Wkidk

Hvordan skal man behandle med din hamster døende

Desværre, det sker for hver hamster, lige som det gør for alle levende væsener. Enden kommer fra alderdom eller sygdom. Men at vide om uundgåelighed ikke lindre smerten for dig, men her er et par skridt til at lindre smerten for dig.

Steps

Hvordan skal man behandle med din hamster døende. Slip din hamster, hvis det er ved at dø.
Hvordan skal man behandle med din hamster døende. Slip din hamster, hvis det er ved at dø.
 1. 1
  Slip din hamster, hvis det er ved at dø. Hvis din hamster langsomt er ved at dø på grund af alderdom, ikke forsøge at forlænge dets levetid ved at gøre ting, der gør det elendigt. Lad det alene, men sørg for at fodre og vande den. Deres tilstedeværelse kan trøste det på et dybere subliminale niveau.
 2. 2
  Støtte en skrantende, ældet hamster. Nogle gamle hamstere kan ikke være i stand til at bevæge sig at spise eller drikke. Sætte deres mad og vand i et fad foran dem.
 3. 3
  Sørg for, at hamster er behageligt. Levere ren og blød strøelse.
 4. 4
  Forsøg ikke at tage din gamle hamster ud af buret. Det hader det, men det har ingen energi til at fight.Just overlade det til hvile.
 5. 5
  Hvis din hamster er ved at dø af en sygdom, tage det til en dyrlæge! Hvis du ikke har råd til denne, kan det gå væk efter et stykke tid. Hvis den har en våd hale, (symptomer: diarré, våd anus), er dette ofte dødelig. Så lidt som 24 timer efter symptomerne opstår din hamster kan være væk. Vær forberedt.
 6. 6
  Husk disse ting, når din hamster er gået:
  • Du behøver ikke at få en ny, hvis du ikke vil. Du ville blive overrasket, mange gange vil det hjælpe med at lette smerten se en ny lille bundt af glæde derinde. Prøv at navngive den nye hamster anderledes end den, før det, kan det hjælpe en masse. Efter alt, er det den kreds af livet at blive afsluttet igen og igen af ​​fornyelse efter tab.
  • Hvis det hjælper, gør et kæledyr begravelse. Sæt din hamster i en lille boks og begrave det et sted elskede i din have.
  • Hvis du kommer til at kukkelure rundt på grund af din sorg, kan du ønsker at få en anden hamster eller måske en anden kæledyr. Hvis ikke, så prøv nogle aktiviteter, der får dig ud af huset at gøre forskellige ting for en stund. Opholder sig hjemme vil gøre dig ulykkeligere under sørgende tid.

Tips

 • Hvis det hele er bare alt for smertefuldt at se, gå til din dyrlæge og bede dem om at aflive dit kæledyr. De vil være omsorgsfuld og gøre det rigtige ved dit kæledyr. Spørg efter hamster krop, hvis du ønsker at begrave det.
 • Når din hamster passerer væk, og du vil have begravelse, kan du gøre en gravsten ud af en klippe, markører og eller maling.

Advarsler

 • Må ikke skylles hamster ned i toilettet. Dette er ikke kun kommer til at tilstoppe dit system og gøre forældrene meget irriteret, det er mest respektløst til hamster. Efter alt, var det din specielle kæledyr.
 • Hvis du beslutter dig for at få en ny hamster, skal du sørge rense buret, skåle og legetøj og erstatte strøelse i tilfælde af din afdøde hamster haft en sygdom, der kunne overføres til en anden hamster.