Wkidk

Hvordan til at klare med at miste et kæledyr


Da vi lever meget længere end vores kæledyr, er det indlysende, at vi vil på et eller andet tidspunkt, stå ansigt til ansigt med at tabe én. Uanset om du ved det kommer, eller det er uventet, er det en trist og følelsesmæssig tid. Heldigvis er der mange måder at håndtere tabet.

Steps

Hvordan til at klare med at miste et kæledyr. Accepter din hunds skæbne.
Hvordan til at klare med at miste et kæledyr. Accepter din hunds skæbne.

Før din hunds død

 1. 1
  Accepter din hunds skæbne. På et tidspunkt har vi alle brug for at komme til udtryk med dødeligheden af ​​vores elskede kæledyr. Der er meget få dyr, som kæledyr, har den forventede levetid for mennesker. Hvis dit kæledyr er syg eller er en "senior" kæledyr, er det en god tid til at snakke med din dyrlæge om din hunds fortsatte livskvalitet.
 2. 2
  Tal med din dyrlæge. Når vi taler med din dyrlæge, så spørg, om og hvor meget smerte dit kæledyr oplever. At vide dette vil hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dit kæledyr, og vide, at du gør de bedste valg til dit kæledyr hjælper dig med at klare tabet af et kæledyr. Betragt dyrets livskvalitet. Er han / hun i smerte? Kan den smerte eller sygdom behandles medicinsk, og stadig tilbyde dit kæledyr en god livskvalitet? Er han / hun har en god appetit? Er dit kæledyr glad? Endelig giver tænkte på, om medicinsk behandling er økonomisk rentabelt for dig. For de fleste af os, behøver finanser nødt til at være en overvejelse, om end en meget ubehagelig én. Baseret på dyrlægen vurdering og din egen dømmekraft, at beslutningen gør med din hunds lykke i tankerne. Hvis du ikke er sikker, kan du overveje at få en second opinion fra en anden dyrlæge.
 3. 3
  Tag billeder af dit kæledyr. Du vil have noget at huske ham eller hende ved. Selv hvis han / hun ser syg og elendig, er det meget vigtigt at tage fotos og video, så bittersød som det kan føles. I fremtiden kan du ønsker at prale om, hvad en vidunderlig kæledyr du havde, og du måske ønsker at vise folk, hvad han eller hun lignede. Saml noget andet, du ønsker at huske hende eller ham. Dette omfatter en yndlingslegetøj, et tæppe eller et dekorativt element fra en tank eller et bur. Overveje at tage en klipning af dine kæledyr hår.
 4. 4
  Fortsæt med at tilbringe tid sammen med dit kæledyr. Lad dit kæledyr, hvor meget du elsker ham eller hende, og værner hvert øjeblik. Pet din særlige en i alle sine foretrukne steder, og frem for alt andet sørge for er han / hun er behageligt. Tal og måske endda synge. Gør ting, at dit kæledyr har altid nydt, når stadig i stand, som at lade curling op på skødet i timevis ad gangen, hvilket giver masser af tid til at roame i gården, og spise lækker lidt behandler. Hvis der nogensinde var en tid til at forkæle dit kæledyr, er det dette. Diskuter din hunds kost med din dyrlæge. Hvis dit kæledyr er i en fremskreden alder, kan en ændring i kosten gøre dit kæledyr gladere på mange niveauer - tilbyder en mangfoldighed af fødevarer og / eller fødevarer, der er lettere at spise eller fordøje (og hjælpe med at forhindre vægttab). Samtidig, respektere dit kæledyr ønsker; hvis han / hun ønsker at blive ladt alene, ikke krænker din hunds komfort. Lad dit kæledyr har hans eller hendes måde.
 5. 5
  Overveje opholder sig med dit kæledyr under dødshjælp. Det er normalt en smertefri og fredelig proces for dit kæledyr, men vigtigst, vil du være sammen med din elskede kæledyr i sine sidste øjeblikke, hjælper til at lette sin vej along.Consider bede dyrlægen for at give et bedøve agent, så dit kæledyr går til sove før selve skud, der gør jobbet. Holding og petting dit dyr kan give dig så meget komfort som det giver dit kæledyr, og selvom det er en trist oplevelse, det er en, der vil hjælpe dig til at føle du gjorde alt hvad du kunne for dit kæledyr i denne verden.
 6. 6
  Aftal, hvad du vil gøre med hans jordiske rester. Når du forbereder for tabet af et kæledyr, skal du også nødt til at forberede alt det praktiske, der følger. De er en absolut mareridt, hvis du er uforberedt - og kan tilføje til din sorg og stress på det tidspunkt. Du ønsker at sikre, at du har taget sig af alle arrangementer før hånd. Du kan ønske at begrave det i din gård med eller uden en grav markør. Du kan også få det begravet på en kirkegård eller kremeret.
 7. 7
  Giv familie og venner mulighed for at sige farvel. Før din elskede kæledyr forlader dit hjem for evigt, så lad de mennesker, der har nydt hans / hendes tilstedeværelse ved, at det ikke kommer til at være omkring meget længere. Du har fået en chance for at sige farvel, og så skulle de. Forudsat dit kæledyr føles behagelig med mennesker, at få opmærksomhed fra forskellige kilder vil gøre dig og dit kæledyr føler sig mere elsket.

