Wkidk

Hvordan til at være fotogen

Kan du ikke lide at have dit billede taget, fordi du altid synes at komme ud at se hæslig? Har du nogensinde følt jaloux på din ven, som altid kommer ud fejlfri i fotos? Hvad er det for noget med billeder? Mens være fotogen bare kommer naturligt til nogle mennesker, der er et par ting, som alle kan gøre for at se bedre ud i fotos. Prøv de tricks i denne artikel og stoppe kører i dækning, når kameraet kommer ud.

Steps

Hvordan til at være fotogen. Forstå at være fotogen refererer til evnen for at blive vist meget attraktive i fotos.
Hvordan til at være fotogen. Forstå at være fotogen refererer til evnen for at blive vist meget attraktive i fotos.
 1. 1
  Forstå at være fotogen refererer til evnen for at blive vist meget attraktive i fotos. Det er vigtigt at forstå at det at være naturligt smukke eller slående ikke nødvendigvis oversætte til at være fotogen i fotos. At være fotogen handler om bevidsthed om, hvordan at sætte dit bedste selv frem, og vide, hvordan at udtrykke din karisma til kameraet. Disse er lært teknikker, herunder at anvende din viden om de bedste baggrunde, belysning og positionering for et godt foto. I virkeligheden er det ikke usædvanligt for "Miss Photogenic" for at være en anden person, fra "Ms Beauty Queen" i skønhedskonkurrencer, fordi fotogen emne har lært at arbejde kameraet bedst.
  • Til formål at lære de følgende teknikker, så de bliver anden karakter, og du ophører med at være bevidst om at bruge dem, og bare "gøre det".
  • Jo flere muligheder, du har for at øve foran kameraet, jo bedre.
  • De to dimensionelle karakter af fotografier får os til at miste dybdeopfattelsen, for nogle mennesker, også det mister, hvad der gør dig attraktiv i det virkelige liv.
 2. 2
  Fokus på hvad du iført. Selv hvis du ikke bliver fotograferet, vel vidende, hvordan man præsenterer dig selv på en måde, der gør mest muligt ud af dine aktiver er vigtig. Tøj stil og farve vil påvirke fotogen appel af dine fotografier.
  • Vælg det rigtige tøj. Color har betydning for et godt foto. Mønstre kan overvælde dig, kan vandrette striber gøre dig synes for bred (de to dimensionelle aspekt allerede gør det alligevel, så du skal ikke tilføje til det!), Og iført en enkelt tone kan få dig til at blande sammen og synes kedelig og udefineret. Meget-tætliggende striber eller mønstre kan skabe mærkelige artefakter i digital fotografering og fotografiske processer såsom udskrivning. Tørstof og neutrale fungerer bedst.
  • Bære tøj med farver, der passer dig. Visse farver supplerer visse hudfarver, mens andre har en tendens til at bringe det værste. Også tage hensyn til din hårfarve. Du har måske en fornemmelse for, hvilke farver man ser bedst i, men hvis ikke, skal du gøre nogle forskning på farver, der passer til din teint og arbejde det ud gennem trial-and-error.
  • Undgå rød, sort eller hvid. Digitale kameraer kan have problemer med røde og sorte og hvide stede for meget af kontrast.
  • BEMÆRK: dette er kun sandt for kameraer, der er på "auto" mode. Et kamera i auto mode tænker for den person, snapping skud. Din professionelle fotograf kender hans eller hendes kamera og har (forhåbentlig) blevet uddannet til manuelt at skabe perfekte hvide, sorte og røde, og vil have noget problem at skyde som helst farve du har valgt - lige tjekke først for at sikre din fotograf virkelig set, hvad der kaldes de "hvidbalance" manuelt.
 3. 3
  Mind din teint og grooming. Der er en masse du kan gøre for at forbedre på, hvad naturen har begavet dig med i form af udseende. Fastsættelse af fælles teint fejl er vigtig for fotos.
