Wkidk

Hvordan til at passe eremitkrebs

En masse mennesker tænker på eremitkrebs som smid-væk kæledyr, men virkelig, de er ikke. Disse skabninger er meget kærlig, og aktiv. Hvis du giver din eremitkrebs TLC det behov, kan det live fra 10 til 20 år. Her er nogle ideer til at hjælpe med at holde dine eremitkrebs lever og godt. Og ved den måde, er malet skaller skadelige for eremitkrebs. Det er vigtigt, at de har naturlige skaller især under en fældningen.

Steps

Hvordan til at passe eremitkrebs. Giv dem det perfekte hjem.
Hvordan til at passe eremitkrebs. Giv dem det perfekte hjem.
 1. 1
  Giv dem det perfekte hjem. Den rette hjem til dine krabber bør være en, der besidder i fugt, men stadig lader i frisk luft. En fisk tank eller krybdyr akvarium plejer pænt. Du kan endda skylle ud, at gamle utætte beholder fra loftet, og bruge det! En ti til tyve gallon tank er godt for én hermie og 20-40 gallon tank for to hermies. Se nedenstående tip for at få ideer til, hvordan du ændre det i overensstemmelse hermed.
 2. 2
  10 gallon er den mindste mængde plads, uanset hvor lille din krabber kan være. Når du har to krabber, efter hver krabbe du tilføjer, tilsæt fem gallon. For eksempel er én eller to krabber ti gallon, tre krabber er femten gallon, fire krabber er 20 gallon osv.
  • Du skal købe et hygrometer (luftfugtighed gauge), og et termometer. Disse vil hjælpe dig med at overvåge og vedligeholde en optimal temperatur og relativ luftfugtighed på omkring 73-85 grader F, og 75-85% relativ fugtighed.
  • Eremitkrebs ånde gennem (hærdet) gæller, og kan ikke trække vejret ordentligt, medmindre luften er fugtig nok. Den ideelle område er mindst 70% relativ fugtighed. Luftfugtighed lavere end 70% vil forårsage kvælning, som dræber langsomt over flere uger eller måneder og er yderst smertefuldt. Sætte en svamp i vandet er en dårlig måde at øge luftfugtigheden, få naturlige mos, eneboere spise det, og det øger luftfugtigheden.
  • Hermit krabber er tropiske dyr og har brug for varme temperaturer. 70-85 ° F er den rette temperaturområde. Varmeskader er irreversibel, og temperaturer, der er for lavt bremse en krabbe metabolism.An under-tank-varmelegeme designet til eremitkrebs er en god måde at holde din tank fugtigt. En forkert miljø kan forårsage dit krabbe til at blive sløv og inaktiv, mister lemmer og i sidste ende, dø.
 3. 3
  Få substrat. Dit underlag bør være mindst 3-5 gange højden af ​​dine største krabber, og bør være et materiale krabberne kan nemt grave og bygge huler i at lindre stress, skjule og Molt. Sukker-sized tiltage sand er den ENESTE sand du skal bruge, fordi andre kvaliteter kan skære krabbe, og spille sand kan have skadelige fylder. Brug dechlorerede salt vand til at fugte sandet til en "sand-slot" konsistens. Du kan også bruge komprimeret kokos fiber (Sælges som Eco-Jord eller Jungle Bedding). Udvid coco-fiber i samme saltvand ville du give dine krabber at forhindre Skimmelsvamp / Meldug. Substrater, krabber ikke kan grave i, såsom akvariet grus (kan ikke holde huler), eller calcium sand (klumper og kan have en dårlig lugt), er ikke acceptabelt som substrat. Mange krabber også gerne begrave og endda Molt i fugtigt mos som Fluker s Reptile Moss (ikke dekorativ eller spansk mos!)
 4. 4
  Holde deres substrat rent. Ændre det hver 6. måned eller tidligere, hvis du ser skimmel, eller har en myre, mide, eller andre angreb. Det er en god ide at "spotte rense" enhver møg og fødevarer, krabber har trukket fra madskålen eller begravet.
  • Sand kan steriliseres i ovnen. Sæt sandet i en stor bradepande (en kun bruges til dette formål!) Og læg den i ovnen. Indstil temperaturen til 250 grader (F), (120 grader Celsius), og lad det være i ca 2 timer.
  • En gang hver to til tre uger, koge alle de skaller og retter i en gryde med dechlorerede saltvand. Lad det køle før placere dem tilbage i "crabitat".