Efter din hunds død

 1. 1
  Tillad dig selv at græde. Aftapning op dine følelser er ikke godt for dig, og du vil føle sig trist for evigt. Glem alt det mumbo jumbo, at du ikke er meningen at begræde et dyr så meget som du ville en person. Der var et bånd, som du værdsat, og uanset arten af ​​binding, er det savnet.
 2. 2
  Fortæl dine venner om tabet. Du kan sende et masse-e-mail, men ikke til alle i dit adressekartotek. Send det til dem, der kender dig godt, og pleje om dig. Du vil modtage mange svar, så du kender andre elsket og værdsat dit kæledyr, og vil validere dine følelser.
 3. 3
  Husk dit kæledyr. Må ikke foregive du aldrig har haft en. Selvom det gør dig ked af det, er det bedst at huske og værne om minderne, ikke ignorere dem. Det kan gøre ondt i starten, men det er den eneste vej til lukning, og det er den eneste måde, du nogensinde være i stand til at huske lyserødt din tid med dit kæledyr. Det er et godt tidspunkt at gøre en scrapbog eller sende billeder på din blog eller hjemmeside. Medtag billeder, historier og noter om dit kæledyr. Læs "The Rainbow Bridge" digt online. Det vil gøre du føler dig bedre om dit tab.
 4. 4
  Gå videre med livet. Selvom at miste et kæledyr er meget ked af det, det er der ingen grund til at lukke dig op i dit hus eller gå ind. Dit kæledyr har altid følt komfort i din komfort, og jo før du kommer tilbage på sporet, jo hurtigere vil du være dig selv igen.
 5. 5
  Overveje frivilligt arbejde på et lokalt dyr husly. Mens følelsesmæssigt, kan du ikke være parat til at byde velkommen til endnu kæledyr ind i dit hjem med det samme, kan den handling hjælpe med at passe en hjemløs kæledyr, et kæledyr i desperat behov for en omsorgsfuld menneske, hjælpe med din sorg og tristhed.
 6. 6
  Gør noget til minde om dit kæledyr. Plant et træ, donere til et krisecenter eller college for veterinærmedicin.

Tips

 • Når du forbereder for tabet af et kæledyr, involvere din familie og venner, men være forberedt på nogle meget forskellige reaktioner - hver enkelt af os lider på en anden måde.
 • Husk på, at kæledyr er meget følsomme over for menneskelige følelser. Hvis du er elendige, vil dine kæledyr reagere på det. I modsætning til et menneske, som måske rent faktisk gavn af at vide, at de vil blive savnet, og at deres forestående afrejse får dig en stor sorg, vil dit kæledyr ikke forstå, hvorfor du er så ked af det - de vil bare føle sig trist med dig, eller måske endda føler, at de har gjort noget for at forstyrre dig. Så prøv og indeholder din sorg når omkring dit kæledyr. Be happy for dit kæledyrs liv.
 • Overvej et andet udseende eller personlighed i dit næste kæledyr. Det er fristende at forsøge at finde et kæledyr ligesom din sidste, og alt for let at blive skuffet, når det ikke er. Det er lettere at sige "Min sidste pet var en rigtig kæle-bug, men denne fyr holder mig og min familie griner." Kontrasten giver dig mulighed for at nyde både kæledyr for hvad de er.

Advarsler

 • Må ikke få et nyt kæledyr i håb om at finde en som din gamle kæledyr. Intet vil finde sin plads, og det er ikke fair at sammenligne et nyt kæledyr til en gammel en. Hver kæledyr er forskellige.
 • Vær forberedt på gode dage og meget, meget dårlige dage. De gode dage vil gradvist stige, og du vil stå tilbage med de gode minder fra dit kæledyr.
 • Der vil være folk, der tror du er ulige for omsorgsfulde så meget om døden af ​​dit kæledyr. Tal med nogen, der forstår.
 • Må ikke være bange for at få et nyt kæledyr højre væk. Der er intet som en ny hund eller kat til at gøre dig til at grine og smile... selv når det er det sidste, du har lyst til at gøre. Overveje at indføre fra et dyr husly eller redning gruppe (er en fantastisk måde at finde kæledyr, læskure, og redning grupper).