Wkidk

Hvordan man kan hæve saltlage rejer

Brine rejer er en nærende og nem at rejse foder til tropiske og marine liv. De er stærkt påberåbes som et første mad til yngel (baby fisk) og bruges som et kosttilskud, som mange inkarnerede fisk ihændehavere for deres næringsværdi, og måske også den interesse, det gnister i deres fisk! Artemia, især i deres voksne stadier, kan købes i de fleste dyrehandlere, men det er ofte billigere og mere bekvemt at hæve dem derhjemme.

Steps

Hvordan man kan hæve saltlage rejer. Skær bunden ud af en sodavandsflaske omkring 1/3 af vejen op, bliver dette i bunden af din rugeriet.
Hvordan man kan hæve saltlage rejer. Skær bunden ud af en sodavandsflaske omkring 1/3 af vejen op, bliver dette i bunden af din rugeriet.
 1. 1
  Skær bunden ud af en sodavandsflaske omkring 1/3 af vejen op, bliver dette i bunden af din rugeriet. Med låget skrues fast på den øverste halvdel, placere den på hovedet i bunden.
 2. 2
  Opløs 1/4 tsk havsalt for hver 40 ml lunkent vand. Hæld dette i din rugeri og top op med vand fra hanen (dechlorinator er ikke nødvendigt). Rock eller akvarium salt virker fint også - 1 niveau spsk pr liter vand.
 3. 3
  Placer en luft sten i bunden af rugeriet og drej luftpumpe på. Tilføj en halv teskefuld artemia æg til rugeriet. Hvis det er muligt, skal du lade din rugeri i et varmt sted, helst i direkte sollys. Din artemia skulle begynde at klække efter 12 timer og fortsætte med at gøre det for op til 26 (ruge vil variere afhængigt af de æg, du bruger, vandets temperatur og saltholdighed).
 4. 4
  Bemærk, at din artemia er ekstremt lille, mindre end en stifter hoved. På dette stadium de er egnede til foder til unge yngel. Høste dem ved opsugning med flyselskabet slange, eller ved at løsne lidt hætten på bunden af ​​rugeriet over en lommetørklæde. Skyl i frisk vand i et par sekunder, og foder til din yngel.
 5. 5
  At dyrke din artemia onto voksenalderen, skal du fodrer dem. For de første 24 timer af livet dit artemia vil ikke kræve fodring, da de stadig er afhængige af deres æg vej, og har ikke fuldt udviklet deres fordøjelsessystem. Artemia er ikke-selektive filtratorer (dvs. de er ikke Tradewinds) og kan fodres en bred vifte af fødevarer, herunder, men ikke begrænset til Liquidfry mærke eller lignende yngel mad, gær, valle, hvedemel, sojabønne pulver, fiskemel og æggeblomme. Kriterierne for egnede fødevarer er små, let fordøjelige partikler, som ikke opløses i vand (for eksempel, vil mælkepulver ikke virker). Vigtigst er det, ikke over-fodre dem! I den lille kapacitet sodavandsflaske, er det meget let at forurene vandet op med overskydende fodring.
 6. 6
  Det vil være nødvendigt at skifte vand i rugeriet regelmæssigt. En nem måde at gøre dette uden at miste nogen af ​​din lille saltlage rejer er at sifon vandet ud gennem en airstone. Udskift siphoned vand med tilstrækkeligt saltvand (bare lave en gæt baseret på, hvor meget salt du oprindeligt sat i, i forhold til hvor meget vand du tog ud - husk for meget salt er bedre end for lidt.)
 7. 7
  Afhængig af vandforhold, fødevarer og stamme af artemia du er at skaffe, kan det tage alt fra en uge eller så at en måned til at nå voksenstørrelse. Hvor lang tid, eller mere præcist, hvad størrelse du hæve din artemia til, er op til dig.
 8. 8
  Artemia brug for et rent miljø og med flasken de blev klækket i ikke vil være ren nok. Du er nødt til at fjerne alle de døde æg, tomme skaller og eventuelle døde saltlage shrimpettes. Du ville også nødt til frasortering lugen for at give hver af de resterende nauplii nok plads til at vokse og har mad nok til at leve af. De bliver nødt til at blive holdt varme og vand bliver nødt til stadighed rundsendt. De har også brug for en mørk periode (som dag og nat). Det tager også de fleste 6 + uger til at vokse til voksen størrelse og normalt de fleste vil dø inden da.

Tips

 • En sodavandsflaske er normalt foretrækkes frem for andre beholdere, såsom en is container, fordi det er afrundede form og aftagelig base (den fælles landbrugspolitik). Artemia behov for en hurtig beluftning for både luft og omfattende mad, og vil have tendens til at sidde fast i hjørnerne af en firkantet beholder, især hvis der er aa lyskilde nær ved. Men hvis de drikker flasken ikke virker for dig, eksperimentere med andre beholdere, indtil du finder noget, der gør (og tilføje din viden til denne artikel!)
 • Målinger skal justeres for de materialer til rådighed i dit område, og omfanget, hvor du ønsker at foretage din udrugning operation. Alle værdier skal kun tilnærmet.
 • Artemia er tiltrukket lys. Ved hjælp af et lys for at tiltrække dem i et område i høj grad kan hjælpe med at fange dem. Uden en stærk lyskilde, og i fravær af vand agitation, naturligvis artemia synke, mens deres skraverede æggeskaller flyde derfor den aftagelige bunden af ​​læskedrik rugeriet gør høst lettere.
 • Det er også vigtigt ikke at bruge en luft sten til beluftning forårsage baby artemia vil holde sig til de små bobler og dør-bare bruge luftslangen, så du har større bobler (ingen små bobler), og det kan tage dig et par gange for at få det rigtige.
 • Hvis du planlægger at vokse ud af din artemia, læg dem i en større tank.
 • Eksperimenter med forskellige metoder til klækning og hæve din artemia og anvendelse, hvad der virker bedst for dig.

Advarsler

 • Vær meget forsigtig, når du arbejder med både vand og elektricitet. Selvom luftpumper er bygget til at blive brugt omkring vand, de varierer i kvalitet og er ikke bygget til at blive oversvømmet eller overhældt med vand.

Ting du behøver

 • 2 liters sodavandsflaske eller lignende
 • Artemia æg (fås i mange dyrehandler, online butikker og auktionssider)
 • Hav, akvarium eller kosher salt (ikke almindelig bordsalt, da det indeholder additiver)
 • Air sten, slanger og små luftpumpe