  • Skjul dine pletter. Den dårlige ting om fotografier, er, at fordi de simpelthen er frosne billeder af én vinkel på et øjeblik i tiden, kan de ikke vise alle dine gode egenskaber. Det gode ved dem er, at du nemt kan skjule visse funktioner, du ikke kan lide. Vær forsigtig med makeup toner: makeup farver fremstår mere intens i fotos. Der er særlige principper og teknikker til foto modellering, som er forskellige fra dem, for ser pæn i person (selvom de sandsynligvis vil se lige overdrevet, ikke bizarre, personligt), lære og bruge dem til kritiske applikationer.
  • Hold skinne ned. Det er så vigtigt at holde skinne ned i den stadigt besværlige T-zonen - i toppen af ​​din næse og din pande. Mens dette især vigtigt på en varm dag, kan selv de sejeste blandt os få lidt svedig når de står med linsen af ​​et kamera.
  • Bruge makeup til at dække huden, hvilket vil skille sig ud i fotos.
  • Et fotografi (bortset stereogram) faktisk ikke registrerer formen af ​​noget, men overlader det til ubevidst udledes mønstre af lys og skygge. Skygge med makeup (der er vejledninger til dette) kan gøre selv en underligt misdannet ansigt ser konventionelt smukke så længe det ikke er faktisk i strid med de faktiske lys og skygge (ideelt, brug diffust lys, der ikke gør sine egne definerede skygger og i afslappet fotos og dagligdags udseende, du generelt ser fint).
  • Brug øjendråber til at rydde rødme i dine øjne. Stirre på en lyskilde for et par øjeblikke vil reducere din elev størrelse og mindsker chancerne for røde øjne (ikke stirre direkte mod solen selvom!). Hvis nogle forberedelse er involveret i at tage billeder proces, men det er bedst ikke at stole på en flash, især på blitz, og store elever er generelt betragtes som mere attraktive.
  • Børste dit hår på plads. Kruset eller løs hår kan vises rodet. På den anden side bør håret ikke være indlysende - ikke glattes ud tynd mod kraniet og derefter bag nakken i en hestehale.
 4. 4
  Hold dit ansigt i ligevægt. Kig på dit ansigt i spejlet. Det er faktisk ikke i ansigtet som viser i dit billede. Nu stirrer på dit eget spejlbillede. Efter nogen tid, dit ansigt vil nå sit "normale" udseende, din "ligevægt" ansigt. Nu deaktivere dit øje område og aktivere din læbe region. Må ikke knuge dine tænder, bare sørg for, at dine øvre og nedre kæbe kindtænder røre hinanden. Hvis du smiler med munden åben, lad ikke din overlæbe eksponere meget af dit tandkød, eller lad din underlæbe dækker langt over bunden af ​​din øvre tænder.
  • Altid smile, hvis din teint er mørk eller kedeligt, dit smil burde være en lille én. Samtidig, understrege hjørner af dine øjne og hæve dine øjenbryn lidt. Denne øvelse hver dag før spejl i et par minutter. I en måned, vil det blive en vane, når nogen forsøger at tage et billede af dig.
 5. 5
  Arbejde vinklerne. Kameraarbejde er ikke alt et mysterium: mennesker, der er fotograferet for et levende er meget opmærksomme på hvilke vinkler og udgør fungerer bedst for dem, og de sikre, at dette er, hvad de præsenterer til kameraet fleste gange. Derudover er der et par "modellens tricks" du kan bruge til din fordel:
  • Bestem din bedste vinkel. At finde den rigtige vinkel til dit ansigt kan være udfordrende. Eksperimenter med et digitalt kamera, så du kan se resultaterne af hver pose med det samme. Det vil meget hurtigt blive indlysende, hvilke vinkler er mest flatterende for dig. Når du er klar over dette, anvender de bedste vinkler så meget som muligt i fremtiden.
