Wkidk

Sådan at træne din første falk


Falkejagt er en stor sport, men der er en masse tid involveret. Hvis du ikke har tid, eller viljen, så du kan lige så godt ikke gøre det overhovedet. Hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke er tålmodig kan falkejagt ikke være for dig. Du bør ikke tage op falkejagt, hvis du ønsker falken som et kæledyr, eller noget at vise. Falcons kan ikke bare sættes i skabet, når du er færdig med dem. Det tager tid og engagement, men belønningen i sidste ende er det værd.

Steps

Sådan at træne din første falk. Forsøg ikke at forsøge at træne enhver fugl, medmindre du har været på kursus og har adgang til en mentor.
Sådan at træne din første falk. Forsøg ikke at forsøge at træne enhver fugl, medmindre du har været på kursus og har adgang til en mentor.
 1. 1
  Forsøg ikke at forsøge at træne enhver fugl, medmindre du har været på kursus og har adgang til en mentor. Alt for mange fugle er tabt og dræbt af manglende erfaring. Du skal også have en licens til at gøre falkejagt. I Europa skal du have statslige og føderale tilladelser sammen med en jagttegn. IKKE fange en falk og flyve det, indtil du har fået din falkejagt licens.
 2. 2
  Før du gør noget, se på de falkejagt love i dit område. Hvis du bor i Europa, skal du kontakte staten fisk og vildt afdeling og bede om en falkejagt Packet.
 3. 3
  Sørg for at læse hver bog, du kan, og købe alt det udstyr du har brug for, før du får din fugl. Telemetri er et absolut must - du kun miste din fugl en gang.
 4. 4
  Find en sponsor (mentor) for at guide dig. Denne sponsor skal allerede have gjort falkejagt i mindst to år og være villig til at tage sig tid til at lære dig.
 5. 5
  Som lærling falkoner i Europa, kun du har muligheder for en rød-tailed hawk eller en europæisk tårnfalk for en fugl (medmindre statens love angiver andet). Det er tilrådeligt at starte med en rødhalet, da de er mere tilgivende, når det kommer til fejltagelser. Hvis du ikke er en lærling, men en generel, overveje en Harris høg til din første fugl, som de er intelligente og i stand til at fange spillet. En kvindelig Lanner gør en ideel første falk. Må ikke få en vandrefalk eller Gyr hybrid som et første fugl, helst mere, end du ville købe en Porsche som din første bil.
 6. 6
  Hold fuglen i huset i løbet af dets første uger med dig. Jo mere den ser af familien, de mere "bemandet" bliver det.
 7. 7
  Først lærer falken til hop eller flyve til handske på din næve. Så snart den spiser på handsken derefter introducere det til lokke.
 8. 8
  Nøjes med en hurtig flyvning over to flyvninger, som kun kommer efter megen rode rundt. Hvis fuglen ikke kommer med det samme, og derefter sætte lokke væk i et par minutter. Fuglen skal vente på dig, du skal aldrig vente på fuglen. Det vil forsøge at uddanne dig. Du skal faktisk træne det.
 9. 9
  Når du flyver til lokke, så lad fuglen fange det hurtigt til tider. På den måde vil det altid forsøge hårdt og tror, ​​det har en chance. Hvis det fanger den, lad det få det. En kede fugl er en fugl tabt.
 10. 10
  Man falken til emhætten tidligt og selv efter hooded går godt, fortsætte med at gøre hætte øvelser hver dag. Der er ingen undskyldning for at holde en fugl hætteklædte hvis den ikke rejser eller i tæt, tvungen selskab med andre folks fugle.
 11. 11
  Hold alt rene og pæne - hele tiden. Dirt racer sygdom og er en skændsel for sporten.
  • Feed en god kvalitet, varieret kost. Quail er en meget nærende hæfte og falke vil spise dem, hvis introduceret til dem unge. Mus gøre en god hæftning.
  • Hold Jesses smidig med en ordentlig læderfedt eller lignende fedt.
  • Lad aldrig nogen, der er ikke en falkoner pleje til din fugl, selv for en dag.
  • Ofte, men ikke altid, at give fuglen en tidbit når du går tæt på det eller flytte det. Det bør debat for dig, ikke væk fra dig. Tilskynde den til at hoppe op til din handske til en tidbit, når det er godt bemandet, ikke som et første skridt i uddannelse.
  • Få det bruges til mange ting, såsom hunde og biler på en kontrolleret måde, så de plejer være bange. Én forskrækkelse kan spook det i lang tid, men en fugl bliver roligere, hvis det bruges til hverdagens distraktioner.
  • Hvis en eller anden grund, er du ikke sikker på om at flyve fuglen, så gør det ikke. Hvis noget ser forkert, så stol på dine mavefornemmelse, uanset hvem der ser. Intet er så pinligt som at miste fuglen!

Tips

 • Afvejes fuglen hver dag.
 • Giv fuglen små stykker kød, når det er i nærheden af ​​dig at udtrykke din hengivenhed.
 • Giv dine falcon masser af kærlighed og hengivenhed.

Advarsler

 • Altid tale med din fugl, så det vil vænne sig til dig.
 • Må ikke vise. Fuglen er vigtigere end dit ego.
 • I falkejagt, ikke skære hjørner. Hver fejl, du gør med en fugl, vil der være en omkostning. Gør dit bedste for ikke at begå fejl.
 • Når du har din fugl, ikke råbe i vrede, når du er frustreret. Dette vil skræmme fuglen, og det vil være bange for dig i et stykke tid.