Wkidk

Sådan holder myrer ud af pet food

Når myrerne invadere dit kæledyrs mad, kan PET nægter at spise. Find ud af hvordan du kan løse dette problem og forhindre det i fremtiden.

Brugen her af udtrykket »Pet" menes at være temmelig generisk, da du måske overveje fugle, egern eller andre vilde dyr til at være din 'kæledyr'.

Det centrale er at skabe en 'kemisk sikker "barriere, som myrerne ikke vil passere, og alligevel ikke vil være skadeligt for dit kæledyr, vilde fugle eller andre dyr, du ønsker at fodre.

Steps

Sådan holder myrer ud af pet food. Opbevar ekstra mad i lukkede beholdere.
Sådan holder myrer ud af pet food. Opbevar ekstra mad i lukkede beholdere.
 1. 1
  Opbevar ekstra mad i lukkede beholdere. Kaffe dåser, Tupperware, zip-lock poser, enhver form for beholder, der vil holde myrer ud. Sommetider kan kræve placere en pose i en pose. I svære tilfælde kan du nødt til at gemme maden i fryseren.
 2. 2
  Fjerne eksisterende myrer. Hvis myrer er allerede i fødevare fad, dække fadet stramt og sætte skål mad i fryseren i omkring to timer. Dette vil fryse og dræbe myrer samtidig spare maden.
 3. 3
  Tag tørfoder ud af fryseren. Ved nu myrerne skulle være død. Hæld tørfoder i en si, over en vask, og ryst (bare frem og tilbage kraftigt), indtil der ikke flere døde myrer kommer ud. Dette vil holde fra at spilde pet food, som du nu kan re-tjene det.
 4. 4
  Gå til selskabsdyr fodring område og sørg for, at der ikke er flere bidder eller krummer af fødevarer på gulvet. Krummer efterladt vil lokke myrer til at vende tilbage.
 5. 5
  Rens hele området med sæbevand eller en stærk rengøringsmiddel renere. Sæben fjerner duften af ​​ant stier. Du vil måske vende tilbage i et par timer og re-vask med rent vand for at fjerne enhver kemisk duft efterladt.
 6. 6
  Indstil rene fødevarer fadet i en gryde med vand, ikke for dybt (såsom en kage pan). Gryden af ​​vand vil fungere som en voldgrav og holde myrer ud. En anden løsning er at få 2 rustfri skåle, en lidt større end den anden. Brug industrielle styrke lim (som Goop) at vedhæfte et lille stykke af mursten eller meget flad sten til undersiden af ​​den mindre fad. Når limen tørrer, sætte vand i større parabol. Placer mindre parabol + mursten i de større fad med vand. Vandet fungerer som en voldgrav og holder myrer fra fødevarer. Den mursten holder maden parabol vælter og hæver det godt over vandoverfladen.
 7. 7
  Sæt fadet / voldgrav kombination i et andet område i to dage eller mere. Myrer i sidste ende vil forlade tilbage til det normale foderplads.

Fjernelse af myrer fra en pose tørfoder

 1. 1
  Hvis myrer er i en meget stor pose tørfoder: Tøm ant-angrebne pose i en vand-safe beholder, såsom en plastik spand med ikke låg på det.
 2. 2
  Fyld en vask eller balje med 3-4 inches (75-100 mm) vand og sæt beholderen i det. Myrer i sidste ende vil kravle ud af fødevarer beholder og drukne. Omrøring af fødevarer gør myrer mere aktiv og får dem ud hurtigere. Det kan tage 3 dage eller mere for at dræbe dem alle.
 3. 3
  Efter pet food er uden myrer, hæld maden i kaffe dåser eller noget lignende med en stram forsegling låg. Dette vil forhindre myrer fra invaderer pet food igen.
 4. 4
  Hvis myrer er i blot en lille mængde mad, det ville være nemmere bare at fryse maden - Og myrer.

Holde myrer ud af din fugl feeder

 1. 1
  Brug vaseline for at beskytte en feeder, der klæber til vinduet. Skær en stor cirkel eller hjerte form af avisen. Tape, som inde i dit vindue til et mønster. Så brug din finger til at tegne en Vaseline barriere på ydersiden af ​​vinduet. Placer feeder i midten. Denne metode er bedst brugt på et køligt, skyggefuldt område. I varmt vejr Vaseline vil begynde at løbe / dryppe.
 2. 2
  For en hængende feeder, købe en myre barriere, der tillægger de hængende ledningen.
 3. 3
  For at gøre din egen ant barriere, snor en snor eller wire gennem en lille papir kop. Knude ledningen på bunden af ​​koppen. Efterlad flere inches snor hængende ned for at binde på feeder.
 4. 4
  Hæld lidt stearin i bunden af papir cup at forsegle det fra lækager.
 5. 5
  Når voks er afkølet sæt kablet / cup til toppen af hængende fugl feeder.
 6. 6
  Hænge op som en enhed. Fyld koppen med vand for at forhindre myrer fra kravle ned ledningen i maden.
 7. 7
  I stedet for at bruge vand-voldgrav metoden (vand fordamper) wrap et bånd af bånd flyve papir på pole, eller sted på vindue eller brugerdefinerede mounts som fluepapir er dobbelt side lim. Myrer vil ikke krydse papir, bare holde det væk fra feeder, så fuglene ikke gør kontakt.

Tips

 • Myrer vil vende tilbage, i flere dage, til et område, hvor der engang var mad. Flyt maden så langt væk som praktisk. Må ikke lægge den tilbage i den regulære sted i 2 dage eller mere.
 • Også, det ser myrer hader at krydse terrycloth overflader - selv at komme til mad. Åbenbart den ujævne frotté overflade mini-loops er for robust for deres sympatier. Bare placere pet food skål i midten af ​​en frotté klud eller håndklæde med mindst to inches af frotté udsat omkring den yderste kant af fadet. De hader at krydse den ru overflade så meget, at de giver op på at forsøge at nå maden. Dette fungerer godt med indendørs myrer, ikke har prøvet det udendørs endnu. Vær sikker på at placere loopes side af frotté "op", hvis håndklædet kun løkker på den ene side.
 • Den vaseline (Vaseline) fungerer bedst, når omkring 75 º F (24 º C) uden for. For koldt og myrer kan gå over det. For varmt, og det smelter "på vinduet og gør en løbende rod.

Prøv at tænke uden for boksen. Uanset dine ant problemer er du nødt til at finde ud af en måde at skabe et kæledyr sikkert barriere, myrerne ikke vil krydse. Vand, olie, vaseline, smør eller bar soap (bruges som at tegne med kridt), er Miljøvenlige løsninger, men kan betragtes som midlertidig. Du skal overveje dig selv en selvtægtsmand og bo opmærksomme.

 • Når hængende summende fugl foderautomater passe godt på ikke at spilde nogen af ​​sukker vand. Selv en dråbe bringer myrer opmærksom på dette område. Spul dæk eller gårdhave, hvis du tror fødevarer blev spildt der.

Advarsler

 • Som med alle kemikalier, holde sig ude af børns rækkevidde.

Bemærk: Dette er en midlertidig løsning. Myrer kan flyde eller svømme på tværs 'voldgrave ". Selv opvaskemiddel virker ikke

 • Må ikke få ant spray (giftstoffer) ind pet food.
 • Når brug af sprøjtemidler, skal du sørge for at følge producentens anvisninger.