Wkidk

Hvordan til at tage sig af en parakit

Er du interesseret i en kammerat, der er intelligent, godmodig og fascinerende at være med? En parakit ville gøre et glimrende valg som et kæledyr for dig, og du kan lære, hvordan man korrekt at tage sig af en her.

Steps

Hvordan til at tage sig af en parakit. Skift mad og vand dagligt.
Hvordan til at tage sig af en parakit. Skift mad og vand dagligt.
 1. 1
  Forbered buret. Beklæd buret med papirhåndklæder eller kopipapir (bedre valg end avisen) og ændre dem regelmæssigt. Opstil bur med siddepinde, vand / mad retter og legetøj. Bring fuglen hjem til roligt sted, og spille blød musik i et par dage.
  • Legetøj er nødvendig for at holde fuglen underholdt (kedsomhed kan forårsage skrigende) og sund.
 2. 2
  Anskaf en parakit. Find en velrenommeret fugl forhandleren, hvor fuglene er kendt for at være meget godt plejes. Prøv at kontrollere kvaliteten af ​​forhandleren eller dyrehandel, og om muligt, lære hvem deres opdrætter er.
  • Sørg for, at fuglene er ikke overrendt på siddepinde, og tjek for at se, at de bliver fodret ren, kvalitet fødevarer, herunder friske frugter og grøntsager.
  • Sørg for, at fuglene ser indhold, energisk og i optimal sundhed. Du kan få brug for at besøge på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, da parakitter tage lur og se døsig på tidspunkter i den normale vågne timer.
  • Undgå fugle, der forbliver på bunden af ​​buret eller har urene ventilationskanaler eller sprøde næsebor.
 3. 3
  Skift mad og vand dagligt. Lad fuglen vænne sig til dig og omgivelserne, gøre noget, men at fastholde sin mad / vand og bur, før du prøver at træne fuglen til at anbringe sig på din finger.
 4. 4
  Konverter din fugl til en sund pille kost. Frø er en meget almindelig kilde til bakteriel infektion, og kan nemt sænke sundhed og levetiden for din fugl. Bakterier kan opbygge og overvælde din fugl over tid. Fugle tilpasser sig pellets på forskellige satser, og i første omgang kan afvise dem, måske kraftigt. Dog vil normalt 90% af parakitter konvertere inden for to uger ved hjælp af følgende plan:
  • Efterlad pellets i en fødevare skål i buret hele tiden.
  • Giv fugle frø for kun én time om morgenen og en time om natten.
  • Resten af ​​den tid, de er nødt til at snack på træpiller.
  • Generelt vil 10% af parakitter, som ikke skifter om to uger skifte efter en kort periode at vende tilbage til en frø kost.
 5. 5
  Tilføj friske fødevarer ofte. Foder friske grøntsager såsom kål, rødbeder, ærter, gulerødder, persille, kogte yams, skåret æble, mandarin appelsiner, citrus, og lignende. Fødevarer kan blive klippet til barer i bur eller hakkes lille i en foodprocessor og sat i en skål.
 6. 6
  Tilbyd godbidder. Millet kviste eller "spray" er en favorit godbid, men ikke foder for meget af det (ca. 1/2 "per dag), da det er opfedning ligesom junk food. Undgå slik eller overskydende havre, som begge er opfedning.
 7. 7
  Forsøge at interagere med dine fugle dagligt i mindst 30-90 minutter. Uden regelmæssig og tilstrækkelig opmærksomhed, vil de miste interessen for menneskelig interaktion. Et par vil have tendens til at obligation med hinanden (uanset køn) og ignorere mennesker, men gennem interaktion, kan du være en del af flokken.
  • En måde at interagere med din fugl er at synge sammen, giver det bade, og hvis det ser ud til at være hurtigt droppe et mobile legetøj, samle den op. Der er en chance for det er at forsøge at spille et spil med dig.
  • Tal til det. Sommetider parakitter bliver ensomme. En god måde at få dem glade igen, er at tale med dem.
  • At få dem til at kravle op på din finger, skubbe en lille smule på deres mave, og sige "Step Up". Ved løbende at sige, vil de begynde at sige det af sig selv, og vil "Step Up", når de siger det (hvilket normalt vil være, når de kommer til en trappe / fremspring).
 8. 8
  Lad din parakit motion. Tænk over, hvordan din fugl (e) kan få motion. Mange mennesker antager, de kan bare lade fuglene i et lille bur hele dagen, hvor fuglene, der i naturen flyve og udøve en masse, ellers får fede og fedt relaterede sygdomme. Hvis trimmet, bare have et ordentligt stort bur med gode legetøj og give fuglen nogle spille tid ud af et bur hver dag. Manual-træning kan opnås ved en følsom kaste eller holde den i hånden og følsomme trække ned, indtil ser træt, vist ved tung vejrtrækning.
 9. 9
  Vær samvittighedsfulde. Parakitter er en masse arbejde, men du vil finde dem en kærlig og morsom følgesvend. De fleste vil tale, og hvor meget de lærer er virkelig op til dig. Være parat til at gøre nogle daglige pleje, vedligeholdelse og udbud af opmærksomhed og tid til at tale og lege med dine fugle, eller overveje at få en anden hobby.

