Wkidk

Hvordan bliver en hundetræner

Føler du en speciel forbindelse med hunde? Har du overvejet at arbejde med dem for et levende? Mens der er ingen formelle uddannelseskrav, der er visse færdigheder, du bliver nødt til at lære, før du arbejder som træner. Læs denne artikel for at lære hvordan.

Steps

Hvordan bliver en hundetræner. Læs bøger om emnet.
Hvordan bliver en hundetræner. Læs bøger om emnet.
 1. 1
  Læs bøger om emnet. Da der ikke er nogen formel uddannelse i hundetræning, din bedste kilde til viden er at læse bøger, der er udgivet af fagfolk på området. Disse bøger vil give dig den grundlæggende viden, der kræves for effektivt at kommunikere og undervise hunde, samt give dig mere information om faget.
  • Du bør læse bøger om videnskaben om dyrs adfærd samt bøger om erhvervet for hundetræning selv. Vær sikker på, at de bøger, du læser om dyrs adfærd har en ordentlig videnskabelig opbakning. De følgende bøger er anbefalet af Humane Society for håbefulde hundetrænere:
  • Skyd ikke hunden! Af Karen Pryor
  • Excel-trykknapbetjent Learning by Pam Reid
  • Så du vil være en hund Trainer af Nicole Wilde
  • Coaching People at træne deres hunde af Terry Ryan
 2. 2
  Frivillige på et lokale dyr husly. Dette vil give dig en mulighed for at udvikle og forbedre dine hunde-håndtering færdigheder ved at lære at håndtere mange ukendte hunde på once.Consider frivilligt arbejde på din lokale SPCA eller Humane Society.
 3. 3
  Tilmeld dig en lokal hund uddannelse klasse. Hvis du ikke ønsker at deltage i klassen, så spørg læreren, hvis du kan sidde i og observere. Dette vil give dig en chance for at observere en professionel hundetræner og samle op på hans eller hendes undervisning stil. Medbring din hund med dig, hvis du har en, så du kan deltage aktivt i klassen.
 4. 4
  Arbejde som en lærling med en hundetræner. Dette er den bedste måde at lære faget, da der er meget få formelle hund kurser. Find en lokal hundetræner eller spørge nogen, du allerede ved, hvem er en hundetræner, om du kan lærling for dem. Lærlinge sidde på klasser i undervisningen hjælpe, og gradvist føre klasserne under opsyn af læreren.
  • Længden af ​​læretid vil variere, men de fleste vare fra seks måneder til et år.
 5. 5
  Find et job. Når du har gjort det nødvendige læsning og afsluttet din læretid, kigge efter dyreinternater eller fagskoler i dit område, der i øjeblikket ansætter trænere. Tjek jobannoncer online, eller besøge de steder, og tale til folket, der står for dyrets træningsprogram.

Tips

 • Deltag i National Association of Hund Lydighed Instructors (www.nadoi.org), den internationale sammenslutning af Canine Professionals (www.canineprofessionals.com) og / eller Sammenslutningen af ​​Pet hundetrænere (www.apdt.com), hvor du kan netværke med andre undervisere online, deltage i konferencer, og fortsætte din uddannelse, selvom du ikke er en professionel træner endnu.
 • Der er nu en certificering, der tilbydes af Certification Rådet for Pet hundetrænere (www.ccpdt.org). Når du har nok erfaring, overveje at blive certificeret.
 • Dyreelskere ønsker at blive certificeret hundetrænere kan tilmelde dig på Animal Behavior College for deres in-home studieprogram med hands-on træning
 • Ansøg om et full-undervisning stipendium på Canine Club Academy ( http://canineclubacademy.com ) for en certificering kursus i hunde håndtering, herunder en-til-en vejledning i, hvordan du opsætter og markedsføre din egen hund virksomhed.
 • Certificering som en hund træner og som en hund Træning instruktør også tilgængelige via IACP (www.canineprofessionals.com)

Advarsler

 • Må ikke føler at du er nødt til at tage alle sager, der kommer din vej. Hvis du modtager en anmodning om at håndtere et emne som aggression, som du endnu ikke er fortrolig med eller oplevet i håndtering henvise ringer til en anden træner. Så spørg, om du kan komme sammen for at se og lære.
 • Hvis du nogensinde er på en privat session, og du føler, at du er i over dit hoved opførsel-wise, igen, lad kunden kender og henvise til en anden træner.