden plus to gange dybden (dvs. afstand fra forsiden til bagsiden af ​​iPod). Mark disse målinger på din klippe filt og.
 2. 2
  Placer din iPod i midten af filt. Klap bunden af ​​filt, så det dækker det meste af forsiden af ​​iPod. Pin filten på plads pæn og stram.
 3. 3
  Fjern iPod og rydde op benene, så de er alle lige. Slip iPod tilbage i at sikre, at det sidder tæt. Vær forsigtig med ikke at ridse det med benene.
 4. 4
  Slip ipod ud igen og skære overskydende mærkes på siderne. Klip hjørnerne af klappen, så de er afrundede.
 5. 5
  Sy siderne af iPod og fjern benene. Vend det hele ud og ind.
 6. 6
  Fra hvidt filt, skåret ud af en "skærm", en stor "klik hjul", og et lille "klik hjulet knappen." Base disse på målinger af den faktiske skærm, og klik hjulet og sy dem på plads som vist.
 7. 7
  Vedhæft trykknapper. Tag en snap og sy den øverste halvdel af snap til indersiden af ​​flappen. Stitch den nederste halvdel af snap på toppen af ​​den indvendige flap. Indsæt iPod.

Tips

 • Gør dem i forskellige farver og ændre dem hver par dage til et nyt look.
 • Sy en kraftig dug strop på bagsiden af ​​omslaget til at fungere som et bælte loop. Tilføj Velcro brikker til den nederste ende for at gøre udlæg og fjernelse nemmere.
 • Overvej at bruge velcro eller en knap i stedet for snap til at holde fra at ridse skærm / overflade iPod i posen.
 • I stedet for gaffatape, kan du også bruge elektrisk tape.
 • For de teenagere, der ser for ekstra kontanter, især lige før ferien, gør disse, og sælge dem til venner og familie.
 • Køb nogle funky følte, at har en sjov mønster på det for nogle ekstra farve!
 • Disse billeder af filt iPod cover er færdig på en iPod mini, men let kunne duplikeres på en iPod Video, Nano, eller andre iPod.

Advarsler

 • Hvis gøre kanalen-tape tilfælde skal du ikke gøre din pap shell for lun, når gaffatape føjes til en tætsluttende pap tilfælde iPod vil ikke længere passer indeni.
 • Vær forsigtig, når du håndterer iPod. Det kunne bryde, selv med en dækning på det.
 • Altid være forsigtig, når du arbejder med nåle og sakse. Børn skal have en voksen.
 • Brug et fingerbøl, hvis du er bekymret for prikke fingrene, når håndsyning.

Ting du behøver

Filt Cover

 • Hvide og farvede Filt
 • Synål
 • Papir
 • Blyant
 • Pins
 • Lineal
 • Saks
 • Snaps
 • Sytråd
 • Markers

Duct Tape Cover

 • Tynd karton (ex. korn boks)
 • Hobbykniv
 • Skærefladen (ex. selvhelende mat, skærebræt)
 • Scotch tape
 • Gaffatape (klassisk eller fluorescerende), alternativt elektrisk tape
 • Syning målebånd eller en lineal
 • Trykknapper eller velcro