Wkidk

Sådan at spille med en stor papegøje


Papegøjer er følsomme, intelligente fugle, der har brug for en masse af stimulation. De er "flok væsener", der nyder at gøre ting med dig. Her er nogle måder at lege med dem og holde dem aktive og underholdt.

Steps

Sådan at spille med en stor papegøje. Roter et udvalg af flere forskellige legetøj gennem deres bure hver uge.
Sådan at spille med en stor papegøje. Roter et udvalg af flere forskellige legetøj gennem deres bure hver uge.
 1. 1
  Roter et udvalg af flere forskellige legetøj gennem deres bure hver uge. Araer og kakaduer brug for to typer legetøj: holdbare puzzle-typen dem til at besætte deres lyse sind og (for det meste) modstå deres tygge, og sikre materialer såsom ubehandlet træ og pap, at de kan rippe op og ødelægge hver dag.
 2. 2
  Tag din papegøje i badeværelset, når du udfører din "grooming aktiviteter" hver morgen. Papegøjer finde tandbørstning sjove og fascinerende. De vil forstå, at dit hår-kæmning er en form for pudse egne fjer. Og de fleste papegøjer vil elske bader med dig, som skal minde dem om fædrene regnskov. Forvente meget overstrømmende skrigende og andre papegøje dumhed at resultere.
 3. 3
  Play "håndklæde spillet." Sæt dig ved et bord med din papegøje på bordpladen. Fold dine arme på bordet, sætte dit hoved ned på armene, og drapere et stort fluffy bad håndklæde over hovedet. Din papegøje vil ikke være i stand til at modstå kører op til kanten af ​​håndklæde og løfte det op med sit næb, så han kan smutte nedenunder for at være sammen med dig.
 4. 4
  Play "kassen spillet." Først præsentere din papegøje med en mellemstor kasse med noget sjovt inde til at tygge op som en stor wad af aviser. Når han er travlt tygge, få et interessant udseende køkken redskab som en stor, skinnende slev og forsigtigt trykke med det på den side af kassen. Dette vil grab hans opmærksomhed. Bank forsigtigt støbeskeen tættere og tættere indtil du dyppe den kortvarigt til syne. Dette burde få en enorm reaktion - muligvis en fuld puff-out, hvis du har en kakadue. Gentag med forskellige køkkenredskaber til maksimal sjov og stimulering.
 5. 5
  Træn din papegøje med "klappende spil." Placer din papegøje på bagsiden af ​​din hånd og forsigtigt bevæge din hånd op og ned eller razzia din hånd i figur-ottere. Din papegøje vil baske sine vinger som du bevæger ham gennem luften. Stoppe og give den stakkels fyr en pause, når han begynder at trække vejret hårdt.

Tips

 • Du kender din papegøje nyder selv, når han bobs hans hoved op og ned, gør en masse øjenkontakt og clacks næbbet gentagne gange!
 • Altid være opmærksom på din papegøje humør. Hvis din papegøje går igennem en fældningen, og ikke har lyst til at spille, bare sidde stille og roligt med ham og tale med ham.
 • Papegøjer er "hulrum nesters", og det er kodet ind i deres DNA til at skære jordhuler for sig selv i hule træer i naturen. Når du fange din papegøje tygge, neddeling, og ødelægger noget, altid huske, at han ikke opføre sig dårligt. Han er bare at være en papegøje.
 • Indføre nye ting forsigtigt. Fugle ser i UV farve og er meget påvirket af visuelle stimuli. Det er ikke usædvanligt for din fugl at reagere frygtsomt på et nyt stykke legetøj. Prøv at sætte den nye legetøj eller genstand på gulvet (papegøjer er ikke så skræmt af ting, der er "kortere", end de er) på tværs af lokalet, og tomme den tættere dag for dag.

Advarsler

 • Hvis du giver din papegøje træ, grene eller pap til at rippe op, sørg for at disse materialer ikke bliver behandlet med kemikalier. Træ bør begrænses til manzanita grene, fyr eller frugttræer skoven ubehandlede med pesticider. Kontakt din dyrlæge, hvis i tvivl.
 • For at undgå risiko for forgiftning, altid sørge for, at det legetøj, din papegøje vil tygge på specifikt er lavet til fugle.
 • Lade papegøjer sidder på din skulder eller lade deres siddepinde at ligge over øjenhøjde kan få dem til at føle sig dominerende og territoriale. I almindelighed er at tillade en fugl til lejlighedsvis sidde på din skulder harmløs sjov, så længe størstedelen af ​​den tid, de viser ingen tvivl om DIT dominans. Med en meget sky fugl kan det være et fantastisk spil at vise dem, hvordan kort eller høj du kan være!
 • Papegøjer kan være meget rethaverisk af deres folk, så prøv ikke håndklædet spillet, hvis du ikke er den primære bond, han kan køre under at bide dig!