Wkidk

Hvordan til at passe havet aber

Det er en stor aktivitet for folk i alle ages.They er så rolige og små.

Sea aber er store første gang kæledyr til børn, og de er sjove og lærerige. De vokser til omkring en halv tomme i størrelse, men kun skal fodres en gang week.In andre ord, de er AWESOME! Faktisk har de været videnskabeligt bevist til at reducere stress i de fleste mennesker! Ønsker at se, om de virker? Så gå købe et kit og følg instruktionerne i manualen eller givet her.

Steps

Hvordan til at passe havet aber. Fyld tanken op med 10 ounces flaske eller destilleret vand.
Hvordan til at passe havet aber. Fyld tanken op med 10 ounces flaske eller destilleret vand.
 1. 1
  Fyld tanken op med 10 ounces flaske eller destilleret vand. Ingen vand fra hanen, da det indeholder ting giftige for de små fyre.
 2. 2
  Hæld vand purifier (pakken med 1 på det) følger med sættet. Lad dem på et køligt tørt sted i 24 timer.
 3. 3
  Sæt de levende hav abe æg ind i tanken, derefter røre meget forsigtigt med den medfølgende mad stick. Den klækning tidspunktet for Sea-Monkeys varierer afhængigt af sted, levesteder og handlinger af ejeren. Kig på diagrammet for udrugning gange, afhængig af temperaturen.
 4. 4
  Hver 24. time, luftes (med million-boblen luftpumpe eller aqua-snor, hvis du ikke har absorptionskolben tidligere nævnt) tanken vandet. Eller hvis du ikke har en luftpumpe bare have en container stort nok til at holde alt vandet og hæld havet abe vand frem og tilbage 4-5 gange. For forskellige (og bedre) fødevarer og andre Sea-Monkey tilbehør, du kan købe dem online. Bare ikke købe dem krystaller, "Sea aber lege med", de bliver fanget under dengang og kvalt!
 5. 5
  Efter fem dage fra tilsætning pakke # 1, fodre din havet aber vækst mad med den lille ende af maden måleske. Du kan fodre dem igen i en uge, så i en anden uge. Efter dette, kan du fodrer dem hver anden dag!

Tips

 • Må ikke flipper ud, hvis du ser alger vokser. Det er godt! Alger lægger mere ilt i dit vand og giver også en god snack til dine aber. Du kan tørre væk alger med fingeren eller en Q-tip.
 • For kærlighed til alle ting i relation til Sea-Monkeys, BRUG IKKE ledningsvand! Nogle af de ting i vand fra hanen er så giftigt for Sea-Monkeys som Kulilte er for os.
 • Aldrig få Sea-abe diamanter, når din havet-aber er kun babyer, fordi dine Sea-aber kan komme i klemme under den diamant, og de vil blive kvalt!
 • Hvis vandet i tanken fordamper omkring 5 centimeter, og derefter sætte nogle flasker vand i en gryde, vente 24 timer, så hæld det i tanken.
 • Med Sea-Monkeys, er det altid beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Sørg for, at de får indirekte sollys (så meget så alger vokser, men at din Sea-Monkeys ikke får kogte). Hvis du ikke kan levere denne bruge en plante lys. Også prøve at give en "back up" lys i tilfælde af strømudfald.
 • Sea monkeys gør bedst, hvis du holder dem i lyset, men ikke direkte sollys. Husk, vi forsøger ikke at tjene op kogte rejer!
 • Hvis de ikke udklækkes inden for 24 timer, vandet er sandsynligvis for kold.
 • Brug aldrig sæbe eller blegemiddel til rengøring af tanken. Kun vand.
 • Følg din Sea Monkey kit retninger. Dette vil hjælpe.
 • Hvis du har spørgsmål, ser gennem FAQ på Sea-Monkey websted, og hvis dit spørgsmål ikke er blevet besvaret, E-mail dit spørgsmål til Sea-Monkey site, vil de gøre deres bedste for at hjælpe.

Advarsler

 • Må ikke overfeed dem.
 • De er meget små, og du måske har brug for et forstørrelsesglas for at se dem, indtil de bliver større.

Ting du behøver

 • Sea Monkey kit/10 ounce krukke
 • Flaske eller destilleret vand