Wkidk

Hvordan til at folde i æggehvider

Folding æggehvider i en kage dej til en engel mad kage (vist her), et eller ekstra fluffy vafler kræver lidt øvelse. Æggehviderne inkorporeres for at gøre en fluffier, lettere dej, og så skal man passe bruges til at holde fra over blande fluffy karakter æggehviderne væk.

Steps

Hvordan til at folde i æggehvider. Vælg meget frisk, og meget koldt.
Hvordan til at folde i æggehvider. Vælg meget frisk, og meget koldt.
 1. 1
  Vælg meget frisk, og meget koldt. Vælg store eller ekstra store æg til at gøre adskille dem lettere. De bedste resultater opnås med meget friske æg, da protein "strenge", der forårsager afstivning af de hvide nedbryde over tid.
 2. 2
  Adskil æg, være omhyggelig med ikke at få nogen eller shell stykker blandet med dem. Du kan enten forsigtigt bryde æggeskallen i halve, og hold den over en skål for at gøre det muligt for æggehvide at hælde langsomt, mens blommen forbliver i skallen eller placere hele æg i en flad skål og hæld det hvide uden at bryde æggeblomme. Begge metoder kræver praksis.
 3. 3
  Tillad æggehviderne at opvarme til stuetemperatur. Du kan gemme de æggeblommer for anden opskrift, såsom hjemmelavet mayonnaise.
 4. 4
  Placer æggehvide (r) i en lige sidet skål med en rundere bund, og bland ved middel eller høj hastighed med en el-mixer.
  • Hold blanderen bevæger sig rundt langs indersiden af ​​skålen, så alle indholdet blandes ligeligt og grundigt.
  • Pisk hvide indtil de er ensartet hvide og stive og danner bløde toppe. Dette er et kritisk trin.
  • Nogle kogebøger anbefaler at tilføje en lille mængde, som regel mindre end 1/4 tsk af fløde af tandsten til at hjælpe med at slå.
 5. 5
  Put omkring en tredjedel af de piskede æggehvider i dejen, og bland det i at "moderere" dejen, hvilket vil gøre det lettere at blande i resten af æggehvide.
 6. 6
  Hold skålen over røreskålen indeholder dit dej, og vip den, så æggehviderne glide ud i dejen. Ved hjælp af en stor spatel, en sti skære ned midt i blanding med kanten af ​​spatel. Vend derpå forsigtigt halvdelen blandingen over på den anden halvdel. Fortsæt med at skære ned i midten og dreje en del over. Må ikke røre. Formålet med foldning er at fastholde den luft du har slået ind i hvide. Vær omhyggelig med at kun at arbejde dejen nok til at indarbejde de hvide, og aldrig bruge en elektrisk mixer til dette skridt.

Tips

 • Dette vil fungere endnu bedre, hvis du bruger en stor metal ske eller en palet kniv til "skære" æggehviderne i blandingen.
 • Må ikke tilføje æggehviderne, indtil du er klar til at begynde madlavning dit projekt. Sommetider lagkager kan kræve køling forud for den egentlige madlavning, men foldede æggehvider tendens til "nøjes" temmelig hurtigt, mister fordelen ved at have føjet dem til at begynde med.
 • Æg ved stuetemperatur pisk bedre end æg lige ud af køleskabet.
 • Sørg for at alle øvrige ingredienser blandes grundigt efter opskriften, du bruger, før du tilføjer æggehviderne.

Advarsler

 • Ikke forurener æggehviderne med noget før slå dem - sørg for dine skåle, skeer og piskning redskaber er meget rene og tørre, før du starter.
 • Altid folde lysere ingrediens (æggehvide) i tungere ingrediens (dej).

Ting du behøver

 • En elektrisk mixer.
 • En stor spatel.
 • Skål.
 • Friske æg.