 5. 5
  Få play-legetøj. Eremitkrebs elsker at klatre! I virkeligheden, i naturen, vil de klatre store sten eksponeres ved lavvande for at søge efter føde. De kaldes "træet krabber", fordi de vil klatre i træer for at spise insekter og vegetation. Advarsel: KØB IKKE LAKEREDE LEGETØJ. Nogle ideer:
  • Give dem noget at klatre på er et must, Choya logs eller træstubbe er stor for dette. Det er ikke giftigt, og har huller i det for dem at få fat på. Du kan læne den i et hjørne af din tank, bare ikke placere den for højt eller dine krabber vil kravle ud. Legos og hamp garn fungerer godt også.
  • Naturlige sten og muslingeskaller, som du samle op på stranden er store ting at sprede omkring "crabitat". Muslingeskaller endda gøre store mad retter.
  • Plastik planter lavet til krybdyr er stor for krabber at klatre og gemme sig i, bare husk at bruge låget af din tank, så krabberne ikke kan kravle ud. Sørg for, at de ikke spiser plastik, og fjerne det med det samme, hvis de er!
  • Brug aldrig krybdyr "halve Fyrrestokke", som fyr er et irritationsmoment for krabber og kan være giftige.
  • Et skjulested er også et must! Du kan bruge en halv kokos shell, som de sælger på dyrehandlere for små krabber, eller bruge smadrede potter, store skaller, osv. Bare sørg for, at krabberne ikke vil sidde fast, og fortrinsvis er i stand til at grave ud, hvis den gør.
  • Levende planter kan tilføjes samt, bambus (sørg for at det er ægte bambus og ikke Dracaena sanderiana, der sælges som "heldig bambus") Venus flyve fælder bromeliads (luft anlæg) og spider planter er blandt de sikre anlæg. Selv blive advaret dine eremitkrebs kan snack på dem, så der er ingen garanti for planterne vil have tid til at vokse
 6. 6
  Molting og ekstra skaller, hvis din krabbe graver under for et par uger, så fortvivl ikke. Så længe det ikke stinke ligesom døde fisk, han er OK. Venligst ikke forstyrre din krabbe i løbet af denne tid. Han bliver nødt til at være alene, og hvis han bliver generet, kan stress dræbe ham. En gang imellem, en krabbe s exoskeleton bliver lidt stram, og som en slange kaste sin hud, vil en krabbe kaste sin Exoskeleton og vokse en lille smule. Tag ikke exoskeleton væk fra krabbe! Han bliver nødt til at spise det, for at hærde sin nye exo. Dette er, hvor skallerne kommer i. Når de vokser, har brug for større skaller. Det er vigtigt at holde masser af ekstra eremitkrebs skaller ligner dine krabber 'størrelser i tanken på alle tidspunkter. En gang om måneden eller deromkring, rotere et par uforstyrrede skaller ud med forskellige stilarter af skaller. Lilla Pincher eremitkrebs foretrækker skaller med runde, cirkelformede åbninger. De vil vælge cirkulære åbninger end de ovale åbninger. Ecuadorianske eremitkrebs vil foretrække en oval åbning, fordi de har fladere underliv. Også ALDRIG købe malede skaller! Selvom selskaber kan kræve malingen er sikker, kan malingen chip off, og hvis krabber spiser det, kan det være giftige. De fleste eremitkrebs, når de præsenteres for et valg, vil samle en "naturlig" shell over en malet én, selvom det ikke er den rigtige størrelse. Se Advarsler for oplysninger om, hvilke typer af granater at undgå.
 7. 7
  Alle arter af eremitkrebs skal have adgang til både ferskvand og saltvand. Du bliver nødt til at give to vandskåle til krabber.
  • Eremitkrebs nødt til at afveje saltindholdet i vandet i deres skaller, retter bør være mindst dybt nok, at din krabbe kan få vand i sin skal (C. Perlatus, AKA Strawberry eremitkrebs, nødt til at være i stand til at sætte sig), men sørg for at de er i stand til at komme ud. Hvis du har store og små krabber sammen, kan du sætte små sten eller en lille naturlig svamp i vandskåle, så det er dybt nok så store krabber kan lade vandet i sin skal, men små krabber vil ikke blive fanget i vandskål og drukne.