Tips

 • Hvis du er gået en masse, skal du sørge for at fuglen har en følgesvend parakit, ellers bliver ensomme, og det er bare ikke fair at disse meget sociale dyr. De lever i store interaktive flokke i naturen. Du kan afspille musik, når du er væk, måske endda på en timer. Blød musik hjælper med at lette overgangen til et nyt sted.
 • Rengør rammestængerne med sæbe og vand regelmæssigt, især efter du har klippet mad til søjlerne.
 • Sørg for at dit fan er ikke aktiveret, når du lader din fugl ud. De kunne flyve ind i den og komme til skade.
 • Parakitter brug for 10 timers søvn i døgnet. De får det meste af det om natten, og lur i løbet af dagen til tider. En lav-tv er okay. Holde buret dækket hjælper dem føle sig trygge og sove bedre.
 • Må ikke spille højt musik omkring parakit eller foretage pludselige bevægelser.
 • Lad aldrig din fugl at se ud af et vindue. Det kunne flyve ind i det og sårer sig selv.
 • Har dine fugle tjekket op af en dyrlæge i første omgang og mindst en gang årligt og få en baseline sundhed læsning, når du først får fuglen. Opbevar den nye fugl adskilt først, så de ældre fuglen ikke får sygdommen, indtil du kender ny fugl er sund.
 • Lad dem klatre og lege på sikre ting.
 • Du kan bygge et reb gitter i vinduerne og / eller give dem en kravlegård, eller bygge et købe ting til at klatre på og lege med udenfor buret. En play gym er også stærkt anbefales, og vil give dem et sted at spille, mens du går om din virksomhed i dette rum - men husk ikke at efterlade dem uden opsyn nogensinde.
 • Lad dem lege lidt.
 • Der er mange sorter af "pellets" til rådighed for parakitter og de kan smage anderledes. Du kan være nødt til at tilbyde sort eller prøv forskellige dem og se, hvilke der dine fugle vil. Nogle ligne kanin mad, nogle ser rundt og frø lignende, nogle er pudret, nogle ligne smuldrer. Nogle kommer i forskellige størrelser. Du kan altid knuse større pellets ned til forskellige størrelser hele vejen til pulveret for at se om forskellige størrelser er mere tiltalende.
 • Udleje din parakit i op til en time om dagen, men sørg for at det ikke flyver væk.
 • Trim fuglens vinger, men bare så at den ikke kan flyve væk når fuld fjer. Vær forsigtig med blod fjer, fjer med belægninger og blod i them.Trim tå negle når skarpe. Næb kan trimmes med en smergel bord. Se din aviær dyrlæge for yderligere oplysninger.
 • Lad aldrig en parakit gå udenfor.

