Wkidk

Sådan installeres en kælder sump

I ældre huse, der blev bygget uden tilstrækkelige kældertætning systemer er en sump og pumpe en forholdsvis nem måde at reducere eller helt fjerne våd kælder problemer

Steps

Sådan installeres en kælder sump. Først skal du nødt til at vælge en placering til sumpen.
Sådan installeres en kælder sump. Først skal du nødt til at vælge en placering til sumpen.
 1. 1
  Først skal du nødt til at vælge en placering til sumpen. Du vil gerne placere sump i nærheden af ​​en væg i kælderen, da sump pumpe udledning bliver nødt til at forlade kælderen og rejse mindst 10 meter uden at varetage. Vælg en placering, der vil være let at arbejde i, og hvor du kan slå et hul gennem en rand strøer at nå udenfor, men bo mindst 8 "væk fra fundamentet væggen, for at undgå at ramme nogen fundament.
 2. 2
  Når du har valgt placering til sumpen, bliver du nødt til at spore omridset af sumpen liner på gulvet. Efterlad en 3-4 tommer hul omkring foringen at gøre det lettere at passe foringen i hullet (du vil udfylde hullet med grus og beton senere).
 3. 3
  Det næste skridt er det sværeste, nemlig fjernelse af betongulvet. Det er relativt hurtige arbejde med en elektrisk jackhammer, hvis du kan leje en. Hvis du ikke kan leje en, kan du nøjes med en borehammer og murværk bit, en forhammer og en muret mejsel. Brug den største murværk boret kan du smide i boret, hulning hvert par inches i betonen langs ydersiden perimeter begynder, derefter bruge hammer og mejsel til at knække betonen mellem hullerne. Fortsæt bore huller og hamre betonen, indtil du kan fjerne det i stykker. Hvis dit gulv er forstærkende stålnet installeret i det, kan du brug for et par tunge bidetang eller en metal grinder at klippe den.
 4. 4
  Når alle betonen er blevet fjernet fra åbningen, kan man begynder at sumpen hul. Du vil gerne grave sumpen hul på mindst 12 "dybere end sumpen liner. Brug 5-gallon spande til indkøbskurv resterne udenfor.
 5. 5
  Når din hul er klar, begynder ved at placere groft grus i bunden af hullet, således at sumpen liner flugter med kælder gulvet, når den placeres i hullet. Denne grus vil fremme god dræning, og hjælpe vand flytte ind i sumpen, hvor det kan pumpes væk (i stedet for at flytte ind i din kælder på et andet sted). Afhængigt af den anvendte liner, kan du nødt til at bore flere huller i sumpen liner at tillade vand at komme ind, så pumpen kan pumpe det væk. De borede huller skal være mindre i diameter end størrelsen af ​​brugte grus, så grus ikke kommer igennem.
 6. 6
  Når du har siddende foringen i hullet, sted grus omkring siderne af sumpen liner, der kommer op til omkring 6 "under gulvniveau.
 7. 7
  Bland din beton, og hæld en 6 tommer lag af beton over gruset, fylde i gulvet op til kanten af sumpen liner. Vær sikker på at blande betonen ifølge retninger, og bruge en murske til at opnå en glat overflade. Når betonen har oprettet rimeligt godt (mindst 8 timer), kan du fortsætte med at arbejde på sump.
 8. 8
  Nu vil du nødt til at installere den sump pumpe VVS. De fleste pumper bruger 1,5 "PVC-rør, men gennemgå de instruktioner, der fulgte med din pumpe for at være sikker. Saml PVC-rør fra sumpen pumpeudløbet op gennem dit hjem fælg strøer og til ydersiden. Efterlad en kort stub af PVC-rør på ydersiden, kan du vedhæfte en fleksibel slange til at gå resten af ​​vejen.
 9. 9
  Ved montering af rør, skal du sørge for at tørre-fit hele næste afsnit før limning noget. Arbejd i et godt ventileret rum, for at minimere eksponering for opløsningsmiddeldampe.
 10. 10
  Brug en hulsav med passende størrelse bit til at skære et hul gennem din sidespor og fælg tværbjælke.
 11. 11
  Placer pumpen i liner, vedhæfte det sidste afsnit af røret, og sæt din pumpe i. Det kan være nødvendigt at bore flere huller i foringen for at aktivere vand at få i at blive pumpet ud. Diameteren af ​​de borede huller skal være mindre end størrelsen af ​​grus anvendes, således at ingen grus kan indtaste sumpen liner.
 12. 12
  Pumper kommer med forskellige typer af flåd. For enhver form for float er det vigtigt at sikre, at flyderen på pumpen er uhindret, så det kan stige og falde med vandstanden i sumpen. Da vand strømmer ind i sumpen svømmeren skal være i stand til at stige til et niveau, der vil aktivere pumpeskiftet. Derefter som vandet pumpes ud, svømmeren skal være i stand til at falde tilbage ned uden at blive fast mellem pumpen og sumpen pattegummivæggen. Normalt er det et simpelt spørgsmål om bare centrering af pumpen i sumpen liner, men det er bedst at dobbelttjekke din opsætning.

Tips

 • Vær sikker og læse over de instruktioner, der fulgte med sump pumpe omhyggeligt.
 • Størstedelen af ​​sump pumper er elektrisk drevet. En anden type pumpe bruger drikkevand at sifon oversvømmelser. Disse typer af pumper kræver normalt en dobbelt kontraventil i drikkevand for at undgå forurening.
 • Overvej at tilføje et batteri backup sump pumpesystem. Det vil tilføje en 12 volt dc pumpe og en "deep cycle" batteri med en oplader, flyde skifte switch og en "høj vand" alarm. Hvis du mister strøm under en kraftig regnvejr (når din pumpe er sandsynligt at blive aktiveret), kan du ende op med en våd kælder. Batteriet vil magten anden pumpe indtil batteriet løber ned eller strømmen kommer tilbage.
 • Brug en fleksibel gummiforbindelseselement i rørsystemet til at tillade fjernelse og service, vil det også reducere støj.

Advarsler

 • Brug handsker, når blanding og håndtering beton
 • Brug hørelse og støv beskyttelse under skæring af beton
 • Altid øjenbeskyttelse!

Ting du behøver

 • Electric mini-jackhammer
 • 5 gallon spande til udgravning
 • Plastic sump liner
 • 4-8 kubikfod groft grus
 • 1 pose klar beton
 • Murske
 • Blanding tub til beton
 • PVC-rør (diameter afhænger af den anvendte pumpe)
 • undervandsfartøj sump pumpe