  • Du kan købe akvariet salt til marine fisk (ikke ferskvandsfisk) fra de fleste dyrehandlere og lidt går en lang vej. Brug aldrig salt til konsum, fordi antiklumpningsmidler kan være skadelige. De fleste eremitkrebs brand salte er også tabel salte. Pre-mixed "eremitkrebs vand" ikke har den korrekte saltindhold. Brug et brand som Instant Ocean, Oceanic, etc.
  • Vandet skal dechlorinated. De klor, kloraminer og tungmetaller i de fleste vand fra hanen kan dræbe eremitkrebs ved at forårsage gællerne til blister (forårsager eventuel kvælning). Aging vandet vil fjerne klor, men ikke kloraminerne, så dechlorinator er et must, hvis du bruger vand fra hanen. Zoomet vand conditioner er et godt mærke at bruge. # * Hvis du ikke ønsker at dechlorinate vand fra hanen, kan du bruge kildevand i stedet for. Men sørg intet er blevet tilføjet til vandet. For eksempel indeholder Dasani vand magnesium-sulfat "for smag", og det er dårligt for krabber.
 8. 8
  Give en stabil og varieret kost. Hermit krabber er skraldemanden af ​​natur og vil spise næsten alt. Pas på kommerciel mad, da det har mange konserveringsmidler, såsom kobber-sulfat, kan der skade din lille eremit.
  • Må ikke fodre dem noget krydret, varm eller med konserveringsmidler i det.
  • De elsker sølv sider og rejer, der er friske, frysetørret krill, blod orme, etc., og andre skaldyr.
  • Hvis du har mere end tyve krabber eller deromkring, kan du prøve at få en fisk hoved fra et lokalt fiskemarked. De er som regel glade for at give dem væk. Du kan lægge alle dine krabber i en stor tank eller et stort rent Rubbermaid storage container, (klar, ikke låg eller låg med MEGET store huller skåret i det) fald i fisk hoved, og en vand-skål, og lad dem derinde at spise for et par timer. Jeg antyder ikke at gøre dette meget ofte, fordi duften kan være meget stærk, men dine krabber vil elske dig for det!
  • Hvis du laver mad, der er afsat et stykke bøf eller kylling, ikke-marinerede til grill let for krabber. De spiser også råt kød.
  • Eremitkrebs elsker frisk frugt som ananas, æbler, pærer, druer, melon, vandmelon, mango, papaya, jordbær, bananer, osv. Vask dine frugter grundigt, før du skærer det, for at undgå pesticider.
  • Krabber vil gå amok til kokos spåner.
  • De vil også spise naturlige jordnøddesmør på hele hvede toast, hårdkogte æg, æggeskaller (kogt), popcorn (almindeligt, usaltet og unbuttered).
  • Må ikke fodre din krabber de samme ting to gange i træk. Bland det lidt op. Husk, de spiser hvad de støder på i naturen.
  • Husk at ændre deres mad næsten hver dag / nat. Eremitkrebs elsker at begrave deres levnet mad og dette kan forårsage støbning og er rodet.
  • Undgå noget fra Allium arter af planter (løg, hvidløg, osv.).
 9. 9
  Lege med dem. Nogle Hermit krabber elsker opmærksomhed. Når de er oppe, omhyggeligt tage dem ud af deres crabitat. Hvad kan de lide at gøre? Kravl! Lad dem kravle over din skjorte, mens du ser tv eller udøve dem som de går på tværs af både dine hænder (som en krabbe løbebånd). Det er vigtigt, at de aldrig falde, og er ikke ude for længe, ​​fordi huske, de har brug for fugtighed. Fald fra en højde på 3 ft kan være fatalt for dem, og frygt for at falde, er antallet en grund krabber knivspids. Opbevar dem i en position, hvor de ikke kommer til at falde, og de vil sandsynligvis ikke sidde i klemme. Bare sørg for at se din krabbe ude, og kun tage én ud af dig selv. Mens "lege" med dem kan synes sjovt for dig, typisk hus luftfugtigheden er kun 40%, og endnu mindre med AC og varme. Krabbe er gæller bliver udsat for lav luftfugtighed er som os holder vejret for længe. Husk dette, når de er ude af deres levesteder. Også kan de knibe uden grund, være forberedt. Det gør ondt og dug eller rindende vand på krabber kan skade dem og vil sandsynligvis resultere i dem at holde på længere og strammere. Vær meget forsigtig, når du håndterer dem. Du kan undgå at blive klemt ved at holde din hånd fladt og stramt, så eremitkrebs vil ikke have (så meget) hud til at knibe på.
