Wkidk

Sådan køber en hest

At købe en hest er en stor investering, og eje man tager en masse tid og penge, men det har så mange store, mindeværdige belønninger. Før du køber en hest, bør du sørge for du har fundet en, der passer til din personlighed og andre mulige ryttere, og er velegnet til hvad du vil gøre. Der er en masse faldgruber, der kan ikke kun være dyrt, men hjerteskærende. Find den rigtige hest, og du kan have en lang, lykkeligt forhold.

Steps

Sådan køber en hest. Sørg for at du virkelig vil have en hest, og hvis du skulle læse dette, så prøv at kontakte en træner, og lad dem vide, at du har planer om at købe en hest i fremtiden.
Sådan køber en hest. Sørg for at du virkelig vil have en hest, og hvis du skulle læse dette, så prøv at kontakte en træner, og lad dem vide, at du har planer om at købe en hest i fremtiden.

Trin til forberedelse

 1. 1
  Sørg for at du virkelig vil have en hest, og hvis du skulle læse dette, så prøv at kontakte en træner, og lad dem vide, at du har planer om at købe en hest i fremtiden. Dette vil fange deres opmærksomhed, som du måske være en langsigtet klient, de allerede kender ins og outs af hesten verden, og det vil være en stor hjælp. Sørg for at du indser det nødvendige engagement og den effekt det vil have på dig og din familie.
 2. 2
  Hvis du får regelmæssige eller nogen form for rideundervisning, skal du sørge for at fortælle din instruktør eller træner, som du ønsker at købe en hest eller pony. Ofte har de kunder, der kan sælge en hest, og din instruktør kan være i stand til at hjælpe dig prøve en bestemt hest ud.
 3. 3
  Lær alt hvad du kan om hestehold. Dette bør omfatte grundlæggende hest sundhed og heste førstehjælp. Se relaterede Googles. Også gå til dit lokale bibliotek og se efter alle de heste relaterede bøger.
 4. 4
  Lær din lokale lovgivning. Fra heste ansvar, om der er en lokal afgift på husdyr, der kan reproducere (hopper og hingste), at fyre kode love til stalde, hjælper det at have alle oplysninger.
 5. 5
  Lær om dine lokale ressourcer. Finde ud af om boarding faciliteter, tack butikker, foder butikker, landmænd, der producerer hø, dyrlæger og beslagsmede er i dit område, og hvor den nærmeste heste hospital og hest ambulancetjeneste.
 6. 6
  Sørg for at du har adgang til en foderleverandør, som en hest er en "virkelige liv haven bortskaffelse enhed«, og de ​​har brug for at blive fodret. Normalt en lokal beslagsmed er i stand til at inkludere dig i hans eller hendes runder, men sørg for, at du har telefonnumre på et par stykker, hvis du ikke kan få fat i din regelmæssig.
 7. 7
  Et velrenommeret heste dyrlæge er afgørende. Du vil gerne have oplevet ryttere (og eller kvinder) for at kunne ringe til at bede om råd og i starten, over at se din hest.
 8. 8
  Figur hvad du kommer til at betale for din hests vedligeholdelse. Gå til en feed forhandler og pris grundlæggende foder (hø, avner og pellets), tilsæt derefter prisen på en sadel, hovedtøj, sadel klud føre, halterneck, bit, grooming kit, og vandbeholdere. (Dette ville være en direkte omkostning, men renholdelse ville være i tillæg til dette). Omfatter udgifter til transport, hvis du ikke ejer din egen hest float eller lastbil, såvel som stabil.
 9. 9
  Glem ikke at budgettet for:
  • Horse fødevarer (hø og en slags foder)
  • Anstændigt tack (sadel og hovedtøj)
  • Regelmæssige dyrlægebesøg
  • Ormekur
  • Skud
  • Regelmæssige støberi besøg (skoning eller trimning)
  • Akut behandling
  • Rideundervisning
  • Træning
  • Udstyr og forsyninger
  • Alle relevante lægeundersøgelser og forsyninger
 10. 10
  Find et egnet sted til at holde din hest. Holde din hest på din egen eller lejet jord bør kun ske ved dygtige og erfarne horsepeople. Livery / boarding værfter er mere egnet til en første gang hesteejer. Kig i annoncer i lokale aviser, ridning magasiner og på internettet. Spørg i lokale tack butikker og rideskoler. Hvis en gård (stable) har ingen mellemrum, bede dem om at anbefale en anden gård.
 11. 11
  Besøge en række boarding faciliteter og spørge om timer, udgifter, fodring tidsplan, samt hvad du forventes at gøre. Hvis det er groft bord, bliver du nødt til at fodre, vand og rense din hests området hver dag selv. Hvis det er helpension, alt hvad du skal gøre er at betale! Vælg en, der opfylder din hests behov (f.eks sikker, hele året valgdeltagelse), hvor du føler dig komfortabel (f.eks venlige mennesker), og det opfylder dine behov (f.eks en indendørs skole, brusere) i nævnte rækkefølge. Nogle staldene appellerer til unge ryttere, mens andre foretrækker kun for voksne.
 12. 12
  Fastgør et rum på et værft du vil. På gode værfter rum er sjældent tilgængelige og fyld hurtigt. Være parat til at betale en ugentlig / månedligt gebyr for at holde den plads reserveret.
 13. 13
  Hvis du planlægger at have din hest på dit hus, har en ekspert hjælpe dig med at planlægge hegn. Sørg for, at hegn er sikker og er højere end 1,5 meter, og at der ikke er ledninger eller noget, at hesten kan skade sig selv på. Brug ikke pigtråd. Sørg for at du har en passende vandbeholder til at levere store mængder vand, har en separat foder skålen væk fra vandet.

