Wkidk

Hvordan man kan hæve spand kalve


Kalve fra auktionen er normalt trukket fra deres mor før de får råmælk. Dette resulterer i en høj dødelighed. Raising spand kalve er nemmere end du tror, ​​at gemme en højere procentdel på et budget, disse instruktioner tilvejebringe en metode til at fodre dem med hånden, der skulle se dem overleve og trives. Det virker specielt godt med kalve fra auktionshuset.

Steps

Hvordan man kan hæve spand kalve. Få kalv flasker og kalv brystvorter.
Hvordan man kan hæve spand kalve. Få kalv flasker og kalv brystvorter.
 1. 1
  Få kalv flasker og kalv brystvorter. Du får brug for cirka ét sæt per kalv. De har brug for hver en, og hvis ikke, vil du nødt til at gå til den ulejlighed at sterilisere udstyr mellem anvendelser. Bemærk, at alle fødevarer bør gives ved stuetemperatur eller legemstemperatur.
 2. 2
  Feed råmælk de første par dage. Hvis du har en rigtig ung kalv, vil det sandsynligvis har forpasset sin afgørende råmælk. Råmælk er afgørende for at overføre de antistoffer, der vil gøre din kalv stærk og i stand til at overleve sygdomme. Køb udskiftning colostrum og foder i omkring fire dage. Råmælk kan opnås i frossen form fra et mejeri gård, eller fra en af ​​dine andre køer på gården, der netop har født. Hvis du optøning frosne råmælk, være meget forsigtig med ikke at overophede det, eller du vil ødelægge sine antistoffer. The University of Oregon foreslår optøning det meget langsomt med varmt vand eller en mikrobølgeovn ved 60% af sin sædvanlige magt, bliver ofte omrøres i begge tilfælde, og tager omkring 40 minutter at nå den rette temperatur på 104 º F til fodring.
 3. 3
  Behandl efter mulige stresssymptomer. Bliver hev væk fra din mor er aldrig en god ting for et pattedyr. Hold øje med tegn på stress og beskytter mod "scours", en tilstand, der kan skifte til lungebetændelse og få din kalv til at dø. Der er tabletter til behandling scours og hvis disse ikke fungerer, skal du nødt til at få dyrlægen i. scours reduceres med mere hyppige, lavere beløb fodring over en stor daglig foder.
 4. 4
  Skift til mælk. Kalve har brug for mælk til den første måned eller deromkring af deres liv. De kan begynde at fordøje stivelse og korn fra en måned på, hvis det er nødvendigt. Anskaf komælk, en pose kalv udskiftning eller en mælk ged. Make up mælk og foder med flasken.
 5. 5
  Sæt en fodring tidsplan på plads. Ideelt bør kalve bliver rejst af hånden fodres to gange dagligt med mælkeerstatning i en flaske. Kalvene må ikke drikke meget til at begynde med (på grund af alder, stress, osv.), men det vil snart stige som en sund appetit spark i. Svagere kalve kan have brug for hyppigere fodring spille det efter gehør efter de sundhedsmæssige behov i din kalv.
 6. 6
  Hold kalven varm og have selskab af andre dyr i nærheden af kalv, såsom andre kalve, geder, får, osv.
 7. 7
  Foder nogle hønseæg. Disse kan krakket i mælken og rørt i. Dette trin er valgfrit. Også en mælkeerstatning i en flaske (efter pose retninger) er meget nødvendigt for en sund kalv.
  • Hvis kalven vaskning (løbende skummende diarré) en elektrolyt produkt som Vytrate bør gives to gange dagligt. Dyret får tiltrængt mineraler.
 8. 8
  Vænne. Efter omkring en alder af tre måneder begynde at reducere mængden af ​​mælk og derefter erstatte mælken udskiftning pulver med vand. Gør dette, hvis kalven er at spise en god hjertelig mængde fast fødevarer såsom kalv manna eller en anden god kvalitet mærke af specielt formuleret kalv pellets. Ved første, og indtil han griber spise, kan du drys nogle mælkeerstatning pulver på foderet for at få ham til at spise. Foder med korn og hø. Der er kommercielt tilgængelige "kalv starter" fødevarer, som du kan købe for at hjælpe med overgangen fra mælk til faste stoffer.
 9. 9
  Lær din kalv til at nyde menneskeligt selskab. Groom din kalv regelmæssigt og lære den at vænne sig til en grime og reb / ​​snor, så du kan føre hende rundt som nødvendigt, er at overføre mellem foldene osv. Ca. to måneder ideel til at starte førende. For at gøre halterneck uddannelse lettere er det en god ide at lade kalven slid og træk en snor rundt i et par dage, så han får brug for idéen.

Tips

 • Har kalven vaccineret med antibiotika vaccinationer (tilgængelig på Foderlageret).
 • Hvis du har malkegeder, kan du holde barnepige, mens kalven stinker. Vi malke vore geder og derefter blandes et æg i som du gør med komælk. Vi har kun tabt et par kalve, mens vores naboer forsøger mælk udskiftning miste omkring 50%.
 • Kalvene kan være syg eller svag, så de har brug for vaccinationer, da de ikke får den råmælk fra deres mødre. Lige mælk udskiftning eller komælk ikke altid virker, når de er at unge, eller at svage. Vi starter vores kalve på 1 pint komælk / 1 æg mix. Kalvene skal fodres på et reguleret tidsplan 3-5 små måltider dagligt.
 • er interessant, hvis du ønsker at afveje fordele mellem spand eller brystvorten fodring, det noterer højden kræves for ideelle fodring, typen af ​​brystvorten, og giver baggrunden på fysiologi af små kalve, som de vokser, forklarer, hvordan deres mave ændringer, da det vokser og at fodring bør afspejle dette.

Advarsler

 • Sterilisere udstyr og rengør den grundigt efter hver enkelt anvendelse. Bakterier kan vokse i resten af ​​råmælk og mælk i flaskerne og gøre kalven meget syg.
 • Lad ikke kalven dier efter den første dag eller to når han får på sine fødder. Hvis han begynder at butting barnepige, han kan briste hendes taske, og så er du ude en ged så godt.

Ting du behøver

 • Colostrum
 • Flaske og brystvorter
 • Komælk eller mælk udskiftning eller gedemælk
 • Calf startfoder
 • Hay, korn
 • Varm husly
 • Grooming udstyr
 • Halterneck og snor
 • Planlagt tid til fodringer (holde det regelmæssigt)