 10. 10
  Også håndtere med omhu, hvis du bare fik dem sætte dem i et godt natured levested ellers de kan være ulykkelig og ikke flytte du kan derfor ikke sige, om de er døde eller levende. Har ting inde i buret til at klatre. Det er her, folk begår fejl. De behøver ikke sætte noget at klatre på, og de vil begynde at gå i panik. Når du får din eremitkrebs efterlade dem i buret i et par dage. Så de får brug for dig at være omkring. Når du ser, at de ikke luns i deres shell, når du passerer derefter vente en anden dag, og forsøger at holde det. Aldrig holde det ud af buret, eller de vil klemme. Skift mad og sætte frisk vand i næsten daglige eller hver anden dag. Hos din lokale dyrehandel, du kan finde nogle eremitkrebs salt. Hvis du vil kan du hver anden dag lagt en sekstendedel af salt i fem teskefulde vand inde i en mellemstor skål fra din lokale dyrehandel. Sæt salt i deres vand. Hvis habitat er stor nok, du måske ønsker at sætte ferskvand og saltvand i. Salt vand de bad i og ferskvand er, hvor de drikker.
 11. 11
  Alle eremitkrebs ikke opdrættet i fangenskab til kommercielle formål. De er taget fra naturen, sendes til grossisterne derefter til detailhandlerne. Det er utroligt stressende på disse små fyre. Når du får dem hjem, de går igennem en "Afstressende" periode, der kan tage så lidt som et par dage, og så længe to måneder. I løbet af denne tid, skifte ud deres mad og vand regelmæssigt, og ikke forstyrre dem. Nogle gange, selv med den bedste indsats af selv den mest erfarne Crabber kan eremitkrebs bukke til Post Purchase Stress (PPS) og dø.
 12. 12
  Hermit krabber er gode for folk, der ønsker et kæledyr, der er aktiv, men ikke høj vedligeholdelse. De er kun 5€ 0,00 hver på din lokale dyrehandel. Disse er gode kæledyr for alle, især for pre teenagere (11 & 12), som er ansvarlige nok til at passe en lav vedligeholdelse, levende skabning.

Tips

 • Når du flytter din krabbe til en anden levested være meget blid.
 • Betale en masse opmærksomhed på eremitkrebs (r), fordi du omsorg for dem, og opmærksomhed er nødvendig.
 • Vedtage / Køb krabber, der er livlige, ikke sløv. Sløv krabber kan være syge. Dog kan nogle krabber bare være stresset eller naturligt genert, ikke syg.
 • Spørg din lokale dyrlæge om grene, ikke bare gå plukke en, fordi det kan indeholde gift eller pesticid, som kunne dræbe den Hermet krabber, de dyrehandlere har normalt særlige afdelinger, hvis ikke, så spørg, hvor du kunne få nogle.
 • Venligst ikke ondt disse uskyldige krabber. Når de knibe du kører dem under ikke-chlorerede vand.
 • Du kan fortælle om din krabbe er død. Pick ham / hende op og prøve at vrikke det ene ben. Hvis det er stiv, er din krabbe bare at være doven. Hvis det ikke er, din krabbe sparkede spanden.
 • Hvis du ønsker at være vidne til din eremitkrebs kæledyr skiftende skaller, bliver du nødt til at være tålmodig. De vil vende i den nye skal over og undersøge det en masse først. Det kan tage lang tid, før de beslutter at skifte. Hold øje fordi overgangen er temmelig hurtigt!
 • Skift eremit krabber sand en gang om måneden eller oftere. Mange eremitkrebs som skaller fra stranden ikke fra dyrehandel.
 • En død fiskelugt kan indikere en død krabbe. Men før du begynder at søge, kigge efter andre årsager til en lugt. Vidste du tjener dem nogen seafood nylig? Selv måneder senere, kan der stadig være bits af fødevarer i tanken. Krabber lide at begrave mad. Det er derfor, du skal ændre underlaget en gang om måneden eller så (medmindre du har en Krabbe grave under sandet).
