Wkidk

Hvordan til at vælge en hest hov

Picking en hov betyder fjernelse, sengetøj og nogen sten komprimeret i undersiden af ​​hoven, ved hjælp af et værktøj kaldet en hovrenser. Picking hove er en meget vigtig færdighed, og bør gøres dagligt før og efter ridning til at holde sound.and fra at gå halt.

Steps

Hvordan til at vælge en hest hov. Sørg for at din er rolig og ikke ønsker at vandre ud - Der er ingen mening at forsøge at bede den om at stå på 3 ben, hvis der er en belastning af spænding foregår.
Hvordan til at vælge en hest hov. Sørg for at din er rolig og ikke ønsker at vandre ud - Der er ingen mening at forsøge at bede den om at stå på 3 ben, hvis der er en belastning af spænding foregår.
 1. 1
  Sørg for at din er rolig og ikke ønsker at vandre ud - Der er ingen mening at forsøge at bede den om at stå på 3 ben, hvis der er en belastning af spænding foregår. Normalt vil du ønsker at binde din op. Sørg for, at selve træktov er bundet til balle snor, så hvis hesten panik det vil ikke skade den hals skurrende det i en hård metal ring. Sørg for, at rebet ikke er for kort, hvilket kan medføre ubehag eller panik. Sørg også for rebet er ikke bundet alt for længe, ​​da græsning instinkt kan tage over og smide hestens balance, hvis han sænker sit hoved.
 2. 2
  Start på den ene side. Præsenter dig selv, og lad hesten vide, at du har gode hensigter - give ham blide strøg på hans nakke og skulder og tale med ham blidt. Sig i nærheden af ​​skulderen og drej din krop til at konfrontere hans hale. For en hest, der kan sparke, være opmærksom på, at din krop er placeret komfortabelt og sikkert. Et forslag er at have din udenfor ben lidt foran den anden for bedre balance og effektiv manøvrering.
 3. 3
  Køre din hånd ned i benet, og tryk på bagsiden af benet. Dette bør advare hesten hvad du er ved at gøre, og lad ham firkantet sig op. Hvis de andre tre ben er placeret alt for akavet, er det ikke godt! Han vil ikke afhente et ben, hvis han føler ubalanceret, så giv ham en chance for at sortere sig ud.
 4. 4
  Klem benet over fetlock hvis hesten ikke automatisk opfanger ben ved første kommando. Hav tålmodighed og være blid, da dette kan tage nogle overbevisende, hvis hesten ikke reagerer.
  • Hvis han ikke vil afhente hans ben, blidt lænet mod hans skulder sommetider hjælper med at skubbe sin balance til hans anden side. Vær omhyggelig med at gøre det langsomt, så han kan flytte sin vægt.
  • Hvis han stadig ikke vil afhente benet klemmes sin kastanje - den hårde, ovale vækst over knæet på indersiden af ​​benet. Være blid, vent et sekund for benet at løfte, og frigivelse, så snart du får et svar.
  • Hvis din hest ikke ønsker at afhente sin fod, tale med ham og gøre kliklyde med munden for at sikre han er opmærksom.
  • Hvis en normalt lydig hest ikke vil rejse et ben, så tjek for halthed.
 5. 5
  Hold hoven i den ene hånd. Nogle heste er meget gladere, hvis du ikke holder kodebenet eller coronet område. Hvis han forsøger at trække væk eller sætte sin fod ned, hold tå af hoven, og løft det mod sin albue. Slap pull, så snart han gør. Det tager meget lille indsats fra dig, men er meget effektiv til at forhindre ham i at stemple hans hov ned. Når hesten står roligt på 3 ben, skal du bruge hovrenser at skrabe mudder og sten out.NOTE: Træk IKKE hestene ben ud mod dig selv. dette vil forårsage alvorlig smerte. holde benet i sin naturlige plads.
  • Det er bedst at arbejde fra hæl til tå, for at undgå utilsigtet at beskadige hælen område eller jagende dig selv med hoven pick.
 6. 6
  Fjern materiale fra frog (trekanten i midten af hoven) med fingrene eller en børste snarere derefter pick. Frøen er en følsom del af hoven, med en blodforsyning og nerveender. Det skal behandles som enhver anden følsomme del af hesten, ikke som ufølsom horn.
  • Frøen undertiden stykker. Hvis det ser laset og laset, forsigtigt trække den med fingrene, hvis i ikke kommer væk det er formentlig frøen, og du skal lade det komme væk af sig selv. Hvis det er nødvendigt kontakte en kvalificeret beslagsmed eller klovbeskærer at trimme det for dig.
 7. 7
  Vær især opmærksom på den kløft af frøen, og den hvide linie området - Disse områder kan få små sten fast i dem.
  • Check for trøske, kendetegnet ved en flaky hvidt pulver på hestenes hov eller frøen. Det vil flage når ridset med hovrenser. Det er en fælles og potentielt dødelig hov sygdom forårsaget af våde eller mudrede forhold i en græsmark eller stall.
  • Kontroller, at hoven er i god form, afbalanceret og ikke har behov for trimning. Check for blå mærker og revner.
  • Kontrollér sålen af ​​hoven. Det bør være hård og konkav.
 8. 8
  Sørg for, knuger (negle, der holder skoen på) ikke er steget, hvis din hest er skoet. Hvis de har, vil du sandsynligvis vide, hvornår de skive din hånd. Forsøge at ryste skoen for at sikre, at skoen ikke er løst. Hvis skoen er løs, bog kvalificeret beslagsmed til at erstatte det så hurtigt som muligt. Sæt hoven forsigtigt ned og gentag processen for de næste tre ben. BEMÆRK: Det er bedst at holde en hest uden sko, men nogle gange de er nødvendige. Få en beslagsmed, der generelt er ligeglad til sko, men vil bruge dem, hvis nødvendigt, og bede ham / hende, hvis sko er nødvendige.

