Wkidk

Hvordan til at bryde et æg med en hånd

Professionelle kokke generelt bruge den ene hånd til at bryde som et middel til at spare tid. Dog kan således også være en sjov måde at imponere venner og familiemedlemmer. Med disse instruktioner og en lille praksis, vil du være en mester på ingen tid!

Steps

Hvordan til at bryde et æg med en hånd. Saml et æg og holde den med alle fingre.
Hvordan til at bryde et æg med en hånd. Saml et æg og holde den med alle fingre.
 1. 1
  Saml et æg og holde den med alle fingre. Tommel-og pegefinger skal holde den ene ende, mens din anden og tredje fingre trykker den anden ende mod hælen af ​​din håndflade.
 2. 2
  Knæk ægget (én hånd) på en kant: typisk den øverste kant af beholderen du er ved at sætte indholdet i. Du kan også knække æg mod en flad overflade, som nogle mennesker finder mindsker chancen for at bryde, og forhindrer æggeskal overfladebakterier komme ind indholdet. Enten måde, sørg anslagspunktet er mellem tommel-og pegefinger og resten af ​​fingrene.
 3. 3
  Nem ægget hinanden på begge sider af revnen, holder tommel-og pegefinger på samme sted. Derefter adskille de to stykker shell.
 4. 4
  Hold øve med din dominerende hånd, derefter skifte til den anden hånd. Professionelle kokke ofte bryde æg to ad gangen til at skære forberedelsestid fra opskrifter, der kræver nogle gange snesevis af æg. Desuden, når du kan gøre det med begge hænder på samme tid, vil du se temmelig cool.
 5. 5
  Færdig.

Tips

 • Som nybegynder, æggene i en separat beholder end den endelige bowl, du vil lægge æggene i. Denne måde knække, er det lettere at fjerne skaller, der falder ned i skålen.
 • Hvis du har problemer i første omgang, så prøv at vende ægget og fortsætter crack længere omkring ægget, hvilket gør det lettere at trække åbne.
 • Sommetider ser bort fra ægget hjælper. Denne måde er du ikke koncentrere alt for hårdt, og kan udvikle dine egne "touch".

Advarsler

 • Hold et håndklæde og desinfektionsmiddel handy at rydde op spild. Dette vil bidrage til at undgå kontaminering af andre fødevareprodukter, der kan komme i kontakt med den samme overflade.
 • Gør ikke dette i butikker, før du køber æggene. Disse æg er ikke din, og de hører til ejeren og / eller lederen af ​​butikken, vil de ikke være glade, og de vil fortælle dig at betale bøden, og / eller de vil være at kalde politiet.