Søgning efter din hest

 1. 1
  Lav en liste over, hvad du ønsker at hesten skal være. Dette kan omfatte, størrelse, køn, alder, helbred, disciplin og uddannelse, farve, pris, race, og stamtavle.
 2. 2
  Fortæl folk, at du er på udkig efter en hest. Mund til mund er den bedste måde at finde en hest. Fortæl folk som instruktører, beslagsmede, dyrlæger og tack butiksejere. Disse mennesker har en masse kontakt med hesteejere.
 3. 3
  Annoncer det faktum, du er på udkig efter en hest. 'Hest Wanted' tegn kan gå op i lokale tack butikker, dyrlæge klinikker, lokale og nationale hest magasiner og internettet.
 4. 4
  fo r salg fo>. com fungerer godt).
 5. 5
  godt omdømme.
 6. 6
  normalt plejer. Hvis du køber en hest som dette, skal du sørge for rytteren har en lignende ridning niveau din eller ellers fare kan opstå. Den gennemsnitlige familie hest vil ofte gøre store heste til nye ryttere.

Vurdere en hest

 1. 1
  Lav en liste over ting, du ønsker at spørge ejeren. For eksempel:
  • Bekræft alt i annoncen, alder, højde, farve, race mv
  • Historie og avl
  • Konkurrence og sygehistorie
  • Årsag til salg
  • Eventuelle Laster eller dårlige vaner (bide, sparke, bucking, cribbing)
  • Hestens nuværende ledelse
  • Eventuelle sikkerhedsmæssige markeringer og registreringer (mikrochip, raceforeninger)
  • Hvis tack / udstyr er inkluderet, eller kan købes billigt fra den nuværende ejer
  • Hvor godt hesten bevæger
 2. 2
  Kontakt ejeren af en hest, der matcher dine kriterier.
 3. 3
  Stille så mange spørgsmål som muligt for at undgå spildte ture til at se uegnede heste.
 4. 4
  Check med konkurrencemæssige organer eller indianerlejr at se, om ejerens krav vinder osv. Er sande. Hvis hesten er sikkerheden markeret, kan du være i stand til at se, om hesten bliver stjålet. Find ud af om stjålne hest databaser i dit land. Se eksterne links.
 5. 5
  Besøg hesten mindst to gange!
  • Første besøg Skru op lidt tidligere end aftalt og prøv at se hesten håndtaget i stalden / marken. Bed om at se ham i forskellige situationer afhængigt af, hvad du vil gøre med ham, og hvad ejeren har hævdet hesten kan gøre, dvs redet af ejer / et barn, og af dig, i trafikken, i stalden og paddock med andre heste osv. Hvis tack / udstyr er inkluderet i prisen, også inspicere det.
  • Andet besøg Hvis du tror, ​​at hesten er et andet besøg værd, tage en erfaren ven eller professionel med dig på en af besøgene. Nogen der kender dit niveau af ridning er bedst, ligesom din instruktør. Være parat til at betale for den tid af en professionel. Når du finder en hest, du vil, det bedste råd er "sove på det". Må ikke bare acceptere hesten og aflevere pengene. På det andet besøg, prøv måske forhandle prisen.
  • Få hesten på prøve Selv om mange mennesker ikke kan lide at have deres hest på retssagen, det gør beslutningsprocessen meget lettere. Det giver dig mulighed for at ride hesten i 2 uger, have det på dit hus, og det giver dig også mulighed for at tage det til Pony Club eller en Show og se, hvordan det fungerer. Drøfte dette med ejeren af ​​hesten, kan du være i stand til at komme op med en beslutning. (De fleste forsøg er en 1 eller 2 ugers periode, men nogle kan være op til 1 måned eller mere, i denne tid er du ansvarlig for hesten, også finansielt.)

