Wkidk

Hvordan man laver en hund elsker dig

Hvis din ven eller veninde / kæreste har en hund, men du har aldrig rigtig været en hund person og ikke har en anelse om hvordan man får hunden til at lide dig, kan du drage fordel af nogle forslag. Hvis din familie har en hund, men du virkelig ikke "få" hvad hunden ønsker, så læs videre for disse enkle tips i retning at få en hunds favør. Medbring godbidder.

Steps

Hvordan man laver en hund elsker dig. Overhold hunden for en stund.
Hvordan man laver en hund elsker dig. Overhold hunden for en stund.
 1. 1
  Overhold hunden for en stund. Hvordan fungerer det handle, når den ønsker at spille? Når det er sulten? Når det ønsker cuddles? Forstå, hvad hunden ønsker, er et godt første skridt i at blive mere lydhør over for hundens behov, og som sådan vil gøre ham eller hende som dig bedre.
 2. 2
  Petting er en god måde at starte. Men observere tegn på, at hunden er færdig med at blive kælet. Mange hunde vil ikke lade dig selskabsdyr dem, når de ønsker at spille, så lege med dem i stedet.
 3. 3
  Den hurtigste måde at en hunds hjerte går gennem maven. Bløde godbidder, der afgiver en stærk kød duft er som regel en god måde at få opmærksomhed. Hvis hunden bliver trænet få ham eller hende til at sidde eller ligge ned, eller blive inden de behandler. Må ikke tilbyde godbidder for ofte, hvis du bruger dem i uddannelse. Hvis de kommer alt for let til hund tænker enhver handling er den rigtige. Husk, hvis hunden ikke er din egen, altid bede om tilladelse til at fodre hunden fra deres ejer.
 4. 4
  Alle hunde skal undervises lydighed rutiner. Overvej at træne hunden til at sidde, ligge, ophold, kom, hæl og andre simple adfærd. Du ikke kun komme til at bruge mad belønninger, mens uddannelse, hunde elsker at have bonding tid sammen med mennesker. Hvis du ikke kender til at træne din hund, skal du kontakte en hundetræner eller en anden, der har en usædvanlig velopdragen eller veluddannet hund.
 5. 5
  Må ikke forsømme daglige gøremål. Fodring er en indlysende, men tage et par minutter ud af din dag til at børste din hund. Han vil drage fordel af den daglige opmærksomhed, og hans pels vil blive sundere også.
 6. 6
  Hunde elsker at være gik. Det vil gøre det langt mindre af en akkord på dig, hvis du lærer at lære hunden at hælen ordentligt uden at trække dig over eller falde dig. Plus det hjælper at få noget energi ud.
 7. 7
  Respekter din hunds plads. Må ikke altid kvæler hunden, eller han kan begynde at undgå dig. Hvert dyr har brug for lidt tid til at ikke blive generet, så respektere hans plads og han vil nyde den tid omkring dig mere.
 8. 8
  Må ikke stirre hunden lige i øjet. Nogle hunde betragter det som en trussel. Kig ud til siden. Hunde blotte deres tænder, når de er klar til at lange ud og kan tage din pearly hvidvinene den forkerte vej.
 9. 9
  Ros hunden, når han gør tingene rigtigt, vil. "Good Boy / Girl"

Tips

 • Aldrig ramt din hund. En fast "nej" efterfulgt af et højt klap er nok til at stoppe dem fra at gøre, hvad de gør, hvis det er så vigtigt. En lille puf ville være tilstrækkeligt. Den bedste løsning er kun at tilbyde ros, gøre hunden gentage handlingen igen og igen at blive belønnet af ros, når det er rigtigt, og en "gør-over", når det er forkert.
 • Når man fodrer en hund en godbid, så prøv at aflevere fodre den på din håndflade. Den bygger et bånd mellem hund og menneske.
 • Bare give din hund en tilfældig kæle en gang imellem. De kan suggle op til dig, eller vil have dig til at lege med dem!
 • Tal med din hund i en sjov stemme. De får ophidset og kæle op til dig eller ønsker at spille med dig!
 • Når du spiller tovtrækning med en hund, bør du lade ham / hende vinder lejlighedsvis. Ikke hele tiden selv!
 • Hunde nyder at blive talt med. Det er mere om din tonefald, end hvad du siger, men det er en anden ofte overset måde at interagere med din hund. Tal i en lykkelig tone, når man spiller, eller en beroligende tone, når petting ham eller hende. Dette er også nyttigt, når du forsøger at få ham eller hende til at være glad og hoppende eller falde til ro.
 • Altid være i stand til at være opmærksom på dem.
 • Aldrig skrige selvom du siger noget rart.
 • Det er meget vigtigt ikke at give din hund for meget junk food, da det kan forårsage sundhedsproblemer, og andre komplikationer.
 • Hunde elsker når du giver dem en lille kylling!
 • Lad din hund familarize sig med sine omgivelser, hvis en stor hund kommer over langsomt afhente din hund op og langsomt få din hund at gå ned, når den anden hund kommer. Hvis den anden hund forsøger at bide din hund, løft din hund op, så de kan kun sniffe hinanden.
 • Altid spille med din hund, når han ønsker. Men hvis din hund har sin legetøj ikke tage det fra ham!

Advarsler

 • Hvis du skal råbe "Nej" efterfulgt af en hånd klappe at modvirke dårlig opførsel, så prøv at få hunden til at gøre noget, du godkender, og derefter rose dem bagefter. Shouting tirader er ikke effektive med hunde, og vil gøre dem bange og forvirret.

Ting du behøver

 • Leash
 • Behandler
 • Børst
 • Fødevarer
 • Vand
 • Hund Legetøj og belønninger.