Wkidk

Hvordan til at konstruere en lille septisk system

De fleste private septisk systemer består af to dele: besiddelse og fordøje tanke og spredningen felt. Systemet er vist her er et lille system, som er designet til begrænset brug af af to personer med ingen Tøjvask og en lille rejse påhængskøretøj. Konceptet er ikke det samme som et større system. Tanken er meget mindre end nødvendigt, og designet er mangler nogle vigtige elementer såsom indre skærme, og en kvalificeret vurdering af lokaliteten. Dette system bruger to 55 gallon tromler, i modsætning til de 1000-2000 liters akvarier bruges til en standard hjem septisk system. Det system, vi skaber her, har også en spredning felt omkring en tredjedel, at en stor hjem.

Grundejere planlægger et system svarende til det man skal være opmærksom på, at dette system ikke ville passere mønstre med enhver offentlig sundhed afdeling i Europa og kan udsætte ejeren for en heftig bøde, hvis systemet blev opdaget i brug.

Steps

Hvordan til at konstruere en lille septisk system. Grav en grøft 4 meter bred, 26 meter lang og 3 meter dyb.
Hvordan til at konstruere en lille septisk system. Grav en grøft 4 meter bred, 26 meter lang og 3 meter dyb.
 1. 1
  Grav en grøft 4 meter bred, 26 meter lang og 3 meter dyb.
 2. 2
  Saml alle de leverancer, dele og udstyr. Se "Ting du skal" listen nedenfor.
 3. 3
  Skær et hul i toppen af hver tromle størrelsen af toilettet flange rør uden måling. Det bør være nær ved kanten. En bajonetsav er bedst til denne opgave.
 4. 4
  Vedhæft en 4 "toilet flange til hvert hul.
 5. 5
  Skær to huller i oversiden af den nedre tromle, som vist på billedet, 45 grader væk fra en vinkelret linie fra hullet øverst til bagside.
 6. 6
  Skær et hul i den øvre tromle modsat hul i toppen, som vist på billedet.
 7. 7
  Placer tromle med en hul i siden slutningen af renden. Nivellere tromlen. Toppen af ​​tromlen skal være mindst 4 inches under klasse.
 8. 8
  Grave et hul omkring en fod dybere for placering af den anden tromle foran den første.
 9. 9
  Grave hullet nævnes i trin 8 lidt dybere og fyldes med grus indtil 90 ell passer perfekt fra hullet i den side af den øverste tromlen til toilet flange af den nedre tromle.
 10. 10
  Skær en 3 1/2 "stykke 4" ABS rør (brystvorten) og lim det i den ene ende af 90 ell. Skær en anden nippel omkring 2 1/2 "lang og lim det i den anden ende.
 11. 11
  Test fit for tilpasning mellem de to trommer. Den ende med den korte brystvorten skal gå ind i den øverste tromle. Det skal se ud som billedet i trin 9.
 12. 12
  Når du er sikker på pasform, lim slutningen af 3 1/2 "nippel i toilettet flange. Vi vil beskæftige sig med forsegling af forbindelsen til øverste tromle senere.
 13. 13
  Lim et "y" til 3 1/2 brystvorter og tilføje en 45 graders bøjning til venstre side af "y". Juster "Y" for at opfylde den indkommende affald linje, og lim det i toilettet flange.
 14. 14
  Klip og lim (2) 2 1/2 "brystvorter til de resterende to 45 graders bøjninger i den ene ende og sæt ind i huller i siden af den nedre tromle, som vist på billedet i trin 7.. På forsiden af de to 45 graders bøjninger skal være vinkelret på renden.
 15. 15
  Se foto i trin 7
 16. 16
  Pund en andel i jorden, således at toppen af staven er i niveau med bunden af den 45 graders bøjning kommer ud af den ene side af bunden tromlen.
 17. 17
  Tape en 1 "bred blok til slutningen af en 4 fod niveau som vist på billedet til højre.
 18. 18
  Start anden indsats lidt mindre end 4 meter ned ad renden fra den første.
 19. 19
  Lay enden af niveauet uden blokken på den første indsats og blokken på den anden. Pound staven ned, indtil niveau viser niveau, når blokken er på anden indsats. Den anden indsats er nu 1 "lavere end den første, eller 1/4" per fod.
 20. 20
  Gentag denne proces, indtil du har stakes længden af renden.
 21. 21
  Placer grus i renden indtil toppen af gruset er lig med toppen af indsatserne.
 22. 22
  Gruset bør nu hældning væk fra tromlerne ved 1/4 "til foden.
 23. 23
  Placer to stykker 10 fod 4 "perforeret forbindes drænrøret med en slip kobling (huller ned). Skub den ene ende i 45 graders bøjning af den nedre tromle. Gentag på den anden side.
 24. 24
  Kontroller afløbsrør med det niveau og blokere for at se om 1/4 "klasse er konsistent langs længden af røret. Juster ved at tilføje eller fjerne grus under røret.
 25. 25
  Forsegl 45 graders bøjninger og 90 graders bøjning til den nedre og øvre tromler hhv. Prøv en todelt epoxy. Du kan også bruge silicium caulk. Se foto i trin 6 for færdige visning af epoxy. Overvej at bruge flex rør til dette, således at hvis jorden flytter det vil give en lille smule.
 26. 26
  Begrave renden til toppen af bunden tromle med den resterende grus.
 27. 27
  Lay landskab stof over grus. Dette vil forhindre jorden i at sive ind i gruset.
 28. 28
  Fyld den resterende renden område med jord, komprimering godt til den oprindelige kvalitet.
 29. 29
  Fyld den øvre tromle med vand.