Opkøb hesten

 1. 1
  Fortæl ejeren, hvis du ønsker at købe. Aftal en pris med forbehold behandlingen, og bede om at lægge et depositum (10% -20% af prisen er meget fair) for at sikre hesten fra at blive set på af andre købere.
 2. 2
  Har dyrlægen komme og kontrollere hesten, før du lægger fuld penge ned, det er dyrt, men de fleste forsikringsselskaber kræver et certifikat alligevel.
 3. 3
  Find ud af hvad hesten er blevet fodret. Du skal ændre kosten langsomt over en uge eller to. Køb foder fra den nuværende ejer, hvis det er nødvendigt.
 4. 4
  Forsikre hest før du transporterer ham / hende.
 5. 5
  Forbered et sikkert område, enten et stabilt eller en indhegning med venlige heste. Få nogen grundlæggende udstyr til fodring, pleje, rejser og nogle tæpper, hvis hesten har brug for dem. Du kan få nogle af disse med hesten.
 6. 6
  Find en måde at transportere din hest til din hests nye hjem. Har du eller din ridelærer har en trailer? Hvis du ikke har en trailer eller trailer du kan leje dem med en driver eller self-drive. Find ud af loven om transport af heste, og hvis dit kørekort dækker det.
 7. 7
  Lad din hest til at bosætte sig i fredeligt og være omhyggelig indføre det til nye heste. Prøv at holde sig til hestens gamle rutine så tæt som muligt for den første uge. Det kan tage mere end en uge for hesten at føle hans / hendes normale selv igen. Giv ham / hende plads, men nok opmærksomhed at hesten ikke føler opgivet.

Forhandling

 • Må ikke vælge en hest, bare fordi det er billigt. Et problem hest er ikke for en nybegynder, og de vil koste mere (i form af penge og fornuft), i det lange løb.
 • Mindre attraktive heste, heste med overfladiske ar eller vækster, heste en mindre populær farve og en del, kors eller ukendte racer, går ofte billigere samtidig ikke være mindre egnet, medmindre du agter at vise.
 • Mange ejere er mere villige til at give dig tack og udstyr eller transportere hesten for dig, end lavere pris.
 • Køb i slutningen af ​​konkurrencen sæsonen, i eller i starten af ​​vinteren, da priserne vil være lavere (med undtagelse af jægere, der er bedst købes i foråret eller sommeren)
 • Sigt at betale salgsprisen, men spørge, om de ville tage en bestemt figur (10% -20% under prisforlangende).
 • Husk, hvis du allerede har en sadel, vil du stadig brug for et hovedtøj der passer til hesten. Hvis ejeren er at sælge hest med tack inkluderet, kan du altid sælge det udstyr, du ikke har brug for, og på denne måde, at du ikke betaler for udstyr, du kommer ikke til at bruge.

Alternativer til at købe

 • Kig ind vedtage en hest for en velrenommeret rednings organisation. Der vil stadig sandsynligvis være en vedtagelse gebyr. Du vil ikke juridisk ejer hesten, og vil ikke være i stand til at avle eller sælge ham. Hvis du ikke længere kan passe hesten redning organisation vil tage ham tilbage.
 • Udlåner en hest ligner vedtage én, men ejeren vil være en privat ejer. Lån kan være lang eller kort sigt.
 • Deling af en hest indebærer omsorg og ridning en hest for en del af ugen samt at yde et finansielt bidrag til hestene up-holde. Hesten er normalt ejet af én person.
 • Arbejde for rides ligner dele en hest, men ingen penge passerer hænder.
 • Leasing en hest er et andet alternativ til at købe en hest.

