Wkidk

Sådan installeres en tankless vandvarmer

Du vil takke dig selv en million gange for at vælge tankless opvarmning. Vær opmærksom på, at der vil være en mindre forsinkelse for varmt vand til at nå frem til dine armaturer og at pengene gemt i standby tab opvejes af højere udgifter til udstyr, gasrør, røgrør og materialer.

Steps

Sådan installeres en tankless vandvarmer. Det anbefales stærkt, at du bruger specielle union stik sæt til vandforsyningen, der beskæftiger bypass kapacitet.
Sådan installeres en tankless vandvarmer. Det anbefales stærkt, at du bruger specielle union stik sæt til vandforsyningen, der beskæftiger bypass kapacitet.
 1. 1
  ADVARSEL: Tankless vandvarmere generelt kræver større diameter gasforsyning linjer, højere spænding strømforsyning (hvis overvejer elektriske on-demand), engageret - særlige rustfrit stål flue (kendt som kategori II, III eller IV) eller større diameter udstødningssystem. Venligst tage disse ting i betragtning, før du beslutter at DIY.
 2. 2
  Det anbefales stærkt, at du bruger specielle union stik sæt til vandforsyningen, der beskæftiger bypass kapacitet. Dette vil give mulighed for enkel, let de-kalkning vedligeholdelse proces i fremtiden.
 3. 3
  Sluk main indkommende vandledningen til huset.
 4. 4
  Afbryd levere linje fra gamle vandvarmer. Du vil sandsynligvis have noget vand tilbage i den linje, selvom din primære er blevet slukket. Placer en spand under vand bib for at fange eventuelle udslip.
 5. 5
  Afbryd varmekilde fra gamle vandvarmer som følger: for gas, gør (propan) sikker levering ventilen er lukket (det er normalt bestemmes af retningen af håndtaget til ventilen sidder enten i samme retning som linien "åben", modsat retning af linjen "lukket"). For og el-vandvarmer, tag blot apparatet fra stikkontakten.
 6. 6
  Når du har helt afbrudt den gamle vandvarmer, skal du fjerne det fra det nuværende parkeringsplads og sørg for at bortskaffe det i henhold til lovgivningen i det område, du bor i.
 7. 7
  Tag din nye tankless vandvarmer fra æsken og placere alle hardware og instruktionsmateriale lige ved hånden.
 8. 8
  Bestem placeringen bedst egnet til dette apparat, og sørg for at have tilladt for de rigtige godkendelser omkring det at overholde alle statslige og lokale bygningsreglementer.
 9. 9
  Monter tankless varmelegeme på væg ifølge fabrikantens anvisninger, og sørg for, at du passende har støttet sin vægt.
 10. 10
  Nu er du klar til at tilslutte alle forbindelser.
 11. 11
  Hvis du har gas, installere ventilationskanaler. Typisk tankless vandvarmere kræver større flue eller særlige rustfrit stål flue.
 12. 12
  Begynd med forsyningsledningen (vand linje).
 13. 13
  Næste bør være varmekilden. Hvis din vandvarmer bruger elektricitet, sæt den ind i væggen. * Hvis din vandvarmer er gas, bliver du nødt til at tilslutte en gasforsyning linje fra stub på væggen til den nye vandvarmer. Åbne ventilen, således at håndtaget er i den samme retning som linje.
 14. 14
  Efter fabrikanter retninger, piloten lys på gas vandvarmer.
 15. 15
  Nu gå til din foretrukne brusebad placering og nyde en endeløs strøm af varmt vand. Alt det arbejde var værd at det!

Tips

 • Hvis du har købt en elektrisk vandvarmer, sørg for at det skal sættes i en almindelig stikkontakt strømkilde. Hvis det kun er kabelforbundet til en anden spænding end din netspænding (netspænding er normalt 100 V til 240 V afhængigt af din placering), så du skal have en elektriker ledning, afsætningsmulighed for dig (medmindre du er en elektriker selv).
 • Sørg for at du har tilstrækkelige ampere til at drive tankless vandvarmer, derudover kan det kræve 3 kredsløb i dit kredsløb kassen.

Advarsler

 • Vær sikker på at læse vejledningen grundigt. Nogle enheder kræver installatøren være certificeret til at installere enheden, for at garantien er gyldig. Også nogle naturgas enheder kræver et større udbud og udsugning (læs større rør eller større elektrisk kredsløb) end en almindelig tank typen vandvarmer, hvilket ville kræve en blikkenslager og / eller elektriker til at installere.
 • Vær sikker på at tjekke din lokale VVS-og el-koder før start. Nogle områder kræver en licenseret blikkenslager-og / eller elektriker før der arbejdes på VVS og elektriske systemer. Hvis du er i tvivl, så kontakt din lokale by bygning kode håndhævelse eller elselskabet.
 • Sørg for at dit vandtryk er tilstrækkeligt til en tankless system,
 • Hvis du bruger gas som varmekilde til dette apparat, bør du teste din gas-forbindelse ved at sprøjte en passende mængde sæbevand på fagforeningen og se om der er bobler, der kunne tyde på en dårlig forbindelse og lækage. Sluk gassen med det samme og åbn alle vinduer og døre indtil fuldstændig ventilation har fundet sted. Når du har ryddet rum udsivende gas kan du dobbelttjekke din forbindelse og rette problemet. Efter reparation forbindelse teste igen!