 • Der er seks typer af eremitkrebs til rådighed til salg i Europa. Alle af dem er i slægten Coenobita. Den mest almindelige type derude er Caribien (Coenobita clypeatus,), som også kaldes "PP" til lilla pincher grund, du gættede det, dets store lilla pincher. Vilde Lilla Pinchers findes i de caribiske øer. Mest sandsynligt, når du ser en eremitkrebs i en butik, vil du være at se en af ​​disse fyre. De andre typer er Rugosus "Rug" eller "Ruggy" (rugosus) Strawberry (perlatus) Equadorian eller "E" (compressus) Cavipe eller "Cav" (cavipes) Komurasaki "Viola" (violascens), indonesisk eller " Indo "(brevimanus). PP er den bedste til at starte med, fordi de andre er mere sarte og kræver meget mere detaljeret og intens pleje.
 • Må ikke "redde" eremitkrebs fra en dyrehandel med dårlige forhold. De vil bare blive genopbygget. Mere eremitkrebs vil blive bragt i den situation, end gemt. I stedet arbejde på at sprede information om dyrehandel.
 • Hvis din eremitkrebs er begyndt at kaste, holde øje med det, fordi det kunne være død, og du ville ikke engang vide det.
 • Hvis du har en syg krabbe, ikke panik. Hold en isolation tank i et skab med nok substrat til at grave under fuldstændig og rigelig mad og vand. Hvis en krabbe handler syg, kan han være ved at fælde.
 • Sørg for at du har den rigtige mængde vand til din krabbe, fordi hvis de ikke kan få vand i det shell det vil dø.
 • Eremitkrebs kan ikke avle uden specialudstyr. De skal have et tropisk klima og vigtigst havet for at yngle. Så medmindre du har en 100 gallon tank oprettet udtrykkeligt til formålet, vil du aldrig se en zoea (hatchling).
 • En god måde at holde luftfugtigheden i et akvarium uden at afskære cirkulation af frisk luft er at bruge plexiglas end de fleste, men ikke alle, af din tank. Du kan købe den billige, og de fleste hjem forbedring butikker vil skære det for dig. Først, vil du bemærke en læbe, der ligner det vil holde et låg eller et stykke glas lige inden for plast. Tag disse målinger. For eksempel, hvis det er 10 "bred x 20" lang, bør du bede om et stykke, der skal skæres som følger: 9 og 15/16 "bred x 18" lang. Dette vil gøre det nemt at få det væk og tillade fri overførsel af luft og samtidig bevare det meste af fugten.
 • Aldrig fodre dem det samme to gange i træk bruge en række de spiser en masse ting, fordi de er skraldemanden.
 • Brug ikke malede skaller, selvom en dyrehandel siger deres OK.

Advarsler

 • Mens de normalt ikke knibe, medmindre de føle, at de kommer til at falde, vil de knibe, hvis provokeret! De fleste gange, når en krabbe gør knivspids vil de ikke ofte knibe, men hvis de gør, må du IKKE Nogle mennesker foreslår at fortsætte krabbe under postevand - venligst vil> ikke gør dette! Den klor og andre kemikalier i vand fra hanen er skadelige for din krabber (hvilket er grunden til du bruger en dechlorinator i deres drikkevand) og vil sandsynligvis gøre krabbe holde på i længere tid. Sidder så stille som du kan med din hånd på et bord eller gulv er den hurtigste måde at få dem til at give slip. Eller endda at sætte din hånd i deres akvarium kan hjælpe, da de vil "lugte" deres normale levested og roligt ned hurtigere.
 • Tab ikke krabbe det kunne føre til skader eller død.
 • Må ikke håndtere din eremitkrebs for meget, eller det kan dø på grund af olie på hænderne.
 • Hvis du overvejer udsmykning med drivtømmer, "møbler" eller træ elementer, eller levende planter, så sørg for at gøre dit hjemmearbejde! Mange træsort og planter er giftige, såsom Lucky Bambus og stedsegrønne træer.
 • Krabber er præcis det. Krabber. De kan producere en stærkt smertefuld knivspids! Overvåge og instruere børn på adfærd, mens håndtering eremitkrebs!
 • Brug ikke sæbe til rene crabitats eller legetøj! Når krabber og sand er fjernet, kan du bruge en hvid eddike spray, og skyl! Legetøj, skaller (EMPTY!) samt Choya logs bør være kogt i saltvand (for at undgå mug) til rengøring og fastsat på håndklæder til tørre.