Tips

 • Kig på mere end én hest!
 • Må ikke falde i kærlighed med en hests farve. Gode ​​heste og dårlige kommer i alle farver.
 • Må ikke være alt for kræsen om højden. En lille, rund Cob kan være mere velegnet til lange ben, end en høj smal Fuldblod. Hvis du køber en hest til dit barn, skal du ikke købe hesten bare fordi det er lille. Sørg for, at den er trænet og egnet til dit barn. Vil du hellere have dit barn ridning en grøn pony eller en blid, rolig trækhest?
 • Hvis du leder efter en jævn kørsel, skal du vælge en hest med kort mellemhånd (området mellem ankel og hoven) og en kort ryg.
 • Husk, vil en god hest lever et meget lang tid. Sørg for at du tænker over din hest fem år så fra, når du køber. Dens ikke om i dag og i morgen, dens om de mange år, vil du tilbringe tid sammen.
 • Holde en hest på din egen jord er billigere, men kræver en større indsats, da der er færre folk til at hjælpe dig. Det gør gå på ferie meget vanskeligt.
 • Hvis du virkelig vil have en hest bare for et kæledyr, ikke ridning, overveje at få en miniature hest. De er store følgesvende, men du skal være sikker på at du kan give meget god pleje og motion.
 • Fortæl ejeren, hvis du ikke ønsker hesten. Det er høflig og lader dem vide, hvad der sker.
 • Prøv at bringe en ridning ven eller din ridelærer med dig, så de kan hjælpe dig med at finde den perfekte hest.
 • Når budgettering prisen på en hests vedligeholdelse, regne ud, hvor meget en hest vil koste for en måned ad den dyreste tidspunkt på året (normalt vinter), tilsættes 50% og x12.
 • Husk at købe en hest vil ikke ske på en dag, kan det tage et antal dage, uger eller endda måneder. Har alt organiseret og klar når du køber hesten.
 • Hvis ejeren har en trailer eller trailer, spørge, om de kan transportere hesten for dig. Hvis du officielt overtage ejerskabet af hesten i slutningen af ​​rejsen, undgår du love om at acceptere penge til transport andens hest.
 • Spørg, hvis hesten er blevet målt, eller hvis ejeren er at gætte højden, især hvis hesten / ponyen er tæt på pony højde og du har til hensigt at konkurrere eller vise.
 • Skønhed er intet på en uegnet eller usund hest. De vil også være dyrere.
 • Opbyg et netværk af hestefolk. Du får brug for dem!
 • Tilbyd at lade ejerne se, hvor du vil holde hesten og spørg din instruktør / lokal jagt mv til at fungere som dommere. Vis ejeren bevis for eventuelle heste resultater, som konkurrence vinder eller kvalifikationer.

