Wkidk

Sådan kuld træne en kat

De fleste katte vil træne sig til at bruge en kattebakke, men hvad nu hvis de synes at "glemme" og begynde at bruge din seng i stedet? Hvorfor er din killing undgå kattebakken pludselig? Omskole dem ved hjælp af denne vejledning.

Steps

Sådan kuld træne en kat. Hvis du for nylig har skiftet mærker af strøelse, prøv at ændre tilbage.
Sådan kuld træne en kat. Hvis du for nylig har skiftet mærker af strøelse, prøv at ændre tilbage.
 1. 1
  Sørg for, at kattebakken er rengjort dagligt. Din kat vil begynde at bruge andre steder, hvis kattebakken er for snavset.
 2. 2
  Hvis du for nylig har skiftet mærker af strøelse, prøv at ændre tilbage. Katte kan være kræsne.
 3. 3
  Hvis din kat er netop blevet declawed kan deres poter være ømme, når de graver i kuldet. Prøv at tilføje nogle strimlet skinnende avis på toppen af ​​deres regelmæssige kuld. Den skinnende avis dæmper deres poter og vil ikke holde sig til deres følsomme poter.
 4. 4
  Sæt kattebakken og din kat i et lille rum, ligesom et badeværelse. Sørg for at han har masser af mad og vand. Tjek på din kat en gang i timen. Hvis katten har elimineret korrekt i boksen, rose katten og lad dem ud for nogle overvåget frikvarter, eller give dem en godbid. Derefter sætte dem tilbage i rummet. Gentag to eller tre gange, indtil det lader til, at din kat har "fået det".
 5. 5
  Hvis katten misser kassen, skal du placere afføring i kattebakken og ikke betaler yderligere opmærksomhed til katten. Forlad rummet og tjek igen om en time.
 6. 6
  Hvis din kat stadig undgå kattebakken, tage ham til dyrlægen for at sikre, at der ikke er nogen underliggende medicinsk årsag til denne adfærd. Urinvejsinfektioner, nyreproblemer eller parasitter (orme), kan være grund til katten ikke bruger kattebakken.
 7. 7
  Også tænke på nogen begrundelse, at der kan være nogle adfærdsmæssige problemer, der kan forårsage katten til 'handle op' såsom at tilføje et andet dyr eller en person i huset, ændre rutiner, flytte boksen til en ny placering, støj eller lys ændringer.. alle kan være signaler om, at din kat er stresset. En helbredsundersøgelse og en diskussion med din dyrlæge vil være nyttigt for dig og din kat!

Tips

 • Aldrig straffe din kat tilsmudsning i huset ved at gnide deres næse i det. De vil bare lære at jorden på et sted, hvor du ikke kan se dem gøre det.
 • Når du flytter, er det en god ide at begrænse din kat til et lille område af det nye hus i første omgang. Dette vil sikre, at han føler sig tryg og ved, hvor hans kattebakke er, og reducere hus tilsmudsning.
 • Må ikke straffe dem, hvis de ikke får det første gang. Kattekillinger laver fejl også.
 • Hvis din kat er en dreng, kan det være nyttigt at få kattebakke et låg.
 • Aldrig lukke døren til det rum, hvor katten har sin mad, vand og kattebakke. medmindre din kat er derinde.
 • Hvis din kat tilbringer det meste af dagen på din seng, hvilket betyder han sover og "går" på din seng, lægge deres mad, vand, kattebakke og alle andre ting i dit værelse. Må ikke straffe din kat, hvis det ikke bliver det første gang. Bare fortæl ham det er okay, og at han kan prøve igen.
 • Kattebakken sted bør være på et sted katten går på passerer ofte, vil katten blive brugt til og tilfreds med, hvor boksen er.
 • Altid have din kattebakke lidt langt fra det seng, eller det vil være dis-tiltrukket af kattebakken.

Advarsler

 • Hvis din kat er naturligvis i smerte under elimination eller har blod i deres afføring eller urin, tage den til dyrlægen med det samme