Wkidk

Hvordan at fastsætte en langsom toilet

Har du en langsom flyder eller skylning toilet? Her er nogle ting at prøve, om den svage flush er forårsaget af en obstruktion i skålens rand, hvor vandet udledes. Toiletter med dette problem kan hurtigt samle uønskede aflejringer fordi flush blade dele af skålen uvaskede.

Steps

Hvordan at fastsætte en langsom toilet. Finde ud af, hvor problemet er.
Hvordan at fastsætte en langsom toilet. Finde ud af, hvor problemet er.
 1. 1
  Finde ud af, hvor problemet er. Fyld en spand eller plastik skraldespand med en gallon eller to af vand og hæld det hurtigt i skålen. Hvis det skyller langsomt, har du sandsynligvis et dræn træsko og procedurerne på denne side vil ikke løse dit problem. Se Sådan unclog et toilet.
  • Hvis dit toilet skyller mere langsomt over tid (uden "backing-up"), er det sandsynligt skyldes mineralforekomster i hullerne under kanten, eller hvis du har en, der er jet hul tilstoppede også.
  • De fleste toiletter løbe ned i samme affald linje, så hvis alle de flugter langsomt på samme tid, er der sandsynligvis en obstruktion i hovedledningen, ikke en individuel sidebane. Du har måske en snak med familien om rødmen feminine hygiejneprodukter, udstoppede dyr, eller snavsede viskestykker ned i røret.
 2. 2
  For langsom vand levering og / eller hvis vandet ikke jævnt "vasker" skålen den sædvanlige metode er at bruge et toilet børste og en pimpsten til at rense skålen, med særlig vægt på området op under kanten. Der er små huller, der, som udleverer vand i skålen, og disse plus det omkringliggende område skal renses mineralske aflejringer. Brug om nødvendigt en pick som den bøjede enden af en wire bøjle at rydde huller. Prøv ikke at ridse porcelæn, men da dette tilskynder til indskud til hurtigt at danne igen. En lille spejlet, vil hjælpe dig se, hvad du laver under fælgen. Pensl skålen og fælg igen, og se om det virkede. Hvis det gjorde, er du færdig. Ellers læs videre.
 3. Se også jet hul, som er det lille hul nær bunden af skålen. Dens formål er at etablere vandlåsen, som giver sug for at tømme skålen. I en komplet flush, som blot skålen helt tømmer man høre et "GLURP!", Som er lyden af vandlåsen suger en luftboble fordi der ikke er mere vand til at suge ud. Jet hul er under vandlinjen og kontrollere det, skal vi sige, uæstetisk! men det er meget let at gøre. Først angriber skålen med et stempel for at tvinge vand ud for at tillade lettere adgang til jet hul. Nu indsætte en finger i jet hullet og føler omkring en forhindring. Udvis forsigtighed, fordi der kan være skarpe kanter. Du kan finde en lille genstand der, bliver skubbet op mod jet hul (delvist blokerer det) hver gang toiletskyl. Du vil måske være i stand til at bruge et par miniature lange spidstang til at fiske det ud.
3
Prøve kalk, calcium eller Hardwater depositum fjernelse. Hvis du har brug for et septisk-safe syre eller er ubehageligt at bruge en stærk, men farlig syre (beskrevet nedenfor), kan du prøve en af ​​de mange kalk, calcium eller hårdt vand depositum flyttefirma såsom CLR eller endda hvid eddike (eddikesyre). Disse produkter vil have en længere "sættetid" periode (måske natten over) og opfølgning med den mekaniske påvirkning af en pick, såsom en bøjle. Adskillige rengøringscyklusser kan være nødvendig. Følg vejledningen, der følger med produktet.

Saltsyre metode

Hvis dit toilet ekstremt påvirket af mineralforekomster, og / eller du håber at springe de manuelle rengøring ovenstående trin, der er en anden måde. Men der er alvorlige sikkerhedsproblemer at overveje, før at udnytte denne fremgangsmåde. Undersøgelse følgende trin, tips og advarsler, og beslutte, om du er i stand til sikkert med saltsyre (kendt kemisk som saltsyre). Må ikke købe saltsyre, indtil du har læst, forstår og er rede til at følge alle flaskens retninger og advarsler. Denne ting er meget stærk! Hold det væk fra børn og kæledyr. Saltsyre er ikke en mulighed, hvis du er tilsluttet et septisk system, da det vil dræbe de bakterier, der gør systemet til at fungere, så du skal kun bruge "septisk sikker" metoder og rengøringsmidler, medmindre toilettet er fjernet for at være rengøres med syre.