  • Den klassiske model udgøre er at arrangere din krop tre fjerdedele mod kameraet med den ene fod foran den anden, og den ene skulder tættere på kameraet end den anden. Kvinder har tendens til at gøre dette naturligt, men det er sværere for mænd, der har tendens til at præsentere en firkantet vinkel foran-on til kameraet. Hvis man drejer hovedet lidt til siden og se lige fremad, vil du synes at være på udkig lige på beskueren i billedet uanset betragtningsvinkel (ligesom George Washington på den amerikanske en dollarseddel). Gør det ser også gerne en model er ikke den bedste anledning for alle, dog, og det kan se lidt overdrevet, når det anvendes i en familie foto til højre ved siden af ​​din onkel Wilbur.
  • Hvis siddende, lidt vinkle selv.
  • Prøv at kigge lidt over kameraet, når billedet tages. Hvis fotografen er på et lavere niveau ser mere eller mindre direkte fremad, ikke på kameraet, så dine øjne ikke hovedsagelig lukket. Jacqueline Kennedy Onassis altid brugt denne teknik til fotografier og portrætter. Derudover hjælper det at reducere "røde øjne" effekt.
  • Læn anelse mod kameraet, det tilføjer interesse, forbedrer facial definition og hjælper med at minimere forekomsten af ​​rynker og slasket hud. Bare holde din hage gemt ned.
 6. 6
  Slippe af med en dobbelthage. Bøj hovedet lidt op og forsøge at positionere dig selv, så kameraet er lidt over, eller, øjenhøjde. Dette vil skjule en dobbelthage effektivt. Du kan også sætte den ene hånd under hagen, som om du hviler dit hoved på din hånd (holde tommelfinger side af din hånd ud af kameraet opfattelse, hvis det er muligt). Må faktisk ikke hvile nogen vægt på hånden, men, eller du vil skubbe huden ind i en lidet flatterende position. Prøv også at hvile tungen mod ganen.
 7. 7
  Fokus på din kropsholdning. Ikke alene betyder dette spørgsmål for fotos, men daglige god kropsholdning gør alting lettere i livet, herunder din tillid. Gode ​​arbejdsstillinger kan dramatisk forbedre dit udseende i billeder. Siddende eller stående op straight vil gøre dig ser sundere og mere opmærksomme, og hvis i en gruppe indstilling, og mere attraktiv end din slouching kammerater. Træk vejret normalt og slappe af dine skuldre. Hvis du normalt har dårlige arbejdsstillinger, kan det være svært at stå oprejst og ikke ser stiv, så praktisere denne i spejlet, der arbejder hen imod at forbedre din kropsholdning på lang sigt.
 8. 8
  Tag det roligt. Jo mere behagelig og afslappet du synes, jo bedre foto bliver. Mange mennesker ender med at se underligt i fotos, fordi de fryser i ulige ansigtsudtryk med en "say cheese" type af på deres ansigt. Når smilende, prøv en afslappet lukket munden smil eller en åben mund smil med den nedre afslappet læbe og ned, ikke op til et smil, der får mærkeligt smallere mod midten - praksis foran et spejl. Hvis du er vant til at have dårlige billeder taget af dig selv, du sandsynligvis få nervøs foran kameraet, og det kan gøre tingene endnu værre. Hvis du kender et billede er ved at blive truffet, tage en dyb indånding og udånder naturligt, afslappende dine arme og skuldre. Som du ånder ud, smil eller strejke hvad udgøre er passende.
  • Må ikke holde vejret, enten i eller ud, ellers vil du blive vist som om du er anspændt eller kvælende.
  • Hvis du ser på billedet kommer for sent, skal du ikke gå i panik og forsøger at finde en anledning. Holde gør hvad du laver og forsøger at ignorere kameraet. Det kan vise sig ikke perfekt, men du har en bedre chance, end hvis kameraet fanger dig hurtigt forsøger at ændre dit ansigtsudtryk.
  • Slap din læbe (munden) regionen og ikke har nogen ellevild tanker fyldt med mørke. Det er en naturlig måde at vises frisk og tiltalende i fotografier.
