Wkidk

Hvordan at fastsætte en utæt bruser hoved

Fastsættelse af en utætte bruser hoved, når lækagen er i join mellem rør og hoved.

Steps

Hvordan at fastsætte en utæt bruser hoved. Fjern gummipakning inde i brusebad hovedet at inspicere.
Hvordan at fastsætte en utæt bruser hoved. Fjern gummipakning inde i brusebad hovedet at inspicere.
 1. 1
  Skru brusehovedet. Brug en skruenøgle, hvis nødvendigt.
 2. 2
  Fjern gummipakning inde i brusebad hovedet at inspicere. Hvis pakningen efterlader sorte goo på fingrene, det skal udskiftes.
 3. 3
  Match den gamle ring til den nye at vælge den rigtige størrelse.
 4. 4
  Anbring ringen i bruser hoved. Det vil tage en lille indsats for at skubbe på plads. Sørg for, at ringen ligger fladt inde i hovedet forsamling.
 5. 5
  Vikl teflon tape omkring rørtråde røret (ikke bruser hoved). Wrap i de samme retninger trådene flow, og helt dækker gevind område uden at dække den glatte rør. Brug omkring to wraps af tape trukket temmelig stram. Du bør være i stand til at se højderygge af trådene, men de bør ikke være at skære gennem båndet.
 6. 6
  Tear tape at adskille fra spolen.
 7. 7
  Tråd brusehoved på plads, vender indtil hovedet er hånd-tight.
 8. 8
  Test reparation ved at aktivere vandet. Hvis der ikke er lækage fra sømmen, er du færdig!
 9. 9
  Hvis der stadig er en utæthed, skrues hoved og re-skrue.
 10. 10
  Test.
 11. 11
  Hvis lækage er næsten væk, ved hjælp af skruenøgle, slå bruser 1/2 omgang yderligere. Overspænd ikke, risikerer du at stripning trådene.
 12. 12
  Test.
 13. 13
  Hvis lækagen fortsætter over en næsten umærkelig "Welling" starte forfra, erstatter teflon tape lidt strammere, og med en ekstra wrap tape. Hvis røret er meget gammel, kan trådene bæres nok til at kræve ekstra bånd.

Tips

 • Sørg for at bruge ægte Teflon tape og ikke bare nogen blikkenslagere tape. Ægte Teflon tape virker meget bedre, og det er værd at lidt ekstra det koster.
 • Hvis dit brusehoved ikke løsner let, pels joint med marine gelé eller hvid lithium fedt og lad det sidde i en time eller mere. Prøv ikke at tvinge hovedet! Du kan fratage det fælles, knæk hovedet, eller (værst af alt) knække feeder røret.
 • Hvis du ikke ønsker at udskifte dit brusehoved, kigge efter en lækage reparation produkt. Den hurtigste løsning er lysaktiveret harpiks, løser lækager i 30 sekunder.
 • En anden mulighed, hvis bruser hoved ikke løsner, er at udskifte hele bruser arm. Typisk en ny 6 "brusearm kan købes hos din lokale home forbedring butik. Følg vejledningen på pakken for at skrue den gamle bruser arm og skru derefter i den nye shower arm. Sørg for at bruge blikkenslagere tape eller rør dope til enden skruet ind i hovedledningen. Fastgør derefter ny bruser hoved til den nye arm. Sørg for at tjekke for utætheder.

Advarsler

 • Det er vigtigt ikke at stramme det fælles, som du risikerer stripning trådene og revner hovedet forsamling.
 • Start med ikke mere end 2 wraps af tape. Bruge for meget tape resulterer i en dårlig pasform, og din første test kan vaske loftet!
 • Denne artikel antager, at problemet er fra bruser hoved, og ikke et resultat af for eksempel, bruser hoved / vandhane håndtaget forsegling ufuldstændigt.

Ting du behøver

 • Teflon tape. Denne funktion er tilgængelig i VVS sektionen fleste hardware afdelinger.
 • Sortiment af O-ringe til vandhane reparation.
 • Rørtang eller skruenøgle.