Wkidk

Hvordan undgår frosne vandrør

Frosne vandrør er besværligt og dyrt at reparere. Her er nogle måder at både forebygge frosne rør og tø dem, der allerede er frosset.

Steps

Hvordan undgår frosne vandrør. Isoler alle vandrør fra kold flytte luft og holde dem tørre.
Hvordan undgår frosne vandrør. Isoler alle vandrør fra kold flytte luft og holde dem tørre.
 1. 1
  Isoler alle vandrør fra kold flytte luft og holde dem tørre. Find den vigtigste vand slukket i tilfælde af du har brug for det. Utætheder ofte ske, hvis røret er tøet op.
 2. 2
  Brug enten varmelegeme bånd viklet rundt om rør eller en opvarmet reflektor lampe på et tørt lukket rum. På kolde nætter, tjek lyset for at se, at det virker. Varmeren bånd arbejde ved en indbygget termostat. For at kunne arbejde, skal båndet vikles mellem røret og isoleringen.
 3. 3
  Hvis el er utilgængelig eller mistes, så lad vandet løbe ikke hurtigere end en langsom konstant drop, det er billigere end at reparere det. Først starte en langsom drop på den varme side vandhane, så en hurtigere drop på den kolde side hane. Der er ingen grund til at køre en masse vand. Badeværelser kan være kold, så længe de er ikke frysning.
 4. 4
  Husk at isolere og opvarme afløbsrør i krybekældre og kolde kældre. Igen vil en varmelampe fokuseret på drain p-trap holde det fra at fryse, hvis det også er beskyttet mod at bevæge kold luft med en boxed kabinet, som du kan bygge selv.
 5. 5
  At tø en frossen rør, først tjekke røret på området for indefrysningen. Nogle plastik eller kobber rør vil opdele, og vil oversvømme området, når optøet. Hvis røret ser busted eller har en slids i det, ringe til en blikkenslager. Hvis røret er helt i metal, kan det optøs ved at forbinde en svejser på røret på hver side af den frosne del. Efter et stykke tid vil det være at køre igen. Det er ligesom at forbinde startkabler til bilens batteri, men med meget længere kabler.
 6. 6
  Det er langt bedre at opvarme området omkring den frosne del med en elektrisk varmeapparat, en håndholdt hårtørrer eller en varmelampe i en reflektor til at forhindre en brand. Hvis dette er et problem, så ring til blikkenslager. Nogle af dem har ikke noget imod, hvis du ser dem, så længe du er stille og ikke på den måde.
 7. 7
  Afbryd altid din vandslange fra din udendørs studs i vinteren eller før temperaturen i dit område falder til under frysepunktet. Vandet i slangen kan fryse, og frysning fortsætter tilbage i tappen, indtil den når dine rør. Hvis du har PVC-plast rør, der fører til denne studs, vil det briste.
 8. 8
  Brug en temperatur-kontrolleret termisk konvektion drevet varmt vand recirkulationsventil (som ikke kræver elektricitet til at drive) til løbende at cirkulere varmt vand hele din varme og kolde vandledninger anytime temperaturen er under brugeren valgte setpunkt 77F-140F. I modsætning varme bånd, som kun opvarmer rørene cirkulerer denne proces vand non-stop for at forhindre krystallisering og frysning, uanset hvor rørene er skjult. Bemærk: Denne metode kræver, at ventilen skal installeres på et højere niveau (2. - 3. sal) end vandvarmeren. Cirkulerende vand i hele dit system non-stop, vil også øge din vand varmeregning.
 9. 9
  Brug et produkt kaldet ICE LOC som forhindrer rør fra brud ved at optage en udvidelse af det frosne vand. Det er en elastomer, der passer indvendigt i rør, der er i problemer områder.
 10. 10
  Brug en redytemp, en anordning, der benytter en indre vand kontakt temperatursonde at overvåge temperaturen af vandet inde i rørene. Afhængigt af temperaturen indstillede punkt, du vælger på enhedens temperatur dial, vil det cirkulere som nødvendigt for at opretholde den valgte temperatur. Den RedyTemp Optimizer installation er en DIY-projekt og tager 20 minutter at installere under en vask. Frakobl den ene ende af de eksisterende vandhane forsyningslinjer og oprette forbindelse til RedyTemp. Forbind de to vandhane forsyningslinjer, der kommer med RedyTemp. Slut enheden til en standard stikkontakt, og indstille den ønskede temperatur setpunktet. Brugere kan måle effektiviteten af ​​deres valgte setpunkt ved at åbne en kold vandhane og følelse, hvor cool / ambient / varmt vandet er det kommer ud af hanen, og justere den indstillede punkt, indtil optimeres.

Tips

 • Overveje at leje en autoriseret blikkenslager, hvis du har nogen forbehold om at følge trinene i denne artikel.
 • Hvis du leje nogen til at gøre dette, stille spørgsmål og forventer svar. Du betaler dem penge.
 • Hvis de siger, de vil ikke garantere deres arbejde, så spørg dem, der gør, og kalder dem. Nægter at betale, hvis arbejdet ikke udføres korrekt.

Advarsler

 • Hvis dette lyder som alt for meget, få hjælp. Better safe than sorry.
 • Brug IKKE nogen form for åben ild, kan det sprænge dine rør.

Ting du behøver

 • Kabinet
  • Krydsfiner og 2x4 er skåret til størrelse for at dække problemet området
  • Gipsplader skruer
  • Bærbare elektriske skruetrækker
  • En dråbe lys
  • Gør kabinet til at passe mellem bunden af ​​huset og jorden i en krybekælder. Vær sikker på at gøre det lufttæt og isoleret. Gør et dæksel på den ene side, der fjerner nemt.
 • For at forhindre frysning
  • Rørisolering
  • Varmetapen
  • Reflektor varmelampe
 • At tø frosne rør
  • Håndholdt hårtørrer eller reflektor varmelampe