 1. 1
  Sluk for vandet til toilettet og skyl. Bruge et stempel og / eller en svamp og fjerne vandet tilbage i skålen, så syren vil rense skålen til bunden (herunder kritiske jet-hul).
 2. 2
  Brug et klart stykke af poly-film (eller en klar affaldspose) og bånd til at dække den øverste del af skålen og samtidig bevare en visning af skålens indre rand. Jo strammere forseglingen jo bedre. Bare dække skålen portion, omfatter ikke sædet.
 3. 3
  Maksimer ventilation ved at placere en kørende ventilator i badeværelset vinduet til at udtømme luft. Også åbne alle andre vinduer i hjemmet. Hvis du har et badeværelse udstødning fan, vende det på også.
 4. 4
  Tag dækslet og isæt en plastik (ikke metal!) Tragt i overløbet røret. Se "Ting du skal" nedenfor om den korrekte størrelse af tragten. Hvis der er et påfyldningsrør på toppen af ​​overløbsrøret, forsigtigt tage det ud først.
 5. 5
  Bær handsker, maske og øjenbeskyttelse. Du bør også bære en forklæde og gummistøvler for at beskytte dig selv. Også, bør du have en lige så beskyttet assistent fast holde tragten i overløbet røret, så det ikke kan falde ud. Syren kan splatter og en drop kan såre dig!
 6. 6
  Hæld forsigtigt syre gennem tragten, hurtigt nok, at det begynder at flyde ud af hullerne i toiletkummen rand, men ikke så hurtigt, at tragten overflow eller falder ud, da dette ville splash syre og være yderst farlig. Du vil kun brug for omkring 0,5 til 1 gallon syre. Efter hælde, dække overløb rør med en sandwich pose og elastik, så lad badeværelset og lukke døren bag dig. Lås døren, hvis børn er i huset og gøre helt sikker de bliver derfra.
 7. 7
  Efter 1 time fjernes sandwich posen og erstatte påfyldningsrøret til overløbsrøret. (Hvis du har valgt en svagere syre dette skal forlænges til mindst natten over.) Tænd for vandet og skylle et par gange. Ekstra flushes er tilrådeligt i ældre huse med jern drænrør, som langvarig kontakt med koncentreret syre vil ødelægge dem. Kontroller fælg huller for korrekt flow. Gentag proceduren, hvis nødvendigt, eller hvis der er tilovers saltsyre, fordi det ikke er sikkert at opbevare denne ting omkring huset. Denne syre er så stærk, at det ofte æder gennem plastbeholderen, hvis det opbevares i lang tid, og det er simpelthen ikke sikkert at have den liggende.
 8. 8
  Færdig.

Advarsler

 • Saltsyre kan ødelægge tanken flapper, tanken til skålen gummipakning, og eventuelle metaldele på ældre toiletter såsom overløbsrør. Hvis du ikke har evnerne til at udskifte disse dele selv, overveje at bruge en af ​​de svagere syrer eller købe et nyt toilet.
 • Skyl tragten godt efter brug og ikke genbruge den til mad.
 • Bland aldrig husholdningskemikalier! Det kan skabe voldsomme reaktioner som spray kemikalier uventet og ukontrollabelt, blindhed eller forbrændinger, frigør store mængder af giftige gasser, og frigive varme, der kunne knække toilettet. Hvis du har toilet-rengøring træpiller i dit toilet tank, bruge gummihandsker til at fjerne dem og sted i en ren, forseglet plastikbeholder, så skylles at rydde tanken, før du bruger andre kemikalier. Hvis du rengøre toilet med toilet bowl kemikalier skylles adskillige gange før at tilføje noget andet kemisk til toilet. Hvis du har brugt afløbsrens, skylle dem væk adskillige gange og tillade masser af tid, før du tilføjer saltsyre eller andre toilet kemikalier.

Ting du behøver

 • Bucket
 • Wire bøjle
 • Mirror
 • Skål pensel
 • Saltsyre, 1 Gallon (Findes på isenkræmmere, pool forsyninger, & target / Walmart årstidsbestemte.)
 • Tape
 • Klar plastfilm eller en klar affaldspose
 • Sandwich taske
 • Tragt (Dette skal være plast, så stort som muligt, og skal passe stramt ind i toilet tank overløbsrør.)
 • Gummihandsker (2 sæt, for du og en assistent)
 • Sikkerhedsbriller (2 sæt) & to OSHA godkendte masker designet til syredampe
 • Forklæder (2)
 • Gummistøvler (2 sæt)
 • Elastik