 • Hvis der er noget, du nogensinde kommer på tværs, og du er ikke sikker på svaret, IKKE GUESS - spørge nogen! Nogen på en af ​​de eremitkrebs sites nedenfor vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål ikke besvaret her.
  • Adoptere fra eremitkrebs hjemmesider om muligt i stedet for at købe dem fra dyrehandlere. Dyrehandlere få dem leveret i forfærdende stressende forhold og ofte også huse dem i stressende forhold. Også mennesker ofte ikke kan efterligne deres levesteder fuldstændigt, så fangenskab ofte dræber eremitkrebs, hvis de ikke er opstaldet korrekt. Da de fleste mennesker ikke engang ved, hvordan man behandler eremitkrebs, herunder dyrehandlere og leverandører, hvis du køber eremitkrebs, vil du blive støtter den umenneskelige virksomhed.
 • Hvis du har exterminators besøger dit hus på en regelmæssig basis, ikke har dem sprøjte det rum. Læg et håndklæde under døren for at holde dampe væk. Sæt dem i et skab i et par dage, hvis det er muligt. De er ikke fejl, men er relateret nok, at pesticider vil skade dem.
 • Undgå at købe malede skaller eller shell maleri kits. De er giftige for krabbe. De sætte "ikke-giftig" på sættene, men de betyder ikke-giftigt for børn. Maleri en shell er en god måde at dræbe din krabbe. De fleste af maling vil endda komme fra, når din krabbe går i vandet, eller maling vil chip off, og de kan (og vil) spise det. Hvis krabber (r), du køber allerede har en malet shell, det er OK, da de i sidste ende vil ændre sig ud af det og ind i en naturlig shell, som du giver. Naturlige skaller, der er blevet poleret til en skinne er OK, da der er ingen giftige belægninger, og de er ganske smuk. Nogle gange, når en dyrehandel sælger krabber med malede skaller på allerede kan krabbe er blevet tvunget ud af deres shell i skræk eller andre rædselsvækkende måder (farvestrålende skaller tiltrække yngre børn, som ikke kender de farer). Venligst ikke give dine eremitkrebs malede skaller, da de kan være meget farligt!
 • Brug aldrig grus, træflis, syntetiske fibre, cedertræ, eller gel! Krabber nødt til at grave. Grus gør det umuligt at grave. De fleste typer af træflis er af fyr eller cedertræ type. Enhver sappy træ som fyr eller cedertræ ikke er god, fordi saften er giftig. Det er også vanskeligt for dem at grave i dette materiale. Gel er bare forkert. Det er giftig!

Ting du behøver

 • Et glas tank eller en plastbeholder
 • Solid låg til tanken (glas eller plexiglas eller plastik)
 • To vandskåle
 • Kildevand og salt vand (ikke "gøre" saltvand med bordsalt og vand fra hanen, som indeholder skadelige niveauer af klor (nogle få dråber flydende dechlorinator fungerer godt).
 • Vandskåle store nok til din største krabber at oversvømme selv, men ikke så dybt som at drukne dine mindre krabber (åbne muslingeskaller fungere fint for små krabber)
 • En hide-a-way (halvdelen af ​​en kokosnød med en dør skåret ud, eller en urtepotte halvt begravet på sin side giver et godt sted for alene tid) og for et gemmested, du kan bringe dem en bro, og de vil bo under det
 • Ekstra skaller, mindst én lidt mindre end en krabbe aktuelle shell, en nogenlunde samme størrelse, og en lidt større end deres nuværende størrelse, men altid sørge for du har ekstramateriale. Brug ikke malede skaller fordi maling vil chip. Hvis din krabbe spiser malingen, det kan få syge og / eller dø
 • Underlag, på sand slot konsistens (mindst 2 inches i dybden)
 • Hvid eddike (for rengøring) (ekstraudstyr)
 • Friske eller økologiske fødevarer (emballerede fødevarer kan have skadelige konserveringsmidler i dem)
 • Noget at klatre på (såsom Choya træ eller en lille bro)
 • En poop scooper (a plastikske vil arbejde)
 • Legetøj (du kan få gode legetøj på Walmart, og PetSmart også)
 • Handsker (just in case de knibe! Du nødt til at være meget forsigtige med deres kløer)
 • Lege med dem, så de kan komme ud af deres bur.
 • Sørg for at du ikke har noget hårdt i bunden af ​​buret, eller de vil falde og komme til skade.
 • Et termometer og hygrometer (til kontrol af luftfugtighed)