Tips

 • Fortyndet Miltons Solution (eller en del blegemiddel til fem eller ti dele vand) er god til at håndtere trøske - Skrub hoven og spray på en gang om dagen i en uge.
 • For en grøn hest, eller en med dårlige erfaringer med hoven håndtering, prøve at bruge en medium strittede grooming børste først, og gradvist indarbejde brugen af ​​pick. Dette kan tage et par gange.
 • Klemme på "kastanje" (forkalkning placeret på indersiden af ​​knæet) kan få en tilbageholdende hest at afhente sine fødder
 • Du kan også hælde en lille smule af peroxid inde i hoven området for at rense det ud grundigt.
 • Klemme kastanje for hårdt, kan pop det og forårsage blødninger. Ikke ligefrem det ønskede resultat, og smertefuldt!
 • Sætte en hov boot eller bandagering over en løs sko kan hjælpe med at holde det på plads, hvis beslagsmed ikke kan komme med det samme.
 • Du kan træne en fleksibel, afbalanceret hest til at løfte begge hove fra samme side. Det sparer dig tid at skulle gå rundt til den anden side af hesten, men alle heste bør være i stand til at løfte deres fødder fra begge sider.

Advarsler

 • Hvis han startede roligt og bliver generet, altid ender på en positiv note, og i din favør. har en fremragende hukommelse, især når de bliver nervøse. Hvis han erfarer, at han kan få dig til at stoppe ved spankulerende rundt lidt, vil han forsøge hver gang.
 • Hvis han bliver ophidset i løbet af denne proces, taler til ham i en lav, langsom og beroligende stemme. Dette vil vise ham, at du ikke er bange, og derfor skulle han ikke være enten.
 • Gider ikke forsøger hvis han ikke er parat til at stå roligt. Dette kan være farligt!
 • Hvis hesten er uvant med at have sine fødder og ben håndteres, trække på hjælp fra en mere erfaren person. En nervøs hest kan være en farlig hest. De er store dyr, og de bliver bange ligesom mennesker.
 • Når de skal vælge en miniature hestehov, indser, at frøen er meget længere ned end på normale heste. Må ikke flipper ud, hvis du tror, ​​du skulle have nået frøen, men du ikke, bare holde går støt.

Ting du behøver

 • En hovrenser med en børste på den ene side
 • En hest