Wkidk

Sådan at vise hengivenhed til en kat

Katte elsker at give og modtage kærlighed. De er en tro følgesvend for dem, der er lukket inde, bor alene, eller ikke kan gå udenfor og et kæledyr. De nyder nuzzling, og vil lade dig vide, når du holder dem for stramt. Giv noget, som du tror er elsket til cat.Learn at vise dem kærlighed og de vil reagere dobbelte.

Steps

Sådan at vise hengivenhed til en kat. Aldrig være bange for at nusse på tæt hold.
Sådan at vise hengivenhed til en kat. Aldrig være bange for at nusse på tæt hold.
 1. 1
  Aldrig være bange for at nusse på tæt hold. Katte, der er vant til dig, elsker en lidt kontakt og næ.
 2. 2
  Spil med katten. Legetøj, som de elsker er ping-pong bolde, strygere med en klokke eller fjer i slutningen, store (for store til at spise!) Sprøde slikpapir, (plastic) flaske caps, laser-pointers (forhindrer skinner i øjnene og sindet betingelse af yngre katte, da de ikke vil stoppe med at spille), samt de plastik ting, som du tager ud en mælkekande med henblik på at åbne den (brug kun dem, der kommer ud som en intakt ring; katte kan sluge dem, der break). Toss boldene rundt. Dingle strengen og køre det langs gulvet med klokke eller fjer glide langs jorden. Dette vil vække nysgerrighed fleste katte, og de vil følge dig til at se, hvad der sker næste.
 3. 3
  Pet katten og være kærlig og omsorgsfuld. Katte kan lide at blive kælet blidt, og nogle foretrækker at blive ridset i stedet for strøg. Deres yndlingssteder at blive kælet er under deres hage på deres kinder (gnide dem, ligesom de gnider deres ansigter på hjørner), på næseryggen (kun hvis de virkelig har tillid til dig), bag ørerne, de tyndt behårede pletter foran deres ører, og ryggen. Nogle katte som deres hale, mave eller ben kælet, men mange gør ikke.
 4. 4
  Må ikke være bange for at bruge en høj tone. Selv om det kan gøre du føler dig akavet, hvis du ikke er vant til katte, kan de elske det, hvis du taler til dem i en "baby stemme". En kats hale er den bedste måde at bedømme deres sympatier og antipatier. En krølle i slutningen signalerer glæde, mens en lige hale viser antipatier.
 5. 5
  Mange katte nyder at blive børstet, men sørg for du får den rigtige børste. Katte er uhyre variabel i følsomheden af ​​deres hud. Nogle foretrækker meget stive, skratter pensler, hånede mindre, mens andre kun kan tåle meget bløde dem. Eksperimentere for at finde, hvad din kat foretrækker. Giv ikke op! Til sidst vil du finde en, der giver den lækre fornemmelse, som vil gøre din kat elsker at blive børstet.
 6. 6
  Sørg for, at du behandler din kat som en kat: blidt kæler det og spørge kattens ejer, hvis de kan lide at blive samlet op, ridset, etc. Katte er meget forskellige fra hunde i måder, såsom: Katte er vanskeligt, om umuligt at træne. De fleste katte vil ikke køre med dig. Hvis du forsøger at kæmpe med en kat, kan de ikke lide det, og selv om de kan lide det, vil du sandsynligvis ende med at få ondt.
 7. 7
  Hvis din kat bare er gået til dyrlægen, få dem en godbid! Dette var sandsynligvis virkelig stressende!

Tips

 • Truende over en kat gør dem nervøse, det er hvad rovdyr gør lige før de angriber. Tag dig ned til katten niveau. Sidde eller squat, så de kan være mere eller mindre ansigt til ansigt med dig. Når petting, snarere end at sænke din hånd ned fra oven (for meget som en høg swooping ned), bringe det ind fra siden eller under, og gradvist arbejde din vej til toppen af ​​katten.
 • Må ikke jage en nervøs kat. Mange katte vil være mere tilbøjelige til at henvende dig, hvis du ignorere dem. Når de endelig kommer tæt på, så lad dem lugte dig, før du prøver at røre ved dem. Hvis kattens ører er flyttet til bagsiden af ​​hovedet, betyder det de ikke kan lide, hvad du gør med dem, så kom tilbage og prøve noget andet, som de måske gerne.

Advarsler

 • Sørg snor og lignende legetøj spilles med kun under opsyn. Ved indtagelse, kan de forårsage alvorlige skader på et katte tarme. Hvis din kat er sluge det, du ikke trække det ud af deres mund eller bagende.
 • Mens katte kan tilbede elastikker og hår bands, er de tilbøjelige til at spise dem, hvilket er meget farligt. Undgå disse!
 • Viser ikke en kat hengivenhed gennem fødevarer. Give katte behandler i form af godbidder ofte fører til en usund kat.
  • Må ikke forværre kat. Hvis han eller hun begynder blottelse sine tænder eller hvæsende eller flytte sin hale frem og tilbage hurtigt, bakke ud og ændre din tilgang. Prøv igen med noget katten vil finde mindre truende.