Wkidk

Sådan holder en jack russell terrier glad

Der er ikke noget mere farligt end en ulykkelig terrier. Her er hvordan man holder en Jack Russell Terrier glad.

Steps

Sådan holder en jack russell terrier glad. Uddannelse er afgørende for en jack russell.
Sådan holder en jack russell terrier glad. Uddannelse er afgørende for en jack russell.
 1. 1
  Uddannelse er afgørende for en jack russell. 'Sit', 'ned', 'ophold' og 'hæl' er blot det grundlæggende. De kan lære en masse mere, og er lykkeligere for det.
 2. 2
  Elsk din hund. Dette er det grundlæggende element i enhver form for hund ikke bare en Jack Russell. Disse hunde er ekstremt loyale over for deres ejere. Lad dem sove på dine fødder. Faktisk elsker Jack Russells at sove under dynen, meget tæt på deres ejere. Bare vær sikker på, at hvis de får aggressive på sengen, du straks sætte dem på jorden. Dit Jack Russell behov for at vide, at sengen er dit territorium ikke en aggressiv sted, og du er top hund.
 3. 3
  Træn din jack mindst to gange om dagen. De er meget smart, og vil holde dig hopping medmindre de kan finde afsætning for al deres indestængte energi. Afspilning aktive spil vil også hjælpe - især når de ikke ønsker at gå ud i regnvejr!
 4. 4
  Spille hente. Terriers elske dette spil. Deres foretrukne del af det, selv om, er den del, hvor du jager dem for legetøjet. Du må ikke gøre dette til en vane, eller de vil lære ikke at komme til dig, når du vil have dem til. Lær dit Jack Russell på "drop det" kommando også så, at du er ansvarlig for spillet.
 5. 5
  Køb rigtig holdbare tygge legetøj. Kongs er stor, fordi de er svære at rive fra hinanden. Du kan pakke dem fuld af jordnøddesmør og behandler at holde dig Jack Russell travlt og arbejder for hans snacks. Generelt tøjdyr er ikke stor for terriere, selvom de elsker dem. Dit Jack Russell vil formentlig rive den fra hinanden og prøve at spise det stykke for stykke.
 6. 6
  Gør dem sidde for deres mad, før de spiser. En gang imellem kan du hente deres bowl op, mens de spiser, for at sikre, at de ved, du er chef for, når de spiser. Dette vil holde ham respektere dig.
 7. 7
  Sørg for at socialisere dem, mens de er unge. Jack Russells tendens til at være aggressiv med andre hunde. Hvis de vænner sig til tilstedeværelsen af ​​andre hunde, når de er hvalpe, vil de være tilbøjelige til at være mindre middelværdi og på vagt over for dem.
 8. 8
  Må ikke gøre det til en vane at plukke dem op, når andre hunde er omkring. Hvis du gør det, vil de lære at være nervøs og aggressiv med andre hunde. Desuden Jack Russells er stærke, robuste hunde. De kan tage på noget, selv hunde tre gange deres størrelse.
 9. 9
  Må ikke ramt din hund (uanset race), når de gør noget slemt. Igen, dette vil gøre dem aggressive og med tiden, vil de blive stædig og vil adlyde dig mindre. Stå din jorden, se din hund i øjnene og sige "nej" i en meget fast og rolig stemme. Gentag indtil din hund stopper, hvad han gør. Må ikke råbe eller handler bange eller hunden vil mener, at dens chefen. Hvis det barks eller knurrer, så fortvivl ikke, det vil ikke skade dig, hvis du forbliver rolig.

Tips

 • Når du kommer tilbage fra en gåtur, skal du sørge for komme ind i huset, før de gør, det er at fortælle dem, hvem der er ansvarlig
 • Mens du er på en tur, så prøv at holde hunden til din side, eller bare lidt foran dig. Vigtigst er det, så prøv ikke at lade ham trække. Snor uddannelse er nødvendig her. Hvis du kan jogge din Jack Russell, vil de elske at holde trit med dig. Hvis du kan, få seletøj til hunden, de kan lide at trække, og det kunne være potentielt farlige, hvis kraven bliver trukket stramt på deres luftrør.
 • Hvis du vil have andre kæledyr, introducere dem når du først bringe dit Jack Russell ind i jeres liv. Forhåbentlig din Jack Russell vil lære ikke at få al den opmærksomhed.

Advarsler

 • Lad dem ikke komme ud af en snor, indtil indersiden eller hvor de kan køre sikkert. De er hurtige løbere. De kan være svære at fange, vil selv den mest omhyggeligt uddannet terrier begynder at jage alt der bevæger sig.
 • Jack Russells er en lille hund. Uddanne dem til at 'løfte-up', når du samle dem op, så hvis og når du har brug for at afhente din hund i en nødsituation, vil de være glade for at hoppe direkte op i dine arme.
 • Alle hvalpe, ikke bare Jack Russells, skal overvåges, når de leger. Jack hvalpe især ikke ved, hvornår at holde op og kan overdrive det.
 • Watch out for at bide det første år eller deromkring af deres liv. At lære at hæmme bidende er hårdt, men nødvendigt, især med små børn i deres liv.
 • Vær forsigtig på at bringe nye dyr i. De er ofte meget hund aggressiv, især med andre hunde af samme køn. Jack Russells er små, men de kan tage på hunde meget større end dem.
 • Jack Russells er gravemaskiner! Du ønsker måske at sætte hinanden en grave område for dem at bruge, så de ikke grave i din have.

Ting du behøver

 • Jack Russell
 • Holdbare legetøj
 • Collar
 • Leash
 • Et indhegnet gård
 • Extreme Tålmodighed!
 • Hundemad