Wkidk

Sådan konvertere alle toilettet til en lav flush toilet

bruger mest vand i vores hjem. Hver dag, europæerne flush 4800 millioner gallon af vand ned reducere mængden af ​​vand, der dit toilet er rødmen væk vil gå en lang vej til at spare vand i dit hjem og hjælpe til at bevare det generelt. Med én nem justering, kan du spare penge, vand og miljø... en flush på et tidspunkt.

Steps

Sådan konvertere alle toilettet til en lav flush toilet. Fyld en halv gallon beholder.
Sådan konvertere alle toilettet til en lav flush toilet. Fyld en halv gallon beholder.
 1. 1
  Fyld en halv gallon beholder. En plastikflaske (saft / mælk) er ideel. Fjern alt papir eller plastik mærkat på ydersiden af ​​beholderen. Fyld den mindste delvist med småsten, sand eller grus - uanset hvad er praktisk. Derefter tilsættes vand, hvis mere vægt er nødvendig. Hvis du bare fylde den med vand, men vil beholderen bevæge sig rundt i tanken, og forstyrre den mekanisme.
 2. 2
  Beholderen anbringes i tanken på den.
 3. 3
  Sænk forsigtigt den ned i vandet.
 4. 4
  Sæt låget af tanken.
 5. 5
  Skyl væk. The New York Times rapporterede, at en forseglet halv gallon container vil spare en halv gallon på hver flush. Hvis du, ligesom de fleste europæere, skylles 5 gange dagligt, vil din familie på 5 spare 350 gallon (1325 liter) vand hver måned. Disse besparelser vil i væsentlig grad reducere din vandregning, også.
 6. 6
  Send denne artikel til dine venner. En sådan en let løsning på at spare penge og beskytte vores vandforsyning er noget at dele rundt!

Tips

 • Når din toilet tank fylder, så gør skålen. Skålen dog fylder hurtigere end tanken, og får fuld først. Så indtil tanken bliver fuld, vandet sendt til til toiletkummen går ned i afløbet. Så overveje at få en fyldningscyklus omstilling. Det vil reducere mængden af ​​vand, der sendes til skålen, og dermed vandspild. Også, fordi du reducerede tankens volumen, du reduceret mængden af ​​tid tanken tager at fylde, som også igen fører til mindre spildt vand.
 • Nogle mennesker sætte et skilt i deres badeværelser med dette ordsprog at dele deres vandbesparende filosofi: "Hvis det er gul, lad det mellow, hvis det er brunt, skylle det ned!"
 • I stedet for at forsegle beholderen, kan du ønsker at skære det åbent i toppen i stedet og sætte et lille hul i bunden. Denne måde, du ville ikke have nogen stale vand i det, men stadig spare på flushes. Og ingen grund til at bruge nogen kemikalier.
 • Brug en 2L glas lage krukke (eller lignende) uden låg. Glasset er inaktiv og tunge nok til at forblive på plads i tanken. Hver gang tanken fylder vandet vil blive udvekslet i krukken, holde det frisk.
 • Prøv at fylde flasken med løse mønter (sørg for at forsegle flasken helt). Når den tid kommer, at du har brug for et par bukke, vil disse penge altid være der.
 • Spørg en nabo til en plastbeholder, hvis du ikke har nogen. Også foreslå denne proces til ham eller hende, som de kan spare penge også.
 • Hvis din vægt poster er uopløselige, ikke låg på flasken. Lad det åbne, så det kan udveksle visse chlorerede vand med resten af ​​vandet i tanken. Dette vil forhindre gunk oprustning i flasken uden at skulle tilføje blegemiddel.
 • Tjek forskel i dit vandforbrug på nye lovforslag, 350 gallon (1325 liter) om måneden er en mærkbar nedgang!
 • Som et alternativ til at modificere en eksisterende, kan et nyt lavpunkt flush toilet købes for under 75€, og koster 150€ til 190€ for at have installeret.

Advarsler

 • Må ikke sætte en mursten i tanken. Mursten kan opløse og partikler af det kan tilstoppe og muligvis lukke afløbet.
 • Hvis du finder dit toilet ikke skylning korrekt, med affald tilbage i toilettet og vand ender på gulvet, tage flasken ud. Ikke alle toiletter kan skylle ordentligt med en reduceret mængde vand. Overvej at installere en lav flush toilet.
 • Mange blikkenslagere anbefaler ikke denne modifikation. Lav flush toiletter er udformet forskelligt og mindre vand skylning i et toilet ikke ment til at gøre det, kan betyde hyppigere træsko, overløb og ekstra skylning for at fjerne den samme mængde affald. (Hvilket kan spilde mere vand end du gemmer)
 • Hvis du bruger vand til at fylde beholderen, et par dråber blegemiddel tilsættes vandet, vil hjælpe med at holde det fra den voksende gunk inde.
 • Sørg flasken ikke interfererer med nogen af ​​de bevægelige dele i tanken.
 • Et utæt toilet kan spilde op til 250 gallon (946 liter) vand om dagen. For at se om dit toilet er utæt, skal du placere et par dråber frugtfarve i tanken, og vente i en halv time. Kontroller skålen - hvis frugtfarve vises, har du en lækage. Få en blikkenslager til at komme og løse det.

Ting du behøver

 • Plastikbeholder med låg - saft / mælk container etc.
 • Vand, småsten, sand til at fylde beholderen