Wkidk

Sådan hånd træne en parakit


Som du måske har set før, kan parakitter sidde på din hånd eller finger. Parakitter er meget smart dyr, og hvis du lige fået en, ville du sikkert vælge at træne det at være din nye ven. Denne guide vil fortælle dig, hvordan man laver en dejlig, omgængelig hånd-uddannet parakit.

Steps

Sådan hånd træne en parakit. Giv passende omgivelser, som kan være afgørende for en parakit liv.
Sådan hånd træne en parakit. Giv passende omgivelser, som kan være afgørende for en parakit liv.
 1. 1
  Giv passende omgivelser, som kan være afgørende for en parakit liv. Må ikke sætte parakit (r) i et mørkt rum, der er stille. Hvis dit værelse er lyst og du interagerer med parakit, vil det føles behageligt.
 2. 2
  Vent omkring en uge før du påbegynder træningen, så fuglen kan få akklimatiseret til sine nye omgivelser. Sørg også for, at din parakit der bruges til din tilstedeværelse. Han burde være bekendt med at du er rundt, fordi du ændrer sin mad og vand hver dag. Du skal sidde ved siden af ​​buret hver dag, så meget som du kan, og bare snakke med din fugl. Han har brug for at vænne sig til lyden af ​​din stemme.
 3. 3
  Opnå din hunds tillid. For den første dag af uddannelse, åbnes langsomt døren og læg din hånd på bunden af ​​buret, og lad det hvile der. Tal med din parakit. Læs en bog højt, eller bare snak om om ingenting i særdeleshed.
  • Må ikke flytte hånden. Bo stadig, men fortsætte med at tale i en beroligende stemme.
  • Masser af parakitter kan flyve rundt eller squawk på dig. Dog forbliver stadig så det kan fastslå, at intet vil ske på dette tidspunkt.
 4. 4
  Gentag det forrige trin hver dag, men fremskridtene ind i buret. Hver dag, bevæge din hånd lidt længere ind, end dagen før, indtil du når frem til aborre. Den parakit bør indse efter et par dage af din hånd er i buret er intet at frygte, og det vil blive en del af, hvad den forventer i hans daglige rutine.
 5. 5
  Flyt din hånd mod parakit. Fuglen vil indse nu, at hånd i sit bur er ikke noget at frygte, men det vil højst sandsynligt begynde at flyve og squawk hvis du prøver og røre ved det. Det kan være en langsom proces, men igen, du nødt til at gentage disse daglige indtil parakit bruges til dig.
  • Når du er i stand til at få din hånd tæt på, tæt nok på fuglen til at røre den, starte ved at sætte fingeren mod det fødder.
 6. 6
  Det kan reagere ved enten at flyve fra din hånd eller være modig og intensivering på din hånd. Oftere end ikke det er den første mulighed, men vær vedholdende. Gå videre til næste trin, når din parakit vil optrappe på din hånd og sidde der med komfort.
  • Så snart parakit er på din finger siger sagte, men også fast, "step up" - eller lignende.. Må ikke forskrække den. Hvis du siger det hver gang, når hun eller han kommer på din finger, så snart du være i stand til at sige "op", og parakit vil hoppe på.
 7. 7
  Flyt din finger rundt langsomt. Ved nu fuglen bør virkelig stole på dig, og det skulle snart være fortrolig med din flytte den rundt. Bruge tid plukke den op og slippe det ud på forskellige siddepinde rundt i buret.
 8. 8
  Tag parakit ud af buret (ved at lade det anbringe sig på din finger). Husk, at det har brugt lang tid inde i buret og vil blive forståeligt bange. Dette kan tage et par dage.
  • Hold døre og vinduer lukkede, så din fugl ikke undslippe.
 9. 9
  Øv de forrige trin, indtil din parakit er meget behagelig. Det skulle snart være nogen problemer med at få ham eller hende ud af buret.
 10. 10
  Start med at tale med fuglen. Brug en blid, rolig stemme. Flyt ikke pludseligt eller foretage nogen høje lyde.
 11. 11
  Lad fuglen til at sidde på andre dele af din krop. Dette omfatter hoved, knæ, arm osv. Du kan træne ham til at sidde overalt, så længe du tager tingene meget, meget langsom, så din fugl føles sikkert. Så bare tage din tid!

Tips

 • Det er yderst vanskeligt at træne mere end en fugl på samme tid, hvis du har flere parakitter end holde dem adskilt under træning.
 • Hold parakit interagere med mennesker en masse, så han kan vænne sig til masser af mennesker bliver omkring ham.
 • Tålmodighed er en dyd, når det kommer til Parakeet uddannelse. Tage tingene langsomt.
 • Sigt efter en yngre parakit. Yngre fugle kan justere til uddannelse bedre end ældre birds.But kan du altid få en ældre fugl vil det bare tage længere tid.
 • Hold dine hunde eller katte, hvis du har dem væk fra fuglen, fordi det kan skræmme dem, og de kan flyve væk.
 • Opmuntre og derefter belønne din parakit med mad. Også, glem ikke at rose dem, når de har gjort noget godt.
 • Beroligende musik vil hjælpe berolige fuglen.
 • Tag din parakit hele huset med ham på hånden, skulder, osv. Dette vil få ham vant til omgivelserne i huset.
 • Alle uddannelsen af ​​en parakit afhænger af, hvor du fik ham fra. Hvis du fik ham fra en hånd-hævet parakit hus, normalt kører med en hjemme-opdrætter bør uddannelse være hurtig og nem. Men hvis du fik ham fra en dyrehandel, kan han være nervøs og være bange for mennesker, så det gør for hårde training.But hvis du ønsker at vedtage, bør du gå til en phoenix landing begivenhed.
 • Hvis din parakit er vant til huset, og du ønsker at tage ham ud uden at ham rundt, sætte ham på en vindueskarm. De vil gerne se det udendørs miljø, samt andre fugle, og måske kan høre en hyletonen, eller to fra eksterne fugle
 • Når du træner din parakit, altid huske ikke at foretage pludselige bevægelser eller lyde. Det vil blive forskrækket.

Advarsler

 • Må ikke haste uddannelsen processen, eller dette vil medføre fuglen at understrege, og det vil gøre at træne parakit endnu sværere
 • Efterlad aldrig fuglen i solen og sørg for at det ikke er for varmt eller koldt for fuglen at være uden at temperaturen skal være lige højre.
 • Hvis du klip dine fugle svingfjer eller søm de måske begynde at bleed.First bruge majsstivelse til at stoppe blødningen og derefter kalde en lokal dyrlæge for at få hjælp. Masser af fugle kan forbløde.
 • Hand tæmme kan tage et stykke tid. Så vær tålmodig!
 • Hvis du har andre kæledyr (hunde, katte, fritter, osv.) holde dem begrænses, hvis du ønsker at tage din fugl ud til træning. Alle de kæledyr ovenfor er rovdyr, og de vil skade en fugl.
 • Med dårlig parakit håndtering, kan parakitter blive meget middelværdi og asocial
 • At forholde sig til den tidligere advarsel kan bide være et problem. Hvis bidende opstår under træning, få den vane formindsket højre væk
 • Hvis du går rundt i huset med din fugl på din skulder, så sørg for at du ikke kører rundt og gør det ubehageligt
 • Hvis du får en baby parakit, de vil opføre sig som en teenager i en alder af to måneder. De kan gøre dig ønsker at slippe af med dem. Derfor er de fleste af fuglene kom ind krisecentre. Hvis din parakit starter handler som dette, ikke bliver frustreret. Bare vær tålmodig og snart din fugl vil komme igennem denne fase.