Wkidk

Sådan bage kyllingebryst

Et dygtigt bagt kyllingebryst kan være stjernen i ethvert måltid, og du vil mestre processen med praksis. Her er en trin-for-trin guide til at få dig i gang.

Steps

Sådan bage kyllingebryst. Skyl kyllingen i koldt vand.
Sådan bage kyllingebryst. Skyl kyllingen i koldt vand.
 1. 1
  Afrime kylling. Der er et par måder at optø kylling, afhængigt af hvor langt foran du planlægger. Flytning af pakken fra fryseren til køleskabet 24 timer før madlavning er den letteste metode. Hvis du beslutter dig for at lave mad kylling et par timer før et måltid, tage brysterne ud af emballagen og læg dem i en fryser-størrelse genlukkelig plasticpose. Fordyb posen i skål med koldt (ikke varme eller varmt) vand i 1 til 2 timer. Optøning kylling i mikrobølgeovnen bør være en sidste udvej - det delvist kokke brystet hos konserveringsmidlet væske med hvor det blev pakket, og kan føre til en dårlig smag.
 2. 2
  Skyl kyllingen i koldt vand. Når du har optøes hønen, hold brystet under koldt rindende vand for at rense ud af de konserverende væsker, der bruges til at pakke det. Hvis du vil, kan du bruge køkken saks til at afskære fedt eller uskøn årer. Dup dem tørre med køkkenrulle.
 3. 3
  Marinade eller saltlage kylling, hvis det ønskes. Mens valgfri vil marinering eller saltning din kylling indgyde det med smag og fugt. Brug en skål eller en stor genlukkelig plasticpose til enten proces, og lad kyllingen sidde i køleskabet i 2 til 8 timer. Du kan personliggøre din marinade eller saltning løsning passer til din egen smag, og der er uendelige variationer til at prøve. Her er nogle til at få dig i gang.
  • Brug en salatdressing marinade. Hæld en kop eller to af italiensk, balsamico eller anden vinaigrette-typen i en lille skål. Tilføj enhver kombination af hakket hvidløg, groft salt, peber, citrus (citron, lime eller appelsin) juice eller urter såsom rosmarin og oregano. Piskeris sammen og bruge som marinade. Du kan også indstille nogle afsat til at gå med en side salat.
  • Lav en saltning løsning. Saltet i saltlage vil hjælpe kylling absorbere fugt. Bland groft salt i en kop eller to af varmt vand. Hæld blandingen i en skål med koldt vand. Tilføj peber, hvidløg pulver, citrus (citron, lime eller appelsin) juice eller urter såsom rosmarin eller spidskommen.
 4. 4
  Forvarm ovnen. Forskellige opskrifter kan kalde for forskellige temperaturer og dermed forskellige kok gange. En standard ovntemperatur til at bage en kyllingebryst er 350 grader Fahrenheit (177 grader Celsius). Husk, du ønsker kylling til langsomt at bage hele vejen igennem, bagning på et væsentligt højere temperatur vil kokken udenfor for hurtigt og gøre brystet tørt.
 5. 5
  Forbered en bradepande. Beklæd en bradepande eller bagepapir med alufolie, og pels folien med en non-stick madlavning spray. Det gør ikke kun at fjerne den færdige kyllingebryst fra panden lettere, men det vil fremskynde oprydning.
 6. 6
  Placer kyllingen på et fad og tilsæt krydderier. For en sprød ydre bryst, børste kyllingen i olivenolie. Tilsæt salt, peber, citron peber, rosmarin eller hvad krydderier du foretrækker på toppen.
 7. 7
  Bages i 20-30 minutter. Watch indtil saft fra kyllingen køre klar. Mens kyllingen bliver kogt, vil dens saft have en hvid farve til det. Når det har været fuldt kogte, er det let at se overgangen til en klar væske.
  • Tjek doneness med en kød termometer. Termometret vandret ind i enden af ​​den kylling, sigter til midten af ​​brystet. For en helt kogt kylling, bør termometeret læse mellem 160 til en 165 grader Fahrenheit (71-74 grader Celsius).
 8. 8
  Lad kyllingen sidde i fem minutter. Tillade kylling til "hvile" uden for ovnen i et par øjeblikke afregner smag og afslutter tilberedningen - hønen vil stadig lave mad til lidt efter du har fjernet det fra varmen. Efter 5 minutter er gået, fjernes fra fadet og tjene.

Advarsler

 • Hvis du skærer åben bryst og finde kødet pink og boblende, sætte det tilbage i ovnen. Det er bedre at spise tørt, overcooked kylling end at risikere salmonellaforgiftning.
 • Pas på salmonella. Rå kylling er en fælles bærer af salmonella. Heldigvis kan bakterierne dræbes med komplet madlavning, men sørge for at altid vaske dine hænder efter berøring rå kylling. Umiddelbart bortskaffe enhver marinade eller saltning løsning og placere redskaber bruges på rå kylling i vasken eller opvaskemaskinen. Vask ned din prep område med en rengøring løsning.