Wkidk

Hvordan til at passe Triops


Så du ønsker at drage omsorg for nyt parti af Triops du lige fået? Triops kan synes at have masser af krav til dem om ikke at dø, men samlet, det er ganske nemt. I virkeligheden er de lettere at rejse end Goldfish!

Steps

Hvordan til at passe Triops. Fyld din tank med omkring 1 liter (1/4 af gallon) destilleret eller flaskevand kildevand (helst flaske kildevand).
Hvordan til at passe Triops. Fyld din tank med omkring 1 liter (1/4 af gallon) destilleret eller flaskevand kildevand (helst flaske kildevand).
 1. 1
  Fyld din tank med omkring 1 liter (1/4 af gallon) destilleret eller flaskevand kildevand (helst flaske kildevand). Sørg for, at vandet er mellem 23 og 29 grader Celsius eller mellem 75 og 80 grader Fahrenheit, og der er et lys, før du tilføjer æggene. Sætte et stykke sort papir bag tanken. Hvis du har købt et kit, og det skete med efterladenskaber (æg), skal du følge instruktionerne, og tilføje dette.
 2. 2
  Rør i din pakke triop æg og vente mindst 18 timer. Efter denne tid, se nøje på tanken. Du bør være i stand til at se små hvide pletter svømning over den sorte baggrund. Nogle af disse er dine Triops! De andre skabninger (fe Rejer, Cyclops, vandlopper etc.) vil sandsynligvis blive spist af Triops, så fortvivl ikke.
 3. 3
  Vente 3 dage efter at flertallet af Triops er klækket. Derefter ventetid, kan du hæve vandtemperaturen til 25 grader celsius (77 grader Fahrenheit), og har dem på en dag / nat tidsplan. Feed dem den mad sættet gav dig eller bruge tropiske fisk pellets, ikke guldfisk pellets. Knuse dem mellem to skeer, derefter tilføje halvdel af dette til tanken.
 4. 4
  Fortsætte med at fodre en gang om dagen, indtil de er 5 dage gammel, så de spiser 2-3 gange om dagen. Efter 7 dage og igen, fodre dem en fuld pille til hver Triops 2-3 gange om dagen. Hold fodring indtil de ikke spiser mere, derefter tage den overskydende mad, de ikke spiser.

Tips

 • Sætte i nogle sand eller små grus efter 11 dage med dine Triops så de kan grave sig ned og lægge æg i underlaget, men du behøver ikke at, som de lå 10-30 æg om dagen!
 • Hvis du ikke har nogen destilleret vand til at bruge, ikke panik! Forlader postevand i en åben beholder udsættes for luft i 24 timer vil tillade det meste af klor at fordampe. Dette er, hvad akvarium ihændehavere kalder "alderen postevand". Men postevand er stadig ikke så god en indstilling som destilleret vand eller andet drikkevand på flaske, fordi den har flere mineraler (se "Advarsler" nedenfor).
 • Fodring dine Triops små bidder af frosne gulerod, rejer, blod orme, eller fisk vil få dem til at vokse hurtigere og større.

Advarsler

 • Triops kan befrugte. De er ikke virkelig en nøjagtig sex enten. Så du kan se nogle lyserøde æg eller andet sted i tanken!
 • Prøv at bruge destilleret eller kildevand. * Brug ikke vand fra hanen som råd tilføjer kemikalier som fluor og klor til det. Selv om dette er godt ud fra et menneskeligt synspunkt, er det ikke for Triops!
 • Et andet stort problem med postevand fra nogle lokaliteter er de opløste mineraler, den måtte indeholde. Disse salte kan være en blanding af calcium, magnesium og natrium med mindre mængder af andre mineraler. Disse har vist sig at reducere klækker i Triops. Ved valg vand, er det tilrådeligt at få vand, der er så ren som muligt og fri for bakterier. Der er nu mange drikkevand rådighed, der er forholdsvis ren. Blot henvise til flaskerne etiketten for at finde ud af, hvad der er i det, og undgå dem, der indeholder enhver klor, kloramin eller ozon.

Ting du behøver

 • Triop æg
 • Tank (2 liter er god, 1/2 gallons er bedst)
 • Destilleret vand eller flaskevand kildevand
 • Anden tank (for rengøring)
 • Rens tanken mindst en gang hver uge
 • Triop food
 • (Valgfrit) planter (ikke plastik planter, men reelle akvatiske dem) Triops vil brødføde sig selv fra planter, hvis de sulter. Planter er ligesom en 24-timers salat bar for Triops.