  • Må ikke være så afslappet, at du synes distraheret. Distraktion eller gene viser altid i fotografiet. Bare slappe af og dit billede vil være perfekt.
 9. 9
  Tænk glade tanker. En unaturlig, tvungen smil kan gøre dig se stiv og helt ærligt, underligt. Når folk smiler og venter på et foto for at blive opkøbt, kan deres ansigtsmuskler blive fanget i alle mulige mærkelige stillinger. For at afhjælpe dette, så prøv at gang din, så du ikke behøver at holde det for længe. Også forestille noget sjovt (vær ikke bange for at grine lidt, selv), eller tænke på en person-din ægtefælle eller barn, for eksempel, hvem der gør dig glad. Ved at gøre dette, får du en ægte smil. Hvis du ikke kan lide dit smil eller dine tænder, kan du prøve en mere afdæmpet, lukket eller delvist lukket mund smil. Uanset hvordan du vælger at smile, jo lykkeligere og mere afslappet du er, jo bedre.
  • . Intet projekter lykke og skønhed som smilende øjne: en glad, noget skælmske udtryk i øjnene. For at opnå denne effekt, forestille sig, at kameraet er en person, du har et crush på walking ind i lokalet. Dette vil skabe større åbne øjne og en afslappet, trekvart smil. Tænk på din knuse eller elsker, og dette vil gøre du rødme gøre dine kinder rosenrødt. Chancerne er du ubevidst gør det hele tiden, det trick er at være i stand til at bringe det ud på efterspørgslen, så praktiserer de smilende øjne foran et spejl, og skabe et smil "trigger".
  • Eftergøre det indtil du gør det. Folk er ofte fotogen, fordi de kan lide at have deres billede taget. De er derfor afslappet og glad, når kameraet vises. Hvis du ikke kan mønstre op ægte af kameraet, foregive dig som kameraet. Forestil kameraet er en, du elsker, en lang mistet ven, en gammel flamme, dit barn i en alder af tre, eller hvad du har brug for at kigge på kameraet kærligt. Prøv det - det virkelig virker.
 10. 10
  Forbedre fotografering situationen selv. Uanset om det er placeringen, fotografen, eller after-fotofærdigheder, er der nogle ydre ting, du kan ændre for at forbedre dine chancer for at blive vist fotogen.
  • Vælg den rigtige placering. Selvfølgelig, hvis du har dit billede taget på ferie, kan du ikke tilfældigt beslutte, at du vil have dit billede taget et helt andet sted. Men du kan guide din fotograf til, hvor du vil have taget billeder. Nogle gange er det bedst at have et foto taget mod en almindelig baggrund, men hvis du er på ferie, foretage justeringer at fange nogle af landskabet. I dette tilfælde, så prøv at tage det udenfor med naturligt lys. Du vil naturligvis ser strålende og stadig skiller sig ud fra den fantastiske baggrund. De bedste tidspunkter for godt lys er tidligt morgen og aften en gylden glød på dit ansigt kan gøre underværker.
  • Få en bedre fotograf. (Eller, finde en ven, der er et foto hobbyist og hjælpe ham eller hende med at træffe bedre billeder.) Professionelle fotografer ved, hvordan man kan bringe den skønhed i hver person. Du kan ikke altid vælge din fotograf, men nogle gange du kan. Hvis du har brug headshots til modellering, få de bedste professionelle du kan finde. Hvis du kommer til at sætte et skud for en online dating service, vælge et foto, der er af nyere dato, der smigrer dig, men vigtigst vælge et foto, der faktisk ligner det er dig. Foreslå en fotograf ven:
   • Brug et teleobjektiv eller zoome ud og flytte tilbage. Derved undgår næsen bliver forholdsmæssigt meget tættere på kameraet, og bliver alt for forstørret i forhold til resten af ​​dit ansigt. Dette vil også gøre baggrunden mindre fokuseret og mindre distraherende. (At fremhæve, at få ham sat en større blændeåbning, hvis muligt.)