Advarsler

 • Sørg for at du kender forskellen mellem en vallak og en hingst. Nogle skøre mennesker vil slippe af med en uønsket hingst ved at forsøge at overbevise en mindre erfaren hest person, at han er en vallak. Må ikke være dum nok til at falde for den!
 • Hvis ejerne ikke vil have dig til at se hesten med en professionel, eller tillade dig at få hesten undersøgt, gå væk. Chancerne er, at der er noget helt galt med hesten.
 • Det er ikke alle forhandlere har din, eller hestens de bedste interesser for øje. Gå til forhandlere ved henstilling, og gå væk, hvis du er utilfreds med noget. Kontroller, at alle heste på gården er sunde og glade.
 • Når man ser på heste til at købe, ikke besøge medmindre du virkelig er interesseret og har råd til den nævnte hest. Du kan ende op med et knust hjerte, og du vil have spildt sælger og hestens tid!
 • I EU en hest skal have et pas. Ejeren skal udlevere dette over for dig. Det er ulovligt, hvis de ikke gør. Ændre ejerskabet på det så hurtigt som muligt.
 • Lad ikke en hestehandler tale dig ind på at købe en uegnet. Hvis du hører ham sige noget lignende "Godt, når han arbejder, kan du ikke engang mærke til skæve mund", gå væk.
 • Hvis du beslutter at lån eller dele en hest eller hvis du tager en på retssagen, sørg for at have en kontrakt med angivelse af: hvordan hesten skal plejes, hvor han skal holdes, og hvilke aktiviteter han skal bruges til, og hvad vil ske, hvis hesten bliver syg eller kommer til skade, eller dør, mens i din varetægt.
 • Vær sikker på at få en slutseddel eller mindst en kvittering, når du køber hesten. Må ikke være flov over at spørge - chancer er du ikke kender sælgerne godt!
 • Horse ejerskab er et enormt ansvar. Sørg for at du har nok støtte, penge, tid og viden til at kigge efter en hest.
 • Må ikke købe en gammel, sygdom-tilbøjelige, utrænede (hvis du ved, du vil ikke være i stand til at træne det) eller farlige hest bare fordi han "er så sød og har brug for et godt hjem". Den gamle hest vil ikke være omkring meget lang, og ligesom sygdommen-tilbøjelige hest, kan koste dig mere end han er værd i dyrlægeregninger. Ældre heste kan være en stor nybegynder hest for første gang heste eller små børn. De utrænede og farlige heste vil ikke tjene deres beholde, og nogen kan komme til skade.
 • Når du ser, bede ejeren at ride hesten, før du prøver det. Hvis ejeren ikke vil ride, uanset den undskyldning, ikke ride hesten.
 • At købe en hest uden at få ham tjekket af dyrlægen kan ikke anbefales. Du vil sandsynligvis nødt til at få det gjort alligevel for at få hesten forsikret.
 • Må ikke holde en hest alene. Hvis du holder din nye hest på dit hjem, få ham eller hende en kammerat - måske en gammel pensioneret hest, en ged, en mini hest, eller en anden lignende skabning. Heste er meget sociale, og det er nær-misbrug at nægte dem socialisering.
 • Køb fra et salg eller auktion er ikke anbefalet til første gang ejere uden hjælp af en professionel.
 • Flytning hjem er en stressende tid for en hest. Være sympatisk og ikke ride den dag. Men begynde at træne og ride dem næste dag. De justerer hurtigt og glemmer alt, hvis alle de gør, er at have R & R. Start hvad du vil gøre så hurtigt som muligt (Trail, Kurv, Vis osv.)
 • At købe en hest uset (uden at gå for at se dem) kan ikke anbefales. Selv hvis du skal gå på tværs af landet eller til et andet land, omkostningerne er lille i forhold til prisen for at købe og transportere hesten. Hvis du gør anmode fotos og videoer for at se hesten walk & trav i en straight. Prøv at få en person, du har tillid til at se hesten.

Ting du behøver

 • En plan
 • En ekstrem ønske om at eje en hest
 • Forældre / partner / værger, der er villige til at lade dig have en hest
 • Et sted at holde din hest og følgesvend dyr (e)
 • Forsyninger til at passe til din hest, herunder en regelmæssig og pålidelig indkomst
 • Hestefoder og fodringsudstyr
 • Tæpper
 • Tack hvis agter at ride
 • Kørsel udstyr, hvis hensigt at drive
 • Grooming kit / supplies
 • Værktøjer til muge ud, hvis hesten skal opstaldes
 • En træner og / eller viden om hestens træning og adfærd
 • En slags kærlig hjerte / soft spot for heste
 • Penge til en hest
 • Ekstra penge til hvis hesten får meget såret
 • En god dyrlæge
 • En god beslagsmed
 • En bargainer at sænke prisen
 • Et åbent sind er villige til at prøve forskellige heste
 • Annoncen fra en hjemmeside / blad / avis fra hvor hesten blev opført til salg
 • En måde at transportere hesten tilbage til en stabil / paddock
 • Spande til vand
 • Tack m / tack sæbe og et rack / stå / sted at opbevare det, når det ikke håndteres / bruges
 • Grime m / træktov
 • Lunge line m / lunge pisk
 • Sikker / sikker ridning sted, hvis hesten vil blive redet
 • Sikkert sted, hvor hesten ikke vil blive skadet!