Tips

 • Fordøjelsessystemet tanke er lavet af to plastik 55 gallon trommer. Affaldet fylder den første tank, med de faste stoffer falder til bunden. Når væsken når niveauet for udledningen til den anden tank, det afløb ind i det. Hvis nogen faste stoffer er der, de falder til bunden. Når væsken fra den anden tank når de to udløb, det bevæger sig grus udvaskning feltet for spredning. De fleste af de faste stoffer vil liquefy over tid og blive spredt. Efter et par år, kan de faste stoffer komme til toppen af ​​tanken, og tanken skal pumpes ud.
 • Det antages, at du ved, hvordan man arbejder med plastic ABS rør. Du skal også have udstyr til at grave renden (eller være villig til at få en masse motion).
 • Efter et stykke tid, kan du se, forlig, hvor renden var. Fyld med mere jord og kompakt med rattet i din bil. Kør ikke over det område, som indeholder trommer.
 • Dybden af ​​renden er i forhold til dybden af ​​affaldet kilde linje. Hvis linien er dybere eller højere end det viste, vil du nødt til at grave renden dybere eller fladere for at imødekomme denne dybde. Det er ikke så svært at regne. (Bemærk: Hvis du har alt for overfladisk i en grøft, kan din septisk system blive beskadiget lettere.)
 • Den lodrette side af "Y" vil blive brugt til at pumpe tanken, når den er helt fyldt med faste stoffer.
 • Den vandrette side af "Y" forbinder til affaldet kilden, og bør være udstyret med et stik, der passer kilden fødeledningen.

Advarsler

 • Lokale Septisk forordninger bør følges, når konstruere en septisk system. Det er ulovligt at installere et septisk system uden tilladelse, tilladelsen skal kortlægge de lokale krav til installation af et septisk system.
 • Må ikke finde din septisk system for tæt på træer, som trærødder vil vokse ind i din linje, og få dem til at blokere (med rødder), og med tiden, skade lade dit system.
 • Dette er en meget lille kapacitet system. Dette er ikke designet til at imødekomme behovene hos en stor husholdning. Den er designet til en lille rejse trailer og to personer.
 • Afhængig af brug, kan du nødt til at pumpe den øverste tromle en gang om året. Systemet vist her er blevet pumpet to gange i fem år.

Ting du behøver

 • (9) kubikmeter 3/4 eller 1 1/2 knust sten eller blå metal
 • (80) kvadratfod landskabet stof
 • (2) 55 gallon plastdunke
 • (10) ft af 4 "ABS-plast rør
 • (1) 4 "ABS 90 graders bøjning (undertiden kaldet en gade Ell)
 • (1) 4 "ABS Y gren (undertiden kaldet en Y-bøjning)
 • (3) 4 "ABS 45 graders bøjning
 • (4) 10 ft længde på 4 "perforeret drænrør
 • (2) 4 "afløbsrør koblinger
 • (2) 4 "toilet flanger
 • (1) 4 'Niveau
 • (10) Træ Stakes
 • (1) Sæt med PVC lim
 • (1) To komponent epoxy eller silikonefuge
 • (1) 1 "tykke træblok
 • (1) Gaffatape
 • (1) 4 "ABS aftagelig hætte for pumpe ud når det er nødvendigt