Advarsler

 • Fugle naturligvis skjule deres sygdomme for at undgå at se sårbare over for rovdyr, så du skal være meget opmærksom på, om din fugl opfører usædvanligt eller for sløv. Af den tid, en fugl viser symptomer, er det som regel temmelig syg og sandsynligvis har været et stykke tid. Se en dyrlæge ASAP. Fugle har høje stofskifte, og deres tilstand kan forringe meget hurtigt uden ordentlig pleje. Fangst og behandle problemer tidligt er afgørende.
 • Aldrig fodre nogen papegøjer chokolade, avocado, kaffe, alkohol eller salt. Disse er giftige for dem.
 • Tropiske fugle tilbringer meget af deres tid under baldakinen af ​​skoven, så vær omhyggelig med at give din parakit et skyggefuldt sted at være i, hvis solen er meget varmt. Undgå at buret i fuld sol på varme dage.
 • Lad aldrig din fugl omkring katte eller hunde, selvom de virker søde. Katte og hunde vil ofte dræbe undulater. Dette er deres naturlige instinkt.
 • Parakitter får meget kolde hurtigt. Sørg for at holde dit kæledyr i et varmt miljø. Vær forsigtig, når hængende fuglebur fra loftet, da det er langt fra varmekilden i de fleste huse. Sørg for, at buret ikke er nær nogen vinduer. Det kan få meget utætte i nærheden af ​​et vindue og din fugl kan dø af denne meget lille udkast.
 • Parakitter er tiltrukket skinnende ting. Hvis du lader din fugl flyve løs, være forsigtig i køkkenet! Masser af skarpe og / eller farlige ting (f.eks spejle indrammet med malet træ eller nær toiletter, åbne toiletter, håndvaske, knive, blandere, osv.) er attraktive for dem.
 • Hvis du lader din parakit tage et brusebad, skal du sørge for at tørre det med et håndklæde bagefter. Standarden tommelfingerregel er ikke at give en fugl et bad eller brusebad efter 7 pm din tid i orden for dem at tørre ud, før de går på vågeblus.
 • Saften på stedsegrønne træer er giftig for mange tropiske fugle, så hvis du har en levende krans eller juletræ, du sætte fuglen i et andet rum langt væk fra selv lugten af ​​stedsegrønne. Fuglen kan være tiltrukket af skinnende dekorationer, så vær meget forsigtig.
 • Vær særlig omhyggelig, dampe, spray og kemikalier i huset, da parakitter er meget modtagelige for dem. Burnt Teflon er meget giftig for dem, så prøv ikke at bruge anti-stickware (f.eks nonstick stegning fans), og hvis du gør, være sikker på ikke at brænde gryden. Sundere for dig ikke at bruge disse.
 • Altid kontrollere, at træet pågældende ikke er giftig for undulater, før de giver din fugl nogen form for plante eller filial. Mange typer er giftige!
 • Må ikke bekymre dig, hvis en af ​​dine fugle er inde i en rugende hus, hun er sandsynligvis i gang med at lægge æg. Må ikke forstyrre hende, når du tror det sker, fordi det kan bryde deres æg.
 • Tag stærke forholdsregler ikke at lade din fugl flugt, hvilket betyder sandsynligvis klipning deres vinger og minde familiemedlemmer, sætte skærme på døre og vinduer, og tænker meget strategisk. Hvis parakit undslipper, vil det højst sandsynligt dø af eksponering og forvirring.
 • Frø opbevares ofte i siloer efter høst, hvor rotter spise og afføring på det, og selvom vasket, bakteriel rester tilbage, og kan ikke elimineres ved frysning eller microwaving.

Ting du behøver

 • Vand
 • Legetøj
 • Fødevarer
 • Cuttle knogle
 • Mineral blok
 • Cage
 • Hirse spray (afgørende for uddannelse parakit at flyve til en finger eller aborre på det)