   • Optimer belysning. Prøv at fylde flash (indstille blitzen på et svagere niveau end den primære lyskilde, såsom sollys) eller flere lamper ved varierende effekt (såsom med slave blinker, særlige slags er nødvendige for digitale kameraer, som ofte gør et svagt "pre-flash "for at kontrollere eksponeringen, før du åbner lukkeren og fyring ved fuld effekt) til blød men varieret lys til en behagelig afrundet udseende ansigt dele. Der er mange hjemmesider og bøger om portræt-og modefotografi belysning. Den grundlæggende arrangement af lys, ikke i omkostningerne, er det afgørende.
   • Brug mere kontrast for mænd (rynker og porer er ofte betragtes som interessant eller hårde), mindre for kvinder.
  • Spørg fotografen at have kameraet i øjenhøjde eller kun lige over øjenhøjde. Dette giver mulighed for den mest naturlige, flatterende billede. Hvis objektivet er lavere, dit skud risikerer viser en dobbelthage.
  • Rediger eller forbedring af billeder. Hvis du har prøvet alt, men du kan stadig ikke synes at få et godt billede af dig selv i ethvert miljø, så prøv retouchere dine digitale fotos. Ændring af lyseffekter eller filtereffekter, for eksempel, kan dramatisk forbedre udseendet af din teint.
  • Vælg Side Belysning - fotografer kender dette trick, så vær opmærksom på det! Indendørs forsøger at stå, hvor belysningen falder på din gode side. Udendørs forsøge at få dit billede taget i morgen eller eftermiddag, ikke middag. Må ikke tage solen eller få baggrundsbelyst med det, medmindre fotografen beder dig. Backlit effekter kan se godt ud, men du kan ikke fortælle, hvordan det ser ud, så tro kameraet person (eller check på et digitalt kamera). Side belysning gør alles funktioner poppe ud bedre end foran belysning. Prøv at snakke dine venner og slægtninge til at tage billeder uden blitz, det forreste lys fra flashen er nummer et gerningsmanden for lidet flatterende familiebilleder. Du kan demonstrere dette ved at fastgøre deres fotos med eller uden. (Hvis de ved mere end gennemsnittet om kameraer, bede om subtile "fill-flash", især for kvinder, eller "bounce flash" med et fancy flytbare flash).
 11. 11
  Hav tillid!

Tips

 • Smil gennem dine øjne, ikke bare din mund. Det ser altid mærkeligt, når nogen har en meget entusiastisk smil, men deres øjne keder leder. Prøv at skelende dine øjne bare lidt for en mere flatterende smil.
 • Lade som du griner. Ofte er dette skaber en ubesværet naturligt smil. Lige før kameraet blinker, lade som om du lige har set noget sjovt, eller du var bare fortalte en vittighed!
 • Hvis du tager dine egne fotos på et webcam, telefonens kamera, digital kamera eller noget andet, det tager praksis. Du bliver nødt til at lære den korrekte vinkel, du ønsker at tage det på, så du kan flytte din hånd til den position.
 • Må ikke se på kamera, se igennem det.
 • Tilstræber altid at stå eller sidde i en lille vinkel til kameraet.
 • Undersøgelse billeder af modeller og andre fotogene mennesker. Hvis det er relevant for din personlighed, eksperimentere med at efterligne deres rejser og vinkler.
 • Hvis det er en fuld-længde skud, placere din krop 45 grader fra kameraet, og tænd derefter hovedet mod linsen. Stå med den ene fod krydsede foran den anden, og lægge alle dine vægt på din ryg ben. Dette udgør er meget slankende og universelt flatterende.
 • Øv smilende foran spejlet. På ingen tid vil du vide, hvilke smil ser falsk og som er den mest flatterende. At lære, hvordan dit ansigt bevæger vil hjælpe, når nogen griber til kameraet. Smile bruge din øverste række af tænder: det kan føles unaturligt, men et smil med begge rækker af tænder kan nemt se falsk.
