Wkidk

Sådan slukke for vandforsyningen til et toilet

Ved fastsættelsen noget i cisternen / tank af dit toilet, kan det være reelt problem, hvis enten afspærringsventil ikke virker, eller der er ingen afspærringsventil på alle. Følgende vil detaljer, hvordan at tømme din toilet tank uden at lukke for vandet til hele hjemmet.

Steps

Sådan slukke for vandforsyningen til et toilet. Kig efter en vandhane / vandhane på røret, der fører til dit toilet cisterne / tank.
Sådan slukke for vandforsyningen til et toilet. Kig efter en vandhane / vandhane på røret, der fører til dit toilet cisterne / tank.
 1. 1
  Kig efter en vandhane / vandhane på røret, der fører til dit toilet cisterne / tank.
  Hvis du finder en ventil, først inspicere tilstanden af ​​vandforsyningen ventil, som giver vand til at fylde toilet tank (vist med en rød pil på billedet). Dette er normalt en 90 graders vinkel ventil. Overtid grund minimal brug, kan denne ventil blive meget stiv og skør. Tvinger den lukket, og derefter helt åbne igen kan forårsage grædende, lækager og brud. Forsigtigt forsøge at dreje håndtaget med uret (uden over-tvinger) for at slukke for vandet til toilettet.
  Hvis du med held har slået det uden problemer, kan du springe resten af ​​disse trin, og fortsæt med din reparation job.
 2. 2
  Hvis du har et ældre system (pre-1970'erne) dit toilet kan ikke have en afspærringsventil. Tag låget af beholderen, og find flyderen (1). Det vil være en lille beholder med luft, designet til at flyde oven på vandet i tanken. Når det flyder til en vis højde, ventilen stopper lade vand i beholderen, når du skyller ud i toilettet, flyderen falder med vandstanden og genåbner vand ventil. Dette tillader toilettet at påfylde og stopper, når flyderen når den korrekte højde igen. At forhindre Vandpåfyldningssystemet tanken, skal du sikre svømmeren at hindre ventilen åbning efter en flush.
 3. 3
  Prøv at glide en smal længde af træ under løftearmen / float armen (3), og skrævende bestyrelsen på tværs af tanken (front til bagside) for at holde armen op. Hvis siderne af tanken er for høje til at gøre dette, så straddle bestyrelsen over float grebet og wrap en længde på stiv ledning rundt både float arm og bestyrelsen til at holde svømmeren i oprejst position.
 4. 4
  Skyl toilettet for at tømme den. Tanken skal tømme, mens træ / wire bånd holder løftearmen op forhindre ventilen fra genopfyldning tanken.
 5. 5
  Efter afslutningen af din reparation fjernes blot bestyrelsen og eller omsnøring at tillade svømmeren at genopfylde tanken.

Tips

 • At forsøge at justere en ældre ventil, ville det være tilrådeligt at første wrap ventilen i kluden og greb den fast med en tung rørtang, at forhindre ventilen i at vride vandledningerne samtidig presses hanen i eller ud. Forsøger at tvinge en ældre ventil åben eller lukket, kan nemt vælte fittings af de forbindende vandledninger, og dermed forårsager lækager.
 • Hvis vandforsyningen ventilen under beholderen er alt skorpet eller der er en masse rust, bør du ikke dreje ventilen medmindre du er parat til at udskifte ventilen. En gammel fremløb afspærring vil ofte lække, hvis det ikke har været brugt i mange år.
 • Hvis reparation er påkrævet inde i tanken, kan det være et godt tidspunkt at overveje også at udskifte forsyningen ventil.

Advarsler

 • Omhyggeligt inspicere tilstanden af ​​vandforsyningen ventil, som giver vand til at fylde toilet tank (vist med en rød pil på billedet). Dette er normalt en 90 graders vinkel ventil. Overtid grund minimal brug, kan denne ventil blive meget stiv og skør. Tvinger den lukket, og derefter helt åbne igen kan forårsage grædende, lækager og brud.
 • Denne metode vil kun hjælpe med mindre reparationer inde i tanken. Eventuelle større VVS bør ske med vandforsyningen helt slukket.
 • Et andet fælles problem med at justere denne ventil er støj. En ældre ventil kan sladre, rasle og vibrere som trykvandsreaktorer bevæger sig gennem en ukorrekt sædeventil med slidte dele. Dette kan ske, hver gang du flush.

Ting du behøver

 • En længde af træ, 14 til 18 inches
 • En længde på stiv ledning eller bøjle