Wkidk

Sådan at skære en banan før det skrælles


Som titlen, er dette en smart trick, hvor du kan aflevere en uåbnet banan til en ven eller et familiemedlem, og da de skræl lagene off, meget til deres glæde og overraskelse, de vil finde det at være allerede skåret i perfekte skiver.

Steps

Sådan at skære en banan før det skrælles. Stealthily sikre en banan der er klar til at spise.
Sådan at skære en banan før det skrælles. Stealthily sikre en banan der er klar til at spise.

Metode 1

 1. 1
  Stealthily sikre en banan der er klar til at spise. Du ønsker ikke en, der er for grøn, eller har for mange mørke pletter. Ideen er, at din ven eller et familiemedlem rent faktisk ønsker at spise det.
 2. 2
  Find en lille nål, som er mindst lige så lang som diameteren af banan.
 3. 3
  Find et af sømmene af banan, og indfør nålen i udgangspunktet. Når bananerne skrællet, vi normalt trække dem fra hinanden langs sømme. Dette punkt kan være på toppen eller bunden af ​​banan.
 4. 4
  Skub nålen forsigtigt gennem huden og ind i banan. Skub det langt nok til at nå til den anden side, men ikke punktere igennem.
 5. 5
  Uden brud på indgang af hullet, flytte nålen frem og tilbage, hvilket skaber en ren skive inde i banan.
 6. 6
  Når du er tilfreds med, at stedet er blevet skåret, trækkes forsigtigt nålen ud af stedet, bevæge sig op (eller ned) bananen omkring 1/2 "/ 1.2 cm, langs sømmen, og sæt nålen. Gentag trin 5 og 6.
 7. 7
  Fortsæt denne proces, indtil du er færdig.
 8. 8
  Præsenter uskrællede banan til en ven. Se deres overraskelse, da de skræl det og så opdage banan allerede skåret.

Metode 2

 1. 1
  I stedet for at bruge nålen til at skære banan, få nogle længde tråd.
 2. 2
  Brug af nål og tråd som i syning, skal du indtaste banan på et tidspunkt, og gå 1 til 2 cm til den ene side, og afslutte banan.
 3. 3
  Indtast den eksisterende udgangsstedet med din nål og tråd, og fortsætte som i trin 2, indtil du har gået hele vejen rundt om banan.
 4. 4
  Afslut nålen i din oprindelige post hul.
 5. 5
  Træk begge ender af tråden, og tråden vil skive banan meget rent.
 6. 6
  Vær kreativ: Ved hjælp af denne metode kan du skabe interessante mønstre. Forsøge at gøre en spiral eller trekant banan stykker.

Tips

 • Praksis! Prøv det ud for dig selv, før at vise det til nogen anden. Sørg for at du har perfektioneret skive, da brikkerne ikke altid falder fra hinanden perfekt. Og desuden får du en god, pre-skiver måltid!
 • Efter at have udført det trick, ikke tillader dine venner eller familie til at undersøge skræl, som de kunne mærke de små nåle huller.
 • Dette trick virker også godt med små børn-de er for unge til at indse, at det ikke er "magiske", og de vil ikke sætte spørgsmålstegn ved dine evner, enten!
 • Kanylen på kamme og blå mærker, snarere end midten af ​​sletterne, vil bidrage til at skjule indgangspunkter.

Advarsler

 • Efterlad ikke nålen i banan.
 • Da nåle ofte kan erhverve bakterier, skal du sørge for at få en ren nål, og hvis det er muligt, kog det i varmt vand. Brug ikke sprit eller hånd sanitizer at rense nålen, som de indeholder Isopropyl som er giftig. Hvis du er bekymret for noget af dette, så prøv at bruge en tandstikker i stedet.
 • Nåle er skarpe, så vær omhyggelig med ikke at skade dig selv.