 • Hav en god baggrund.
 • Når du er i en siddende gruppe skud, skal du sørge for stolene er placeret så tæt sammen som muligt. I stedet for at hælder i, sidder ret op og slappe af.
 • Har dine nære venner ser på de billeder, du har taget for at hjælpe dig fastslå, når du ser dit bedste. Nogle gange, en kritisk andet sæt øjne er en stor hjælp.
 • Model fotos er ikke, hvad familiemedlemmer eller venner er på udkig efter i et billede. Overdriv ikke modelleringen udgør.
 • Mens at blive fotograferet, så prøv at holde alle kropsdele så tæt på din torso og ansigt som muligt, som noget rager direkte på kameraet vil virke enormt i fotografiet. Den eneste undtagelse er, at nogle kvinder ofte holder deres arme blot et par inches eller centimeter væk fra deres krop, fordi holde dem for tæt kan forværre udseendet af slasket overarme.
 • Hvis du igen har problemer og kan ikke fysisk opnå en god kropsholdning, praksis foran spejlet, indtil du finder en måde at gøre det til at ligne en attraktiv daske. Prøv at hælder på noget, dreje, så det ser naturligt ud.
 • Tre sekunder, før lukkeren klikker, har dit hoved ned, og derefter langsomt bringe det op. Må ikke ryk dit hoved, selv om der kan arbejde. Smile samtidig bringe dit hoved op. Når billedet er taget, skal din mund være fuldt afslappet smil. På den måde er dit ansigt helt afslappet. Slap dine øjne til fotoet og føler afslappet. Det kan ikke arbejde for alle, så eksperimentere når at finde dit foto tager stil.
 • Hold tungen bag dine tænder.
 • Mennesker med meget animerede ansigter står en bedre chance for at få taget til fange under en forbigående grotesk udtryk. Frame-by-frame video er en fantastisk måde at se betydelige forskelle mellem fotogen og ikke-så-fotogen.
 • Hvis du er bekymret for, hvordan dine tænder kan se så bare have en lille lille lukket mund smil at tage opmærksomheden væk fra din mund.
 • Undgå at sige "cheese" mens du kigger på kameraet. Dette kan føre til tvungen udseende smil.
 • Normale fotografier er todimensional, mister dybde perception, hvilket gør emnet ser bredere. For nogle individer, også dette gør motivet ser mere attraktive. Interessant nok stereo 3D-fotos ikke har et problem med "photogenicity", fordi dybde perception fastholdes. Du vil se så stor som du gør i det virkelige liv!

Advarsler

 • Undgå at sige "cheese" eller noget andet, at gøre dette kan producere en grin. Brug den glade tanker teknik i stedet.
 • Må ikke knuge dine tænder, mens smilende. Hold din mund lidt åben kan skabe en langt mere naturlig ansigtsudtryk.
 • Sørg for at dine billeder ser ligesom dig. Disse trin kan hjælpe dig med bedre fange din naturlige skønhed i billeder, men hvis du ender doctoring dine fotos for meget du risikerer at ligne en person, du ikke er. Mens du ønsker at sætte dit bedste ansigt frem for online dating sites eller handler headshots, du også ønsker at sikre, at du præcist repræsenterer dig selv. Hvis du ikke gør det, kan datoer og potentielle arbejdsgivere føler sig snydt.
 • Vippe hovedet lidt ned kan undertiden skabe effekten af ​​en dobbelt-hage, snarere end at skjule en.
 • Sucking i maven vil få dig til at blive vist uinteressante, fordi dine ribbenene kan stikke gennem din skjorte. Hvad værre er, vil det gøre dig se lidt ubehageligt, som aldrig tiltalende.

Ting du behøver

 • Plain, neutrale farvet tøj
 • Grooming emner
 • Egnede steder